Itt lehet válogatni bőven a sakk programok között. Online játékra pedig a Game Twist oldalt ajánlom. Igen színvonalas grafikával és sok játékkal/köztük sakkal/.
Egyszer régen még a 286-386-486-os gépek korában találkoztam egy vicces sakkprogrammal. Amiben a figurák kiütés esetén egymást párbajban győzték le, vagy elsüllyesztették csapóajtón keresztül. :))) Tudja valaki, hogy hogy hívták ezt a programot?
Egy igen egyszerű kérdésem lenne a sakkszoftver-rajongók táborához. Melyik Fritz program a legjobb?
Megvan valakinek a FRitz 7, Fritz 8, Fritz 8 Deluxe/most szerzem meg az utóbbit/ Nekem azonos beállítások mellett a Fritz 7 veri a Fritz 8-at. Nem értem.Hogy az izébe lehet, ogy egy fejlettebb szoftverkikap a régebbitől?? Irígykedek amelyikőtöknek megvan a FRitz 9, esetleg DEEP FRITZ8 Tud valaki esetleg olyan oldalt, ahol letölthető? Torrent vagy más egyéb oldal. 10.000et nem adok ki érte a fix. akinek van észrevétele, az írjon a hatallmas@tvn.hu -ra. Hátha van még egy-két hülye rajtam kívül, aki szereti gyűjteni őket:-)
Egyébként a Chessbase.com-on Topalov élője pár meccel ezelőtt a pillanatnyi teljesítményét nézve 3157 volt. Nem akármi. Aki tudta, attól elnézést. Ja, és még egy kérdés: Hol lehet élőben nézni a meccseket a sakk2005.hu-n kívül? Élő kommentárral persze. Ritkán vagyok itt, aki megtenné, hogy reagálna az emilemre való írással, azt megköszönném
tölts le kazaa-ról. én leszedtem a chessmaster 5000-et és a 8000-et is. nagyon jók. vagy a magyar warezsite-okon is körülnézhetsz, ott is fenn van valahol.
Jó ideje matatok a témában, lekapartam egy rakás progit, de a nagy része ment is a süllyesztőbe... (free...)
Akadt azért egy-két gyöngyszem is, amik közül a legjobb (szerintem) a Rebel!
Réges régen láttam valahol egy 3D-s sakk programot Win alatt, ahol a bábuk küzdelmét mindenféle animációkkal játszották. A program sakk-tudását nem ismerem, de nem is ezért kellene.
Tudja valaki, hogy mi lehet a program neve, és hogy hol lehet be/megszerezni?
-xavy-