Keresés

Részletes keresés

Laci Creative Commons License 1999.12.02 0 0 8
Hát én megmondanám neki, hogy: mindketten tudjuk, hogy tartozik azzal a pénzzel. Megteheti, hogy megpróbálja lenyúlni, csak akkor az téged érzékenyen fog érinteni, és biztos kitalálsz valamit, ami sokkal nagyobb kárt fog neki okozni, mint 30 rugó, és nem fog tudni ellene semmit sem tenni, úgyhogy inkább adja vissza. Ha ezt elég elszántan monsos neki, akkor lehet, hogy észhez tér majd.
Előzmény: halacska (-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.02 0 0 7
Rejts el nála 5 kiló kokaint, aztán hívd ki a maffiózó barátaidat, és ha rosszalkodik szívjátok el a hasáról, utána megy az magától.
rahell Creative Commons License 1999.12.02 0 0 6
Nem tudom mennyire kivitelezhető, még nem próbáltam, és elég szenyó dolog is de: bemenni hozzá a lakásba és "véletlenül" leejteni először egy poharat, aztán valami vázát, és így tovább. És csendesen, nyugodtan hozzáfűzni, hogy "jajj bocsánat, ojjan ügyetlen vagyok! Azt mondta az orvos, hogy ez pszichésen van. Addig nem múlik el, amíg 30000ft értékben nem török." Egyszer a néni csak megunná...
anarchy Creative Commons License 1999.12.02 0 0 5
Szerintem némi szörcs után meg találod a szomszédom így, a szomszédom úgy topikokat. Abban van egy két ötlet. Az én konstruktív ötletem: próbálj meg beszélni néhány 190 cm nél magasabb fiú ismerősöddel és min 4 en keressétek fel a nénit. Persze becsöngetni Te fogsz egyedül ám amikor udvarias kérésedre ismételten nem adja elő a ZS-t megmutatkoznak kísérőid is. Ha el kezd hápogni, hogy ez önbíráskodás meg rendőrt, akkor továbbra is udvarias hangon megmondod neki, hogy IGEN ez az, de úgy sem tud tenni semmit. Még ha ki is jön a rendőr, csak baráti beszélgetés volt. Ütni (első alkalommal) semmiképp nem szabad, ha 4 drabál pasitól sem ilyed meg, második alkalommal olyanokkal kell menni akik ütni is tudnak.
Szörnyű, hogy ilyeneket írok, de szörnyű világban élünk. 30 lepedő meg egyáltalán nem tréfa.

Semmi hatalmat senkinek.... a házinéniknek sem.

bakibebi Creative Commons License 1999.12.02 0 0 4
Nem szép töle, hogy nem adja vissza.
Az, hogy nem reagal senki ki a topicodra szerintem örvendetes tény, elgondolkodhattat Téged is.

bakibebi

halacska Creative Commons License 1999.12.02 0 0 3
Nem az osszeg miatt irtam, bar harminc rugo, es azert nem adja vissza, mert papiron nem volt semmi
es szembe rohog. De a topicot altalaban trefas bosszuotletek gyujtesere nyitottam nem csak konkretan magamnak. Sajna nem nagyon reagal senki.
Előzmény: bakibebi (2)
bakibebi Creative Commons License 1999.12.01 0 0 2
Milyen összegröl van szó, és mi az oka, hogy nem adja vissza ?

bakibebi

Duda Creative Commons License 1999.12.01 0 0 1
Kendd be szarral a plafont.
Előzmény: halacska (-)
el_mariachi Creative Commons License 1999.12.01 0 0 0
Bocs halacska, de rossz kedvem van, úgyhogy most csak egy egyszerű 0, majd ha jobb kedvem lesz, akkor ígérem, hogy jön majd egy frappáns, lényegre törő 0 is. :-(
halacska Creative Commons License 1999.12.01 0 0 topiknyitó
A volt hazinenim nem adja vissza a kauciot, nem taglalom de az a fo erve,
hogy ugysen tudok mit tenni. Szerintem meg de. Ehhez kerek otleteket,
lehetoleg a borton komoly veszelye nelkul. De ugy altalaban is, milyen
bosszanto dolgokat tudtok.
A nullasba is kerek valami frappansat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!