A Deladela óta vajon van-e új lemezük? Nekem megvan egyébként az előző is, ami nem szól számítógépen, nem tudni, miért (Csak a rajzok, fotók és a klip látható.).
Szerintem pont az a jó Kiss Erzsiben, hogy egy-egy nyelvnek csupán a hangulatára épít. Nála nem a dalszövegek értelme, hanem a különböző kultúrák feelingje a fontos. Egyébként abszulút profi, amit csinál. Nem tudom, ki volt ott a kapolcsi koncerten, de a szervezetlenség és a hideg ellenére nagyon jól bulit csináltak.
Jó, hogy megnyílt ez a topic, mer máskülönben én nyitottam volna meg
Színvonal ez, ne vitás.
Láttátok a Nekem lámpást... c. Jancsó-filmet?
Szerves részét képezi Kiserzsi
Szóval nagyon jó, először a Légyfogó c. filmben hallottam, Pejtsik "Isten" Péter (aftercrying) cselló-brummogása által megtámogatva. A kiserzsi-lemezről is csak az hiányzik.
Ez utóbbi olyan hatással volt rám, amikor megvettem (éppen nyelvvizsgáztam, vártm a magnóra, kapcsiból 11 pontot kaptam, talán emiatt), mint az ELP "annak idején" (igaz, hogy csak 18 vagyok, illetve annyi se).
A lámpásos filet egyébként is nézzétek meg, oscar-jelölt, és "nagyon hard"...
Sza, antörpikus a kiss erzsi zene, amit ugye a jó öreg Hajnóczy Csaba gitározása-samplerezése is feldob, csakúgy, mint a dobos Csécs Tamás, meg H.Cs-né Kenderesi Gabi hegedűje-éneke.
Egyelőre ennyi, Thanx a topicért!!!
en is par honapja hallottam eloszor, addig csak el volt raktarozva a nev, hogy ez meg jo is lehet, csak nem volt alkalmam hallani, aztan kesobb gondoltam egyet es kolcsonoztem egy cd-t. nem mondom hogy egy vilagmegvaltaskent ert, de nagyon kellemes, ugyhogy a lakasfestest is ennek hattereben folytattam :)
vilagmegvaltashoz kozelebb all amikor tegnap belehallgattam egy Iva Bittova lemezbe. megyek is elmondom meg egy par topicban :))
erdekes egyebkent hogy en is pont a wazawaza-t valasztottam ki tobbszori meghallgatasra
Most monnyam azt hogy jeegynullas???
Hallottam Kiss Erzsi lemezet. Erdekes a holgy, mondhatni kiserleti amit csinal. Vannak jo szamok a lemezen, de engem kicsit neha zavart, vagyis inkabb eroltetettnek ereztem a halandzsa eneket. De nem nulla a lany!
udv, mag
Barangoltam a neten, így akadtam a Bahia katalógusra, belehallgattam néhány számba, a Kiss Erzsi Zene Wazawaza címu száma nagyon megtetszett, nektek mi a véleményetek?