"
A sorrend úgy volt - ha jól emléksze -, hogy volt valami szenzációs műtétről riport és ott mellesleg kiderült. Ekkor
rámentek és kiderült, hogy különböző alkatrészekből rakták össze, az alapkészülék tényleg egy ilyen több évtizedes
kisérleti állatokra használt bizgenytyű volt. A technikusok minden alkalmazás előtt szerelgetik, hogy működjön. "
Itt a lenyeg, vagyis az hogy ezt a keszuleket minden bevetes elott butykolni kell, hogy mukodjon, vagyis nem teljesen megbizhato, es nem az, hogy allatok altatasara keszult, mert nem hiszem hogy egy kutya vagy egy ember altatasa anasztezologiai szempontbol, mint szakmai kerdes barmiben is kulonbozne. Bar ha ehhez egy a teruleten jaratos szakember is hozzaszolna akkor lenne mibol kiindulni, addig csak laikusok szofecserlese.
Más topicban, más nicken jól beszélgettünk, ezért megjegyeztem a tiedet. Próbáltam némi hátteret adni, mert nem tudom, hogy épp itthon vagy-e.
Szóval karitatív szándékkal reagáltam.
Az úttörő, ahol tud segít.
Egyébként nem hoz lázba a téma.
Aszt nem vitattam, hogy a hir nem lehet igaz. Csak egy hatalmas hatasvadasz csusztatas, amiket mar meg kellet volna szoknia az embereknek a kereskedelmi TV-ktol. Ajanlott olvasmany pl. az RTL klubb baromsagai.
Aszt viszont ketsegbe vonom, hogy ha ez nagyon veszelyes lenne, vagy kockazatos, akkor hasznalnak. Akar a CT-is. Az koz(ro)hely, hogy az Eu-ben nincs love, de mas teruleteken sem akad. A csizma ugy kerult fel, hogy jelezni akartam, hogy masra sincs penz, ezert altalaban csak helyi problemak.
OFF
Pecsett csak suliba jartam
ON
A sorrend úgy volt - ha jól emléksze -, hogy volt valami szenzációs műtétről riport és ott mellesleg kiderült. Ekkor rámentek és kiderült, hogy különböző alkatrészekből rakták össze, az alapkészülék tényleg egy ilyen több évtizedes kisérleti állatokra használt bizgenytyű volt. A technikusok minden alkalmazás előtt szerelgetik, hogy működjön.
Aztán belendült a biopon kell karácsony előtt valami karitatív dolog a PR-hez.
Somorú igazság:
- tárgyszerűen a dolog (állataltatógép) igaz,
- kereskedelmi tv kihasználja.
A veszélyes hulladék dolgot nem értem: miért a csizma az asztalon.
OFF
Ahogy nézem pécsi vagy, állítólag '96-ig nem volt ott CT és Kaposvárra a Pannonagrár egyetemre vitték heti két napon az összes beteget a déli három megyéből.
Heti két napon nem sertéseket és egyéb kisérleti állatokat vizsgáltak Kaposváron, hanem embereket dugtak a csőbe.
Bármilyen hihetetlen egy ilyen hír külföldről nézve mi már nem lepődünk meg semmin.
Titkosszolgálatra, kancelláriára meg 13-ik havira van pénz, egészségügyre nincs.:(((
nem lattam sajnos ezert kerdem. Igy komolyan ugy tunik mint valami hatasvadasz reklamcsinalas. A gyerekek (szokasos recept) fel (bar inkabb ki)hasznalasaval. Aszt nehezen hiszem el, ha ezzel komolyan veszelyesztetnek a csemeteket, akkor mar nem csereltek volna. Az altatogaz nem hinnem, hogy 30 eves. Egyebkent soroljak olyan korhazi veszelyeshulladekegetoket, amik nem felelnek meg az eloirasoknak, vagy esetleg rontgen gepet? Ha kicsit korulnez az ember akadnak. Csak itt belehoztak a gyerekeket a nagyobb hatas kedveert. 7-8 millio egy klinika koltsegveteseben nem tul sok. Nem beszelve, hogy gep, muszer beszerzesre folyamatosan lehet palyazni extra penzekre. De lehet, hogy meg is tettek.
Ha láttad a riportokat, akkor tudod.
Gondolom az ellopott kormányzati autókból futná, ahogy az ISM dajcstól lopott kocsik árából is be lehetett volna kötni a tűzoltóságra a BS riasztóját.
OFF
Micsoda demagóg csiripelést csapnak a verebek :)
Biztos hallottátok, hogy a TV2 pénz gyűjt egy olyan altatógépre, amit a szegedi klinikának adnak majd, mivel jelenleg a gyerekeket (!!!) egy 30 éves, kisérleti állatok altatására szolgáló géppel altatják!
10-20-100 milliárdok repkednek, tűnnek el. Egy ilyen új gép 7-8 millió. Erre nem telik? A XX szd. végén ez a szégyenek szégyene! Vagy itt már nem az ember a legfőbb érték? És ha nem, akkor mi?