nekem PentiumII 300-as gépem van, vettem egy Thosiba 16x DVD lejátszót, de szoftveresen ez is akadozik. A kép minősége kifogástalan de ha oldalirányú mozgás van a képen, akkor döcög. De azért élvezhető a "mozi".
Használtan kapsz 15 ezerért, az a neve, hogy realmagic holywood, de én azért utánanéznék, hogy egy 200 Mhz-es géppel érdemes e próbálkozni, én nem igazán értek hozzá.
Én az új DVD-mhez a videokártyához adott ASUSDVD progit használom. Van két kérdésem:
1. Az elején a régiókódváltást ajánlotta föl, és azt írta ezt még négyszer tehetem meg, de igazából nem lehett a régiókódot váltani, ez valami kamu? És mi lesz az ötödik alkalom után?
2. A videókártyán van TV kimenet. Szépen át is tettem tvre, mire szépen kiírta a lejátszás helyett, hogy ha a tvout engedélyezve van akkor ő bizony afilmet nem játsza le. ez miért van, és hogy lehetne mégis lejátszani? És hogy lehetne valami minőségszerűt összehozni a tv képen, mert valami iszonyatos minőségű. Vagy ha a filmet lejátszaná, akkor szépen tv minőségre váltana?
Szerintem nezzetek korbe a terminalon, van egy par talan nem csak trial-verzio vagy megköteses...
Altalaban most mar a dvd-discekhez is nyomnak software-t, pcfriendly ha jol tom, az altalaban lejatszik mindent, ha egyszer telepitetted.
Én is a Powerdvd-t próbáltam, de a feliratokkal problémáim vannak. Ha tudtok segítsetek, kösz.
Ha 4:3 ban játszom le a képet, akkor a kép alján látszanak a feliratok. Ha viszont az eredeti arányban (2,35:1) akkor a kép alján és tetején két fekete csík van, a feliratok meg sehol.
A kérdésem ez utóbbi, ha tudtok segítsetek, kösz.
Én is sokat szenvedtem mindenféle lejátszókkal, hol nem volt kép, hol nem volt hang. A megoldás végül a PowerDvd lett nekem egyből minden működött. Én a 2.0906 verziót használom, ez már támogatja a következőket:
Tulajdonképpen segítséget szeretnék kérni. Nemrég vettem egy DVD-romot a gépembe, de nem tudok hozzá normális szoftvert találni. Az egyik (Cinemaster99) nem hajlandó lejátszani a feliratokat, a másik (PowerDvd) pedig öt perc után elfelejti a hangot. Ha valakinek van tippje mi okozhatja ezeket, illetve honnan lehet ésetleg más szoftvereket beszerezni, az segítsen. Köszi!