Itt aztán tényleg semmi sincs...
csak a politika. Ennyi! Csapó! Már azon gondolkodom, hogy majd a választások után nézek be ide legközelebb. Érdekes lesz majd látni, hogy akkor milyen témák fognak futni. :))
Tudom, tudom, csak péntek lévén már minimálisra csökkent az agyi kapacitásom, és nem bírok komolyakat mondani... Pénteken szoktam a legelrettentőbbeket aranyköpni...:-)
Szo-szo.
Köszönöm érdeklődésedet.
Már van diagnózis a CT alapján. Egy-egy kisméretű ciszta mindkét csípőizületben.
Egyelőre mozgásterápiát írt elő az orvos, de kocogás futás kizárva, nem szabad terhelni a csípőizületeket.
Úszás és kerékpározás a javasolt mozgás, és reménykedjünk, hogy idővel rendbejön.
Bringát már vettem, csak egy kis jóidő kellene még.
Szó se róla rámfér a mozgás, mert sosem leszek olyan csinos mint Te.
A lényeg, hogy most nem fáj! (...olyan nagyon, csak ha elfárad, néha estére egy kicsit.)
A Fórum már él egy jó ideje, csak eléggé kiszámíthatatlanul zajlik a csevej és sajnos az alapbeállítások (2 nap) miatt van úgy hogy kicsúszik 0-ra. (egyébként meg mivel én szerkesztem az Index-Kelet-et én nyitottam az első témát bibiiii :-)
Egyébként meg ezt a sötétség dumát legalább mi ne erőltessük mert valahogy ez olyan bebeszélős dolog. Ha sokat mondogatják akkor lehet, hogy el is hiszi valaki. Legalább annyira sötét ez a része az országnak, mnt bármely másik.
(zárójelben: az hogy ilyen gazdasági különbség van azt az aránytalan elosztás eredményezte anno, tehát akik most relative jobban élnek azok a mi kárunkon váltak azzá. Tudom demagóg a duma, de legalább ennyire demagóg a sötét szabolcs is!)
En nyitottam az elso topicot szombaton Itt nincs egy topic se cimmel. Nem szeretnem, hogy az eddigi erdektelensegbol azt a kovetkeztetest vonnak le egyes nagyarcu emberek, hogy Szabolcsban olyan mervu a sotetseg, hogy itt senki nem ert az ilyen csodalatos dolgokhoz, mint az internet.