Én rendszeresen használom és hívtam már vele Európából, Ázsiából is, működött.
Nem utolsó szempont, hogy lényegesen olcsóbb Világkártyával hazatelefonálni, mintha az ottani tarifát pengetnéd ki az adott ország valutájában. A letelefonált összeget itthon kell kifizetni, a telefonszámlába illesztve.
A MATÁV korrektül számlázta a dolgokat.
Ha külföldre mentek érdeklődjetek a MATÁV-nál. A Világkártya ingyenes! (de szerződést csak a vonal tulajdonosa köthet rá, azt hiszem)
Félreértések elkerülése végett: a kártya csak arra szolgál, hogy feltüntessék rajta a kódodat, tehát fizikailag NEM a kártyával telefonálsz.
A hívás menete: külföldről felhívsz egy (ált.) ingyenes helyi számot, beadod a Világkártya kódját és megadod a hívni kívánt számot. (magyar menürendszer van!)
En vagy fel eve valtottam ki ezt az izet es azota hasznalom neha-neha. Eddig semmi komolyabb porblema nem volt vele, korrektul szamlaznak a vonalas telefonra. Amikor kell mukodik. Szorri, de csak ennyivel szolgalhatok.
A Világkártya egy MATÁV szolgáltatás (www.matav.hu). De ha nem tudod, akkor különösebb tapasztalataid sem lehetnek! Én meg igazából arra lennék kíváncsi!
Szeretnék tisztán látni az ügyben! Ti miért használtok Világkártyát? Megbízhatóan működik? Mennyibe kerül ez nektek egy hónapban? Szóval mindenféle tapasztalatra kíváncsi vagyok!