Nálunk biztosan nincs katasztrofa. Kínai és Magyar fiatalokat várunk Dec. 25.-én elő szilveszteri dance bulin a CSEPP CAFE-ban (Bp. legnagyobb/ujabb Cafézó és szorakozó hely, VII. Dózsa Gy. út. 76) Ez 1 ismerkedési est, legújabb
Dance/pop/metal slágerek mellett. Akinek van kedve az jöjjön el, itt senki nem fog senkivel balhézni ugyhogy ha van kínai fiatal ismerősöd
vagy csak szeretnél velük ismerkedni akkor itt a helyed. Akár eljöhetsz egyetül is. Ez nem discos légkör, itt könnyen feltudsz oldodni.
Az estén lesz élő koncert Eric Wang kínai énekes által aki több slágert és saját számot is előfogja adni angolul és kínaiul.
A buliról készült hivatalos reklám itt láthatjátok: www.ericwang.ini.hu
Asszonykám tavaly szilveszterkor pezsgő helyett gyümölcsvodkát ivott, és másnap kicsit odavolt. Párbeszéd:
Én: - Nahát, tegnap megint elmaradt a világvége.
Ő (nyafogva, állig betakarózva): - Nem maradt el...
Dreamer:
Na ha mar megis belemegyunk a filmbe...
- A mechanikus folyadekszintkijelzo is meghibasodott ;) y2k-s volt az is biztos ;)
- A reaktor erdekes volt: valami speci egykoros hutorendszeru, ami a friss vizet a folyobol szerzi, amely atfolyik a reaktormagon, hutve azt, majd immar radioaktiv vizkent megy vissza a folyoba ;)
- Az eromuben kb. 20-40 ember dolgozott. Ok valoszinuleg tobb eve ott dolgoztak, sokan mernokok, akik fejbol tudjak, hogy melyik vezetek mire szolgal, hol megy, hol vannak a szelepek.
Erre ki az aki elindul megkeresni egy szelepet? Hat a fohos ;) Mert neki biztos jobb terep es rendszerismerete van... ja persze ;)
- Azt meg egyenesen meg se merem emliteni, hogy erdekes modon a reaktor egyik mechanikus (!!) biztonsagi rendszere se mukodott... Az meg hagyjan, hogy a rudak sehogy se akartak lecsuszni (meg a veszrudak se, amik a feszultseg elvesztesekor a gravitacio altal a helyukre kerulnek) de a tobbi... A tobbszoros automatikus bór-tartalyok...
- A vilag osszes eromuvet "veletlenul" elfelejtettek y2k ellenorizni (???) kb. ez jott le
Szoval: gyenge...
- Ja arrol nem is beszelve, hogy minek volt az a 3 szivattyu a folyoban, ha egyszer a gravitacio is levitte volna a vizet a reaktorba.
Ja, es meg:
- Domino-effektus... Ja persze... Ugy kamu, ahogy van. Egyszeruen nincs ilyen, mert ez egy nagy hulyeseg. De a nep biztos beeszi. Ha nem eleg a maradek eromuvek teljesitmenye az egesz orszagra, akkor csak a fel orszag lesz kivilagitva. Nem pedig semmi.
Szerintem jo, hogy nem dec31 elott mutattak be, mert meg lett volna sok birka, aki esetleg komolyan veszi.
Hmmmm.....
Nem emlékszem semmilyen Szilveszteri katasztrófára!
Biztos pont: 1999.12.31.-én 11.35-kor egy bárpult mögött álltam egy Dohány utcai szórakozóhelyen, a sok kedves vidám ember meg jött és kértek mindenféléket, - alkoholokat, kv-t, jó szót, telefonszámot :-) - amit legjobb tudásom szerint öntöttem, összekevertem, töltöttem és átadtam nekik.
És kb. 2000.01.01-én 02.10-kor is ezt a tevékenységet végeztem egy pohár narancslével(!) a kezemben! (:-O
A két időpont között történt valami??? :-)
Hm... Egész jó kis film volt. Ha azt leszámítjuk, hogy szvsz egy atomerőműben vannak nem számítógép által kiértékelt adatforrások is...
Egyébként, miért nem dec. 31-előtt mutattákk be ezt a filmet? Akkor lett volna igazán pánik! :o)
Én már régen visszasírom a jó kis szovjet filmeket. Azok is néha bárgyúak voltak, na de nem ennyire! És legalább azonosulni lehetett egyik-másik hőssel. De itt? Mind beteg, nem csoda, hogy Ámerikában pszichanalitikusnak lenni a legjobb buli.
cyber.greg:
Abszolut. Nem igaz, hogy csak ennyire szar filmet lehet csinalni egy ilyen temabol...
A film tartalma roviden: bevezetes, pici panik, majd egy atomerumo felrobban Europaban, majd majdnem USA-ban is, de ott megse. Mert a hos megmenti.
Olyan szinten volt tele hulyesegekkel, hogy inkabb el se kezdem sorolni.
Az semmi, nekem nem pezsgő fröccsent, nem is az ingemre. A többi stimmel. Világvége, katasztrófa, Gellérhegy a Dunába, csillár karja, minden. Azóta már látok az egyik szememre.
Semmi katasztfófa nem volt.
Képzeljétek NEM lőtem ki a pezsgősdugóval a csillár másik karját.
Nembaj majd ha jön az új Évezred,jövőre leporoljuk a topicot! :-)
Jelentem engem katasztrófa ért!
Éjfél után amikor kinyitottam a pezsgőt, rá- fröccsent az ingemre! Meglátta a nejem,egyből
lett nekem katasztrófa! Azonnal eszembejutottak a világvége jóslatok.
BUÉK!
Azért egy ici-pici katasztrófácska jöhetett volna. Mondjuk, a Gellérthegy a Dunába csúszott volna...
A legnagyobb katasztrófa, ami történt:
"...És itt láthatják, kedves nézőink... De hát mi ez, most nem 1990., hanem 1999. van! Úgy látszik, a Miniszterelnöki Hivatal rendezvényébe egy kis hiba csúszott... Kár, mert úgy tudjuk, 40 millió forintot költöttek rá... De most már a 2000. látszik, csak a köd miatt, sajnos, nem érvényesül..." stb. stb.
Egyébként akkor meg nem 2000, hanem 2009 látszott, pontosabban a köd miatt nem látszott. 40 millióért megérte...
Én ugyan erős 2001.01.01. hívő vagyok, már ami az új évszázadot/évezredet illeti, de kezdek hálás lenni a sok újságírónak. Ugyanis ha Jelcin hitt nekik, és ezért mondott le (merthogy ugye "ez az évezred utolsó napja"), már megérte, hogy vannak ezek az okos, jóindulatú stb., stb. lények, akik kitalálták, hogy most ér véget az évezred.
Ja, a katasztrófák. Azok majd egy év múlva jönnek, ez most már egészen biztos. De kire hagyjam majd a világvége-túlélő készletemetvilágvége esetén?
nekem a villanyborotvam szenvedte meg tegnap este a y2K-t:)
Ecceruen tonkremente magat.
Nemhiaba feltunk !!!
Itt a vilagvege.
Meg kod is volt a tuzijateknal, nem is lattam semmit.Az is Y2K problema. meg a hajon nem egett az utolso 9-es, hanem 0 nak laccott: 1990:)) Aztan amikor atvaltott, akkor meg ez laccott:2009.
Van ez igy.
A RTL Klub most mondta be, hogy Japánban volt egy kis gond az egyik atomerőművel. A kérdés az, hogy pl Kína, Oroszország bevallaná ha gondjuk volt, vagy a hírek mikor jutnak el ide.
Mivel 11-kor nem láttam tűzijátékot, talán nem robbant az orosz atombomba.
További jó bulizást!
:-)
Az semmi, de mivel számítógép nélkül programozók, rendszergazdák és egyéb állatfajták sincsenek, azok is eltűnnek! Én már bebiztosítottam magam, novemberben soron kívül le-másoddiplomáztam a Kandón gőzvontatás-szakon!
Hát azért ennél kicsit többet csinál. Valamiért egy másik ablakban folytatja, és az esetleg alul van, nem látod. Mindjárt kijavítom. Nézd meg újra! (Nem merem belinkelni még egyszer, mert már rámszóltak.)
Eszrevettem egy katasztrofat, es ez most komoly: a honlapomon a Java script 2000 januar elejen 3099 datumot ad vissza.. Es az a tragedia hogy most nincs se idom se kedvem kijavitani.. :)