Szerintem is magyartalan dolog, hogy beszűkült szókinccsel dolgozunk itt. A politika fórumban például még nem találkoztam a "zsidócseresznye" szóval (Physalis alkekengi), ami pedig emelhetné a hozzászólások színvonalát.
khm..., hogy is mondjam... öö...
Szóval, le vagy maradva néhány brozsúrával. A reklamált kombináció, már évek óta gyárilag be van építve a cuclib billentyűzetbe. Hardvérileg, op.rencer-függetlenül.
Coclibek számára nélkülözhetetlen feature-ként ajánlom a Alt+D+S gombegyüttes alkalmazását: tetszés szerinti szöveges állításba beépíti a double standard összes szükséges és elégséges elemét.
Én olyan élvezettel írom be a Diolen által kódolni javasolt szavakat, hogy az egész itteni ténykedésem élvezetessége szünne meg az ilyen gépiesítéssel.
A baloldaliak számára lesz biztosítva egy funkció a Ctrl-Shift-0 gombon, amely az éppen megnyitott topicok nyitó hozzászólását ellenőrzi, és ha abban a "MIÉP", "Csurka" vagy "zsidó" szavak előfordulnak, akkor automatikusan nullázza. A nulla mérete pixelben paraméterként megadható a Beállítások menüben.
Az index karácsonyi CD-jén egy praktikus freeware progival kedveskedik regisztrált felhasználóinak, mely segítségével mindenki politikai szimpátiái szerint átdefiniálhatja funkcióbillenytűit a leggyakrabban használt szavakra. A program alapértelmezésben két fajta kiosztást tartalmaz.