Keresés

Részletes keresés

jozefina2 Creative Commons License 2019.10.04 0 0 30

Showboxon is fönt van az összes. Igaz nem magyarul, de van hozzá magyar felirat ha kell.

Dvdman003 Creative Commons License 2015.05.13 0 0 29
A sorozat összes része meg van
elérhetőség
dvdman002@hotmail.com
Kaszáss Creative Commons License 2005.04.30 0 0 28
ez OFF lesz, bocsi:

Ismeritek a Farscape / Csillagközi szökevények c. sci-fi sorozatot? Ha igen, gondolom azt is tudjátok, hogy a Viasat3 levette a műsoráról. Tehát lemaradunk a 2. évad utolsó részéről vmint a 3. és 4. évadról! Ennek elkerüléséért indítottunk egy PETÍCIÓT, KÉREK MINDENKIT, ÍRJA ALÁ, ÉS EZZEL IS TÁMOGASSA ÜGYÜNKET !!! Az alábbi linken érhető el a petíció:
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=1377
A Farscape magyar rajongói oldala: www.farscape.hu
A Farscape fóruma: http://forum.csillagkapu.hu/index.php?c=7

Köszönetel: a Farscape rajongók
at72 Creative Commons License 2005.04.28 0 0 27
Hali mindenki,de joo h ide találtam -már irtam a másik forumba is-lemezen v winchin nincs meg valakinek az eddigi v összes magyar szinkronos rész,avagy esetleg az összes amit le akarnak még adni...-köszi -Tom.
Előzmény: jiimbo (26)
jiimbo Creative Commons License 2004.11.26 0 0 26
Hi! Az eddig használt ftp megbetegedett, kellene egy másik az új részekhez...   jiimbo@westel900.net
Sricsi Creative Commons License 2002.10.14 0 0 25
Nem értem a csillagkapu kódolását. A kód végére mindig egy adott bolygó jele kerül, viszont az ilyen jelekből kevés van, így csak néhány bolygót lehetne vele elérni.
GombocArtur Creative Commons License 2002.10.13 0 0 24
Ha nézed tovább is a sorozatot, megtudhatsz mindent a Föld meghódítása előtti gazdatestekről.
Előzmény: Sricsi (23)
Sricsi Creative Commons License 2002.10.12 0 0 23
A goauldok, miel?tt meghódították a Földet, kik voltak a gazdatestjeik?
Az ?rhajóik miért piramis alakúak?
Vándor Herceg Creative Commons License 2002.10.10 0 0 22
ÉLjen A csilagkapu! Éljen a csilagkapu!

Éljen csk1!

yogibear Creative Commons License 2002.09.28 0 0 21
Az a 16:40, az úgy néz ki 16:20 lesz.
Éljen a pontos műsorrend!!!
Előzmény: Ugrifules (20)
Ugrifules Creative Commons License 2002.09.27 0 0 20
Sziasztok!

Jó hírem van:szeptember 28 án @tv2
16.40 Csillagkapu
Amerikai sci-fi akciósorozat, 1.

SmilerNaki Creative Commons License 2002.03.20 0 0 19
Huh.. bocs... kifelejtettem:

a találkozó egészen pontosan a Moszkva téren az óránál lesz.

Gyertek!!:)

SmilerNaki:)

SmilerNaki Creative Commons License 2002.03.20 0 0 18
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekelne:

Csillagkapus találkozó 2002. március 23-án, este fél hétkor a Moszkva téren. Elmegyünk egy jó kis helyre dumálni, billiárdozni (aki nemtud, megtanul :))), aki pedig nem tud fél hétkor a Moszkva téren lenni, jöjjön a GLOBE-ba (Komjádi uszoda oldalában), amikorra tud. Addig maradunk, ameddig bírjuk... Várunk MINDENKIT (fórumokról, levlistákról, irc-ről, BÁRHONNAN:) szeretettel!

Gyertek!!:)

SmilerNaki:)

Alien Creative Commons License 2001.09.27 0 0 17
Köszönöm a jó hírt! Mégis érdemes volt élni.
Előzmény: Ugrifules (16)
Ugrifules Creative Commons License 2001.09.27 0 0 16
Sziasztok!

Nagyon-nagyon jó hírrel tudok szolgálni!

OKTÓBER 06.án 17,30-KOR A KERESKEDELMI KETTESEN ÚJRA CSILLAGKAPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tv újság szerint ott kezdik el ahol az RTL.befejezte.
Mindenkinek jó szórakozást kívánok!

Törőlt_nick Creative Commons License 2000.09.04 0 0 15
Nekem csak az egyenruhájuk tetszik. Elfogadnák belőle első menetben egy szakasznyit.
Martuf Creative Commons License 2000.02.18 0 0 14
Nincs még vége csak még amerikába is foprgatják a harmadik sorozatot az uccsó 5 rész még nincs isd kész és a magyarok még nem vették meg. De az interneten rajtavan angolul és egy csűómó érdekes dolgot meg lehet tudni.
pl.:Apophis nem halt meg
stb....
Előzmény: lipijoe (13)
lipijoe Creative Commons License 2000.02.18 0 0 13
hello ki tudaj mi lesz a csillagkapuval leveszik musorrol??
ugyanis nincs a musorujsagban de a 02 17 .resz
TO BE CONTINUED -eddel ert veget

vagymi

ls333@ural2.hszk.bme.hu

Oneill Creative Commons License 2000.02.10 0 0 12
Teal'c jaffa, akibe a goa'uld még ivadékként került. A jaffákat eleve gazdatestnek szánták a goa'uldok, és tönkretették a természetes immunrendszerüket, hogy ne élhessenek nélkülük. A növendék goa'uld - O'Neill jópofán Juniornak nevezi - nem tudja átvenni a hatalmat a gazdatesen, így az a Teal'c, akit látunk, az ő maga. Épp a mai részben 1969 -hangzott el, ha felnő a benne fejlődő goa'uld, akkor átveszi az irányítást arajta. Reméljük, erre a problémára is találnak majd valami megoldást talán már a 4. évadban.

Egyébként a másik topicon is feltetted ezt a kérdést, ott is válaszoltam.

Előzmény: Zsofi kodnak tgfhUYTHIY (11)
Zsofi kodnak tgfhUYTHIY Creative Commons License 2000.02.10 0 0 11
Valaki tudja, mi lett Tilk gazdatestenek az akarataval? Ugy nez ki, Tilk aljas modon elnyomja, nem tud egyuttmukodni vele, mint a Tokra-tagok. Viszont a cserelgetos reszbel azt a tanacsot adta Oneilnek, hogy meditaljassal talalkozzon a goauldjaval,hogy az meg tudja gyogyitani.????
DAVE Creative Commons License 2000.01.23 0 0 10
Szerintem, ha megpóbálja valaki a _www.nexus.hu/turdav/scifi.htm_ címet az most oké.
Már csak leveleket szeretnék kapni.
DAVE Creative Commons License 2000.01.23 0 0 9
Emberek!
Értem ezt minden sci-fi rajongóra!
Nem valami nagy html dobás, de azért létezik.
Megnyílt a saját weblapom rajta magyarország első univerzális sci-fi fórumával.
Lehet olvasgatni, a www.nexus.hu/turdav címen.
Üzenetet felírni a parnasz@elnder.hu címen lehet, a tárgyhoz kéretik Sci-fit írni. (Csak ennyit.)
Aki küld szintén erre a címre egy mailt subscribe tárgyal, annak (ha van mit) naponta kiküldöm az anyagot.

Turczi Dávid alias DAVE,KisHaver

disp_ Creative Commons License 1999.12.19 0 0 8
Hátbizony fut már itt a Kulturában hasonló c topik . Csillagkapu
Előzmény: Barát (-)
apr22 Creative Commons License 1999.12.19 0 0 7
Hello
Ha tenyleg abbahagyja a TV3 az nem lesz jo. Bar en a SKY 1-en nezem, mar joval elorebb
tartanak es eredeti a hang.
Allitolag ott Januarban mar a legujabb sorozat fog menni. Videora is felveszem neha.

aprilis22

Előzmény: Barát (-)
getom Creative Commons License 1999.12.17 0 0 6
Csillag kaputt ...
Németh Tamás Creative Commons License 1999.12.17 0 0 5
Sziasztok!
Szeretnék levelezni minden Csillagkapu rajongóval.Ezen soron felül meg szeretném kérdezni, hogy szívesen csatlakoznátok-e a Magyarországi Stargate klubbhoz ha lenne.Ha igen akkor írjál: neta@freemail.hu címre.
Barát Creative Commons License 1999.11.15 0 0 4
Tényleg ! Közben és is megnéztem a TV3 honlapján.
Előzmény: camper (3)
camper Creative Commons License 1999.11.15 0 0 3
Nem fejeződik be a sorozat, valószínűleg rosszul adták ki a műsort, mert az azt követő héten már újra a Csillagkaput adják - TV3 honlapján található műsor szerint.

(Ráadásul a Tok'ra I. c. részt, ami azt feltételezi, hogy A fegyver nem más mint a Bane című epizód.)

Barát Creative Commons License 1999.11.15 0 0 2
Azt azért elismerem, hogy ha valaki nem érdeklődik a téma iránt, akkor a látvány és a színészi teljesítmény nem annyira meggyőző, de a Start Trek is elég hasonló volt.

Szerintem kicsit az a baj, hogy a reklámok és főcím nélküli kb. 30 perces időbe nem nagyon fér bele azoknak a nagyon érdekes témáknak a boncolgatása, amelyek egy-egy film történetét jelentik.

Előzmény: virge3d (0)
creative Creative Commons License 1999.11.14 0 0 1
Nekem tetszik a Stargate. Majdnem minden részét láttam. Szomorúan hallom hogy befejeződik. Remélem folytatják hamarosan.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!