Keresés

Részletes keresés

Engill Creative Commons License 2001.02.12 0 0 14
Tőcsétek le a cinemaster2000-et, oszt kész passz :))

Pulpa Master Creative Commons License 2001.02.08 0 0 13
Üdv,

nekem PentiumII 300-as gépem van, vettem egy Thosiba 16x DVD lejátszót, de szoftveresen ez is akadozik. A kép minősége kifogástalan de ha oldalirányú mozgás van a képen, akkor döcög. De azért élvezhető a "mozi".

PM

Előzmény: Wisey_ (9)
eksön_ Creative Commons License 2001.02.08 0 0 12
Használtan kapsz 15 ezerért, az a neve, hogy realmagic holywood, de én azért utánanéznék, hogy egy 200 Mhz-es géppel érdemes e próbálkozni, én nem igazán értek hozzá.
Előzmény: Wisey_ (11)
Wisey_ Creative Commons License 2001.02.08 0 0 11
Értem... És kb mennyi egy ilyen dekóderkártya?
Előzmény: eksön_ (10)
eksön_ Creative Commons License 2001.02.08 0 0 10
Nem igen. Legalábbbis is a szoftweres lejátszáshoz. De DVD dekóderkártyával lehet hogy megy.
Előzmény: Wisey_ (9)
Wisey_ Creative Commons License 2001.02.08 0 0 9
S3 Virge (4 megás) videókártyával (Pentium 200MMX gépen) érdemes lenne DVD-vel kísérletezni?

Milyen lenne a képminőség?

Pulpa Master Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8
Köszönöm mindenkinek!
PM
eksön_ Creative Commons License 2001.02.07 0 0 7
Én az új DVD-mhez a videokártyához adott ASUSDVD progit használom. Van két kérdésem:
1. Az elején a régiókódváltást ajánlotta föl, és azt írta ezt még négyszer tehetem meg, de igazából nem lehett a régiókódot váltani, ez valami kamu? És mi lesz az ötödik alkalom után?
2. A videókártyán van TV kimenet. Szépen át is tettem tvre, mire szépen kiírta a lejátszás helyett, hogy ha a tvout engedélyezve van akkor ő bizony afilmet nem játsza le. ez miért van, és hogy lehetne mégis lejátszani? És hogy lehetne valami minőségszerűt összehozni a tv képen, mert valami iszonyatos minőségű. Vagy ha a filmet lejátszaná, akkor szépen tv minőségre váltana?

Na ez több volt, mit kettő.

JOKER Creative Commons License 2001.02.07 0 0 6
Power DVD 3.0 szerintem a legjobb dvd lejátszó progi.
Pl. ezen a címen is le lehet tölteni:
http://dvd.box.sk
Előzmény: Pulpa Master (4)
Engill Creative Commons License 2001.02.03 0 0 5
Szerintem nezzetek korbe a terminalon, van egy par talan nem csak trial-verzio vagy megköteses...
Altalaban most mar a dvd-discekhez is nyomnak software-t, pcfriendly ha jol tom, az altalaban lejatszik mindent, ha egyszer telepitetted.
Pulpa Master Creative Commons License 2001.02.02 0 0 4
Sziasztok!

Most, hogy eltelt egy év esetleg tudnátok ajánlani naprakész lejátszót? No meg helyeket, ahonnan le lehet tölteni őket?
Thanx.
PM

Toki a Faszagyerek Creative Commons License 2000.02.01 0 0 3
Én is a Powerdvd-t próbáltam, de a feliratokkal problémáim vannak. Ha tudtok segítsetek, kösz.

Ha 4:3 ban játszom le a képet, akkor a kép alján látszanak a feliratok. Ha viszont az eredeti arányban (2,35:1) akkor a kép alján és tetején két fekete csík van, a feliratok meg sehol.
A kérdésem ez utóbbi, ha tudtok segítsetek, kösz.

Előzmény: KuZo (2)
KuZo Creative Commons License 2000.01.11 0 0 2
Én is sokat szenvedtem mindenféle lejátszókkal, hol nem volt kép, hol nem volt hang. A megoldás végül a PowerDvd lett nekem egyből minden működött. Én a 2.0906 verziót használom, ez már támogatja a következőket:

Sound chips
. Yamaha YMF744

Sound cards
. Creative SBLive!
. Creative SBLive! Value
. Creative PCI128
. Creative PCI64

* Supports more audio devices which provide S/PDIF output

Sound chips
. Yamaha YMF724
. Yamaha YMF744
. Cirrus Crystal 4624

Sound cards
. Creative SBLive!

Találtam hozzá egy cracket ami leszedte az időlimitet és ezzel tökéletesen működik! Lehet egyébként, hogy időlimites verziód van és az 5 percig él.

Darki Creative Commons License 1999.12.06 0 0 1
Bocs, az előbb kimaradt a hu, tehát helyesen: http://w3.swi.hu/krow/
Darki Creative Commons License 1999.12.06 0 0 0
Sajnos nekem nincs sok lejátszóm, talán nulla, de a w3.svi/krow -on talán többet találsz
Bond Creative Commons License 1999.12.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Tulajdonképpen segítséget szeretnék kérni. Nemrég vettem egy DVD-romot a gépembe, de nem tudok hozzá normális szoftvert találni. Az egyik (Cinemaster99) nem hajlandó lejátszani a feliratokat, a másik (PowerDvd) pedig öt perc után elfelejti a hangot. Ha valakinek van tippje mi okozhatja ezeket, illetve honnan lehet ésetleg más szoftvereket beszerezni, az segítsen. Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!