"ez igazán példás, hogy ennyire elörehaladtál a space tudományban, "
Sajnos ez nincs igy, a cikket nem én irtam...
"minden igaz, minden ok....de mi a köze mindennek az USA-hoz??"
Nem tudom, én csak a fekete lyukakkal kapcsolatos cikkeket akarom egy topicban összegyűjteni. Amikor az első ilyen témájút megtaláltam és elkezdtem keresgélni, hogy van - e a fekete lyukakról topic, ezt találtam meg elsőként és nem keresgéltem tovább. Azt, hogy a topic nyitója miért ezt a cimet adta a topicnak amit, azt tőle kérdezd, nem én nyitottam a topicot.
kedves negedi ez igazán példás, hogy ennyire elörehaladtál a space tudományban, minden igaz, minden ok....de mi a köze mindennek az USA-hoz?? Annyiban talán, hogy a legtöbb ilyen felfedéezés velünk kapcsolatos?? A teleszkopok stb.. itt a legmodernebbek???
Az USA-ról nem myilatkozom, de Magyarországon a Fekete Lyukak kialakulása is lehetséges. Egy FLY. kialakulása már folyamatban van, felszippant mindent,- nézz kürül.
Bocs, nem vettem észre a Témát. Viszont. Ezek után végigfutottam. Szép kis egyenletek voltak, meg kedves kis humorizálások. Viszont senki nem írta le a következőt: KAMU AZ EGÉSZ, ENNEK SEMMI ESÉLYE. Ezek után szubjektív véleményeket várok, azaz: SZERINTETEK lehetséges-e egy black hole kialakulása?
A TV2 péntek esti TÉNYEK c. műsorában (nem kacsa!) számítógépes modellen nézhettük meg a tervezett arany-ion ütköztetést, egy föld alatti 3 km átmérőjű részecske gyorsítóban. Amerikai tudósok felháborodottan tiltakoznak a kísérlet ellen, mert a kölcsönhatások miatt felszabaduló energiák -állításaik szerint- alkalmasak lehetnek black hole azaz fekete lyuk generálására. A TV2 ellátogatott a műegyetemre, ahol srácok kiszámolták, hogy ennek gyakorlatilag nagyon kicsi az esélye. Viszont a lehetőséget NEM ZÁRTÁK KI egyértelműen. A kísérletet a tiltakozások miatt márciusra halasztották -bár ismerve az amikat, majd szépen sunyiban elvégzik, ha ugyan még el nem végezték- de úgy tűnik, nem mondtak le róla. Mit gondoltok, reális esélye van egy black hole kialakulásának?