Keresés

Részletes keresés

zuglo_14 Creative Commons License 2004.06.25 0 0 13
"Probald meg a "Documents and Settings\Administrator\Application data\Microsoft\Templates\normal.dot" -ot atmasolni."

Régen csináltuk azt a trüköt -ha a normal.dot-ba virus ette magát-, hogy letöröltük, vagy átneveztük, azt a Word újrainditásnál újra létrehozta alap beállításokkal. Nem tudom müködik-e még? Azt megoldás-e?

Előzmény: SzappanosGabor (10)
Bukshi Creative Commons License 2004.06.15 0 0 12
Excel, Word utóbbi időben karakterek formázásakor (szín, vastag, dőlt, stb) hibaüzenettel kilép.
Vírusra gyanakszom. Tapasztalt valaki hasonlót?
Ja, Win2k+Office2k van fenn.
trektor Creative Commons License 2003.04.10 0 0 11
Köszönöm a tippet, de ezt már próbáltam. Érdekes módon ez sem segített. Ideiglenesen úgy oldottam meg a problémát, hogy egyéni eszköztárakat helyeztem el. A normal.dot fájl mérete változik, innent?l kezdve nem értem, hogy ennek átírása miért nem javít a dolgon.
SzappanosGabor Creative Commons License 2003.04.09 0 0 10
Probald meg a "Documents and Settings\Administrator\Application data\Microsoft\Templates\normal.dot" -ot atmasolni.

Szapi

Előzmény: trektor (9)
trektor Creative Commons License 2003.04.09 0 0 9
Sziasztok!

A Word-ben elt?ntek az eszköztárak. A Menüsor nev? eszköztár is elt?nt, így az Eszközök>Testreszabás megoldás nem lehetséges. W2000-es rendszert használok. Arra is gondoltam, hogy valamelyik fájlt átmásolom a rendszergazda mappájából, csak nem tudom, melyiket. Amiket átmásoltam, nem javított a dolgon. Tudnátok abban segíteni, hogyan lehet ezeket visszaállítani?
Köszönöm, trektor

Törölt nick Creative Commons License 2003.03.04 0 0 8
Help pliz!
Fel akarnam frissiteni egy kicsit az Office-omat, a Microsoft site-jan automatikusan detektalja, hogy eloszor a Office 2000 SR-1a Update verziot kene feltelepitenem. Egy darabig megy is minden jol, de aztan keri az Office 2000 install lemezt, de azt beteve se talalja meg a kert file-t (data1.msi ha jol emlexem). Mit lehet ilyenkor csinalni?
Btw, spanyol Office-om van, magyar helyesiras ellenorzot hogyan lehet hozza letolteni? Es Windows 2000-hez magyar billentyuzetet?
lolka_bolka Creative Commons License 2002.02.12 0 0 7
Nem veletelen, hogy nem is microsoft fejlesztes :)
Ezt valami csako kezdte le csinalni, kesobb megvettek az embert is, meg a jogot is....

Lolka

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.09 0 0 6
Sziasztok,

jól látom, hogy ez a mocsadék Bill az OfficeXP Producert (a PowerPoint bővítménye) csak W2k-ra és wXP-re bírta megcsinálni??? Mikor az nt4 az egyetlen windows oprendszer, ami teljesen kész végre ennyi év után... :O((

Andreas Creative Commons License 2002.02.01 0 0 5
Felvilágosítana valaki hogy tudnék egy magyar Office 2000 Professional-t (Standard-ot, SBS-t...) Service Pack 2-esre frissíteni?
A Service Pack 1 még világos volt, egyszerüen leszedtem a magyar változatot innen.

A SP2-nél viszont ha jól értem az alábbi szöveget, kell egy magyar SP1, egy angol SP-2, egy magyar Multilanguage SP-1 és egy Multilanguage SP-2. Ez a Multilanguage micsoda jelentené a lokális nyelvi verziókat?

A Multilanguage SP-1 link-je egyébként csak egy fájlra mutat, holott azt írja hogy a nyelvnek megfelelő verziót töltsem le.
Hálás lennék ha tudna valaki mondani valami biztosat.

(Össze akarok állítani magamnak egy aktuális Service Pack cd-t (Office 97, Office 2000, NT4, W2K) és elég gáz lenne ha az Office 2K elvinne majd 150 megát)

Office 2000 MultilLanguage Pack SP-2

For complete Office 2000 SP-2 functionality if you are using an Office 2000 MultiLanguage Pack, you will need:

Office 2000 SR-1a Update
Office 2000 Update: Service Pack 2 (SP-2)
Office 2000 MultiLanguage Pack Service Release 1 for the language you are using
Office 2000 Update: Service Pack 2 (SP-2) for MultiLanguage Pack

Office 2000 SP-2 is fully compatible with Office 2000 and Office 2000 SR-1 MultiLanguage Packs.

Filburt Creative Commons License 2001.10.02 0 0 4
Inkabb nem minositem az eljarast. A valaszt es a linket pedig koszonom.

Filburt

Előzmény: LordFinesse (2)
safi Creative Commons License 2001.10.02 0 0 3
Hali!
Nemtudja valaki, hogy az Office 2000 hol tárolja azt, hogy melyik programban milyen menük illetve eszöztárak tartoznak?
Konkrétan nem arra gondolok hogy milyen ezköztárakat kell megjelenítenie következő induláskor, mert azt a normal.dot-al menti el, hanem arra hogy a progihoz milyen eszköztárak tartoznak.
Safi
LordFinesse Creative Commons License 2001.10.02 0 0 2
Filburt>>>
Office 2000-ben áttértek a Multiple Document Interface-röl (MDI) Single Document Interface-re (SDI).
Néhányan szeretik, néhányan nem. Excelben és Powerpointban át lehet állítani, Wordben nem. Az Office XP-ben már a Word-«t is át lehet állítani menüböl.
2000-hez van egy bövítmény, amit ha letöltesz tudod majd állítani menüböl.
Ezt itt találod.

Koro>>>>
Az hogy fagy a géped, nem az Office-tól van, valami más lehet a probléma.

Az Access Code Editorjában (Alt+F11), a Tools menüben a referencies-nél jelöld be a DAO 3.6-ot, és a prioritását állítsd nagyobbra, mint az ADO-é. Ha érdekel hogy miért olvasd el valamelyik Access topic-ot, az összes kódnak hibátlanul kell futnia.
Az összes kódnak futnia kell hibátlanul.

Filburt Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1
Nekem is volna kerdesem... Hogyan lehet beallitani, hogy minden egyes uj Word doc ne uj ikon legyen a taskbaron, hanem egy uj ablak a wordon belul, mint az eddigi office verziokban?!

Koszi,

Filburt

Koro Creative Commons License 1999.12.07 0 0 0
Tudom, hogy egy nagy 0 vagyok, hogy ilyeneket kérdezek, de hát ez van... :)
Koro Creative Commons License 1999.12.07 0 0 topiknyitó
Hali!

Eredetileg egy suxxoló topicot akartam nyitni, mert már a hajam is égnek áll, ha meghallom, hogy "office2000".

Rendszeresen lefagynak programok, pl.: az Excel magával vitte az egyik állományomat. És attól fagyott le, hogy kijöltem egérrel néhány cellát...

A nagy problémám, amiben a segítségeteket kérném, a következő lenne.

Van egy access97 alatt írt programunk, ami SQL adatbázist kezel (utóbbi nem biztos, hogy fontos tényező ez esetben). Magyar, angol access97 alatt is jól fut. Most szeretnénk áttenni az egészet access2000-re. Itt jönnek a problémák, méghozzá hegyekben.

1. Nem hajlandó konvertálni a programot, felhasználói jogok miatt. Holott ezzel nem lehet semmi probléma - szerintem.
2. Az eseményvezérelt eljárások nem futnak le... még egy sima "msgbox" utasítás sem...
3. Nem ismeri a "database" változótípust... ha helpet kérek, nem ír ki semmit, csak kitesz egy üres ablakot...

És egyebek!

Kérlek benneteket, ha bárkinek van tapasztalata access97-es programok áttételében access2000-re (magyar, angol, mindegy), akkor írjon egy pár tippet! Fontos lenne.

Előre is kösz. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!