Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.12.20 0 0 20
Na jó... csak egyrészt ajándék ló, másrészt kaptam a 302-eshez ingyé töltőt, de azzal 301-est töltögettek.
Előzmény: ke_p (19)
ke_p Creative Commons License 2003.12.20 0 0 19
Én a helyedben nem töltögetném semmivel, hanem nagy ívben vannék egy újat, az Alcatel nevet pedig csak azért jegyezném meg, hogy ilyet többet ingyen sem.

A baráti/családi körben az elmúlt évben nagyjából négy ilyen készülék landolt a szemétben, mivel három perccel a garanciaidő lejárta után javításra szorultak, amiről a szervíz beszélt le imigyen: ennyi pénzért két újat is adnak.

Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.20 0 0 18
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: Alcatel honlapon már nem is szerepel a One Touch 301-es, illetve 302-es modell, annyira régiek. Csakhogy ez engem nem vigasztal... :) Arra lennék kíváncsi, hogy a 301-es töltője használható-e a 302-eshez?
Előre is köszönöm a választ,
Ang
joder Creative Commons License 2003.11.04 0 0 17
szerintem nem éri meg! (max. 2-3 ezret adnék érte)
Előzmény: vip (-)
Duhimar Creative Commons License 2000.12.19 0 0 16
Off:

Ha már itt tartunk, vettem egy Alcatel 301-est, szép csak Sim Lockos. Tud valaki segíteni?

Köszi:

dhm

vip Creative Commons License 1999.12.22 0 0 15
O, a fenébe, Jozsó, ha kicsit előbb irsz.. már megvettem a praktikumot. Pedig az ötleted nagyon jó. nagy mindegy mostmár.
Jozsó Creative Commons License 1999.12.21 0 0 14
Hello,
Az Alcatel-es témához nem tudok hozzászólni, de azt írtad, hogy 10e HUF-ot szánsz Praktikum Classicra. Az 5let jó, de ha még olcsóbban akarsz kijönni, a neten találsz apróhirdetést, ahol adnak még aktiválatlan SIM kártyát (én pl. most vettem 2000-ért), amit te halál nyugalommal feltölthetsz egy 3600-as feltöltővel, pl. az első Euronet bankautomatánál.
Máskülönben az az Alcatel 9-ért megéri. Annyiért még GA 628-at sem igen kapsz, sőt 2110-eset is keveset.
Előzmény: vip (13)
vip Creative Commons License 1999.12.21 0 0 13
Gyerekek, lealkudtam 9-re. Szerintem ennyiért megéri, egyetértek?
Banan Creative Commons License 1999.12.20 0 0 12
Csa!
Nekem ALcatel OTC-m volt, de nemregiben eladtam 12e-ert, szerintem ennyit er, igaz, hogy egy baratomnak adtam el.
Egyebkent a celnak megfelel, jo telefon.
Elonyei:
- en csak alvas eseten kapcsoltam ki, igy 1 hetig birta az aksi
- tenyleg strapabiro, nehanyszor akkorat zugott (1 magas emeletet a lepcson vegigpattogva), hogy semmi eselyet nem lattam annak, hogy ismet mukodjon, de tenyleg egy aprocska karcolas sem volt rajta.
-ocso
-konnyen kezelheto

hatranyok:
-szerintem kicsit nagy, kenyelmetlen
-a hivo felnek visszhangzik, amitol o nem tud normalisan beszelni

Ennyi.
Szerintem alkudj!
Banan

Cirmos Creative Commons License 1999.12.20 0 0 11
Azért vigyázat, a használt telefonok piacán más árakkal kell számolni, nem úgy kalkulálnak, hogy ár (egyenlő) az adott telefon mennyiért vásárolható meg éppen akcióban (mínusz) az életkor miatti értékcsökkenés (mínusz) valamennyi, hogy azt hidd, jobban jársz, ha használtat veszel.
Jóval drágább a használt, mintha "szerződsz" egy céggel. De normális esetben, ha az ember telefont akar, akkor miért ne szerződne? Ha kell neki telefon, akkor egy év vagy két év múlva miért ne kéne?
Oborzil Creative Commons License 1999.12.19 0 0 10
Azért mielőtt elkapkodnád, nézz körül máshol is.
Itt például annyi mobilhirdetést találsz, hogy lefagy tőle a géped, ha nem vigyázol: stop.extra.hu/apronet
vip Creative Commons License 1999.12.19 0 0 9
Nokia 2210-est semmiképp sem akarok venni, mert akkora, hogy már ölni is lehet vele :o) Westel900 pedig semmiképp sem kell, főleg mert minden rokon, haver, ismerős pannonnal nyomul és nem érné meg. Viszont az egészért cakk-pakk nem tudok többet adni most 25-nél.Ráadásul mindenképp praktikumot szeretnék "praktikai" okok miatt, abbol is valoszinű a Classicot fogom választani. Tehát marad 15-öm. Szerintetek van más jó megoldás is, ha ezeket a feltételeket vesszük figyelembe? Köszi előre is!
vip Creative Commons License 1999.12.19 0 0 8
Nokia 2210-est semmiképp sem akarok venni, mert akkora, hogy már ölni is lehet vele :o) Westel900 pedig semmiképp sem kell, főleg mert minden rokon, haver, ismerős pannonnal nyomul és nem érné meg. Viszont az egészért cakk-pakk nem tudok többet adni most 25-nél.Ráadásul mindenképp praktikumot szeretnék "praktikai" okok miatt, abbol is valoszinű a Classicot fogom választani. Tehát marad 15-öm. Szerintetek van más jó megoldás is, ha ezeket a feltételeket vesszük figyelembe? Köszi előre is!
BlumiDC Creative Commons License 1999.12.19 0 0 7
Én most vettem ötezerért egy Nokia2110-est, kövérített akkumlátorral. Ez baráti ár, másnak hatezer lett volna. (Már a magyar változat, hálózati korlátozás nélküli készülék)
Előzmény: HoD (3)
Oborzil Creative Commons License 1999.12.19 0 0 6
Ugyan miért vennél 15 rongyért egyéves telefont, amikor 29-ért dominó kártyával kapsz vadonat újat és újabb típust, ami még kisebb is. (One Touch Max db)
Ha nem kell a dominó, azon túl tudsz adni mimimum 7-ért és 22-ből van egy új telefonod, ami ugyan Westel-függő, de kétezerért függetleníteni lehet.
HoD Creative Commons License 1999.12.19 0 0 5
Úgy 7200 HUF-ot biztos megér. Kérdezheted tőlem, hogy jött ki ez a szám. Nos, a w900 most ennyiért ajánlja 24 hónapos kötelezettséggel + ÁFA.
Az ÁFÁt eldobjuk, mivel gondolom nem szlára lesz. Hogy ő kifizette az áfát? Sorry. A telefon használt, de sértetlen; mondhatod neki, h viszont az akku már nem tud annyit mint újkorában.
Nem vagyok tisztában a használt telefonok árával igazán, úgyhogy kérdezz meg másokat is.

Nekem az 1. ajánlatom yó 5000 HUF lenne, hátha annyira felesleges neki a telefon, h odaadja.

HoD

Előzmény: vip (4)
vip Creative Commons License 1999.12.19 0 0 4
Köszi szépen a tanácsokat!

A srác azt mondta, alkudhatok belőle még. Szerintetek mennyire próbáljam meg lenyomni az árát? HoD, te mit gondolsz erről?

Köszi!

HoD Creative Commons License 1999.12.19 0 0 3
Kedves vip!

Nekem Alcatel O.T. Clubom one, ami nem egy fullcsicsa, viszont jómagam meg vagyok vele elégedve. Hosszú ideig bírja az akku (ami ha lemerül, ideiglenesen kiválthatod ceruzaelemmel), nappali bekapcsolt állapotban, kevés hívással /~60 perc beszéd/ 6-7 napig húzza, a térerővel kevésbé megáldott helyeken is lehet használni ellentétben más telefonokkal. Dobálhatod, ejtheted, marha strabapíró. Igazi alaptelefon.

Vannak hátrányai is persze:
- A telefonnak nincs telefonszám memója, azaz csak a kártyán tárolhatod a számokat
- Könnyen letörik az antenna műanyag vége, de ettől még ugyanúgy használható
- SMS olvasásakor nem tudod elolvasni a küldő telszámát, mert nem tudja kiírni az egészet. Kb ennyit látsz +3698765, az uccsó számok lemaradnak
- A legnagyobb hibája a csatlakozó interfész rossz konstrukciója. Csak a gyári, rögzített tokú kihangosító használata lehetséges, mert ha nincs tok, csak megfelelő dugó, az jobbra-balra mozogva pillanatok alatt olyan kontakthibás hogy ihaj. IMHO ez a legnagyobb gáz a telefonnal.

Hogy megéri-e? Szerintem nem, mivel ennyi pízért kapsz használt 2110-es Nokiát (+lehet, hogy más egyéb telefont is), ami imho sokkal jobb telefon, gyakorlatilag a WAP-on kívül nem találtak ki olyan szolgáltatást, ami valóban fontos lenne és a 2110-es nem tudja (a gámák + határidőnapló nem túlzottan érdekelnek). Összesen két hátránya van az Alcatellel szemben: jóval kevesebb ideig bírja az akkuja (ha nagy akkut raksz rá, akkor viszont jó nehéz lesz) és nem fér el a nadrágzsebedben.
Ja, és nincs benne óra, amit viszont az Alcatel tud.

üdv
HoD

Feri I Creative Commons License 1999.12.19 0 0 2
eMM!Az alkatel az pont olyan mint a tobbi ebben az arban.Kulonben mielott le tolsz valakit gondoljal arra Te is voltal kezdo es pont olyan hulye voltal(vagy lehet,hogy most is vagy)mint en vagy a tobbi kezdo.FeriI!(vezeto!)
Előzmény: eMM (0)
bYd Creative Commons License 1999.12.19 0 0 1
Már nem érdemes szerintem régi alcatelt venni. Az újak mondjuk csak akcióban olcsók. Én meg vagyok elégedve az alcatelekkel, de sokaknak nem tetszik. NÉzd meg hogy neked szimpatikus-e. Ócsó és szerintem nem nehéz a kezelése.
eMM Creative Commons License 1999.12.19 0 0 0
Nulla pénzt ér meg
Tekintsd meg a Westel aktuális akcióit a témában,
tájékozódj a neten (erre való ugyanis) mielőtt topicot nyitnál erről.
vip Creative Commons License 1999.12.19 0 0 topiknyitó
Egy 1 éves Alcatel O.T. Clubot kinálnak fel nekem eladásra 15-ért. Szerintetek megér ennyit ez a telefon? Nagyon sokan szidják is ez a márkát. Miért? Mi rossz benne, mi nem működik jól? Várom a válaszokat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!