Keresés

Részletes keresés

Fido Dido Creative Commons License 2003.10.15 0 0 61
Ez a film még mindig a legjobb!

Fido

magdika Creative Commons License 2000.08.22 0 0 60
Nekem nincs hbo-m...:`-((((
Előzmény: SZ.I. (58)
ABSENT Creative Commons License 2000.08.22 0 0 59
naná! :)
SZ.I. Creative Commons License 2000.08.22 0 0 58
Na, ki latta a legjobb filmet tegnap a HBo-n, feliratosan?:) Mindenki felvette, ugye?:)
magdika Creative Commons License 2000.08.17 0 0 57
Egeszen biztos, hiszen a film naggyon jooo...:-)))
Előzmény: BIGdaddy (56)
BIGdaddy Creative Commons License 2000.08.17 0 0 56
Nos, én megnéztem tegnap a filmet. Alaposnak tűnik, de arra lennék kiváncsi, mi a mondanivalója. Van egyáltalán neki vagy csak egyszerűen nyugis és attól jó?

Elsőre nem tetszett. Később gondolkodtam rajta, akkor egy kicsit. Bennem van a hiba?

magdika Creative Commons License 2000.07.11 0 0 55
Udv, most meg Jarmusch sorozat megy a kiralyi egyesen, hatha...
Cirbissa Creative Commons License 2000.07.10 0 0 54
Sista` U have the power.
Adj eletjelet megkaptad a mailem ? Irdd ide a cimed, ha nem megy at nekem...bar strange so strange..
Előzmény: SZ.I. (53)
SZ.I. Creative Commons License 2000.07.10 0 0 53
Cirbissa!
Engedelmeddel kesz a CD...
norts Creative Commons License 2000.07.08 0 0 52
örvendek

http://www.russel.ini.hu

bye

Barton Fink Creative Commons License 2000.07.07 0 0 51
Aki tudja fogni : HBO, július 22.
SZ.I. Creative Commons License 2000.07.07 0 0 50
erosen off

Cirb!!!
Mélezz egy telszamot, mert en megkapom a leveleket, csak kuldeni nem megy:((
I.

Előzmény: SZ.I. (49)
SZ.I. Creative Commons License 2000.07.06 0 0 49
Cirbissa!!! Nem mennek a mailek neked!!! Jelkez, jelkez!!!
Itt a cd!!!
Előzmény: Cirbissa (47)
MacFly Creative Commons License 2000.06.07 0 0 48
na es persze a konyv is (hagakure) megjelent egy-ket hete
Cirbissa Creative Commons License 2000.06.06 0 0 47
say where?
say now!
say where?
:)))
Előzmény: SZ.I. (46)
SZ.I. Creative Commons License 2000.06.06 0 0 46
Zsenialis filmnek zsenialis zene, roviden ennyi!
Vegre a kiadok nem harcolnak es kaphato itt is. Amugy a tavalyi ev termesei kozul benne van a topfájvban!!! Haromszor lattam, de mindig tudott ujat nyujtani... nekem. Es egyre jobban tetszik:)
Előzmény: Skiz (45)
Skiz Creative Commons License 2000.04.25 0 0 45
Egy jó hír a film kedvelőinek, (én is az vagyok) megjelent a film zenéje lemezen és már itthon is kapható.
red rhino Creative Commons License 2000.04.06 0 0 44
Megnéztem a filmet, és én sajnos nem voltam annyira elragadtatva töle, mint itt a legtöbben. Nekem is az jutott eszembe, mint amit már valaki írt, hogy Jarmusch megcsinálta a Dead Man-t újra. Ugyanaz a lassú tempó, a film zeneje itt is ugyanúgy elötérben van mint abban ( nekem mondjuk Neil Young torzított gitára jobban bejött, mint RZA hip-hop-ja, bár szeretem a Wu-Tang Clan zenéjét), meg hát a befejezés is hasonló.
Egy szó mint száz, én úgy jöttem ki a moziból, hogy ezt a filmet már láttam, csak akkor fekete-fehér volt, és jobban tetszett.
magdika Creative Commons License 2000.04.06 0 0 43
Nnna tegnap megvolt masodjara is a film, es borzasztoan jo volt megint, hiszen a szellemkutya egy nagyon szeretheto alkotas, szinte vegig lehet mosolyogni, meg a vegen is telik valamifele konnyes vigyorra.
A miss Vargo kerdesre azt mondhatom, hogy nekem is gyanus a csaj, elkepzelheto, hogy a hatterbol o mozgatott bizonyos dolgokat, legalabbis furcsa az utolso mondata ( amikor Loui beszall a limuzinba miutan lelotte GD-t), "most mar mehetunk", szoval ez eleg magabiztosan hangzik...
Isteni resz amikor a gengszterek meltatlankodnak Ghostdog neven...:-)
Meg az egesz film ugy ahogy van nagyon jo, jo a ritmusa, a kepi vilaga, meg a mondanivaloja sem utolso, de nem szajbaragos. Meg a zene is...
mag
magdika Creative Commons License 2000.03.21 0 0 42
Felenk is adjak a kozeljovoben, ha megneztem majd bekukkantok ide megint. Jo?
mag
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.03.21 0 0 41
szerintem a maffia szelleme intézte el a Szellemkutyát, az hogy ki testesítette meg, Ms. Vargo, vagy a "Mestere" mindegy, azért kellett megölni, hogy annak a kis maradék családnak megmaradjon a hitele

én is megnéztem még1szer,de tervezem még többször is, ez egy nagyon jó film! újra rá kellett döbbennem

(előkeresem a kiadó telefonszámát, szerintem elfeledték a dolgot, vagy már nincs is meg a kiadó :( )

Cirbissa Creative Commons License 2000.03.21 0 0 40
Haiii,
Szerintem Miss Vargo-miutan Mr. Vargo dead lett-lepett apja helyebe, a Dior kosztum alatt azer' meg o tovabbra is a kis zakkant.
Csak ledobta a tinigonceit, hogy nagyobb tekintelyt kapjon-az apja is mindig oltonyben nyomult. Az Ghostdarlindog Mestere /olasz fazon/ az o gondolatait vegezte el.
Uuuristen le kell csekkolnom a MEDVES pizseszt.
Mar reg lattam a filmet...:)))
Az egyik legsulyabb ahogy Sunny or Sonny:)selyemkontosben public enemy-t rappel /az en kedvencem Flavor Flav a Public Enemybol../ a kis furdojeben, aztan szemkozt nez a kicsiny veres fennyel ami a homlokan vag utat...

Sayonara
Cirbissa.the.power.is.mine

Előzmény: Eördögh (39)
Eördögh Creative Commons License 2000.03.20 0 0 39
Hát, kíváncsi vagyok, hogy hiába hozom-e fel a topikot... Az van, hogy megnéztem még egyszer, volt elég ideje ülepedni, de még nem ment ki a fejemből. Így aztán volt lehetőségem egy kicsit elveszni a részletekben. Egyes észrevétel, Cirbissának: Pearline a végén ül a konyhában, és medvés pizsama van rajta (nem mackós, rendes medvés).

A másik: mozi után elkezdtünk vitázni, és feljött az a kérdés, hogy ki akarta megölni Ghost Dogot? Én ugyan lehet, hogy sötét vagyok, de nem is jutott eszembe, amit egy barátom dobott fel, hogy Miss Vargo. Pedig ha megnézi az ember, ahogy a kocsiban ül, hát nem az a kis zakkant, mint addig.

Na mindegy, szóljatok hozzá, ha akartok
Az Eördögh

villon Creative Commons License 2000.01.04 0 0 38
Srácok, nincs valami híretek a filmzenéről?
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.12.21 0 0 37
rossz hírem van, sajnos

felhívtam a kiadót, hogy megjelenik-e a könyv még az idén

arról tájékoztattak, hogy ellopták a kéziratot és a fordítást, ezért csak késve tudnak megjelenni, várhatólag februárban, vagy márciusban :(

azért ez cikis

Cirbissa Creative Commons License 1999.12.13 0 0 36
Jajaja.
Viszont en fellottem meg a topic elejefele egy kerdest, miszerint a film vegen a felsorolasnal
Ghostdog- Forest Whitaker
Young Ghostdog - Damon Whitaker.
Mi a paya ? A tesoja, en halal ugyanolyannak lattam...
Cirbissa.the.power.is.mine

Az egyik kedvencem a medves resz, bar hasonlokepp oldhattam volna meg en is konfliktusaimat a hulye fasz allatkinzokkal szemben...sorry az offtopicert.

Előzmény: magdika (35)
magdika Creative Commons License 1999.12.13 0 0 35
Nem azt mondta hogy "on the way" ? Felirat szerint "utban vagy", de termeszetesen azt kell erteni, hogy a kiscsaj ralepett a szamurajok rogos utjara, ugyeee?
Udv, mag.
Előzmény: Cirbissa (34)
Cirbissa Creative Commons License 1999.12.13 0 0 34
Mi a helyzet azzal a mondattal a vegen ???
Mire jottel ra ?
Előzmény: Eördögh (33)
Eördögh Creative Commons License 1999.12.13 0 0 33
Jó reggelt,

na megnéztem én is. Hát állat.
nagylaj: A Rashomon (első története) Akutagava: A vihar kapujában című regénye, amiből Kuroszava csinált filmet ('57-ben, asszem). A Hagakure meg Kw. Had. úr szerint jön karácsonyra.
Jah, a hajóépítő pofa milyen nyelven beszélt? Nekem (bánat tudja miért, talán Tengerész Henrik miatt) a portugál jutott eszembe...
És ugye más is észrevette a végén a jól hegyezett mondatot, hogy "Pearline honey, you are in the way..."?

Na mindegy
Eördögh

magdika Creative Commons License 1999.12.10 0 0 32
:-)
Mit mondtal Cornelius? Hogy J. "tenyleg nem olyan rossz rendezo" ??? Nem hiszek a szememnek. Hat mar ezert erdemes volt ma ideulnom. :-))
Udv, mag.
Előzmény: cornelius (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!