Ismeritek a Farscape / Csillagközi szökevények c. sci-fi sorozatot? Ha igen, gondolom azt is tudjátok, hogy a Viasat3 levette a műsoráról. Tehát lemaradunk a 2. évad utolsó részéről vmint a 3. és 4. évadról! Ennek elkerüléséért indítottunk egy PETÍCIÓT, KÉREK MINDENKIT, ÍRJA ALÁ, ÉS EZZEL IS TÁMOGASSA ÜGYÜNKET !!! Az alábbi linken érhető el a petíció: http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=1377 A Farscape magyar rajongói oldala: www.farscape.hu A Farscape fóruma: http://forum.csillagkapu.hu/index.php?c=7
Hali mindenki,de joo h ide találtam -már irtam a másik forumba is-lemezen v winchin nincs meg valakinek az eddigi v összes magyar szinkronos rész,avagy esetleg az összes amit le akarnak még adni...-köszi -Tom.
Nem értem a csillagkapu kódolását. A kód végére mindig egy adott bolygó jele kerül, viszont az ilyen jelekből kevés van, így csak néhány bolygót lehetne vele elérni.
Csillagkapus találkozó 2002. március 23-án, este fél hétkor a Moszkva téren. Elmegyünk egy jó kis helyre dumálni, billiárdozni (aki nemtud, megtanul :))), aki pedig nem tud fél hétkor a Moszkva téren lenni, jöjjön a GLOBE-ba (Komjádi uszoda oldalában), amikorra tud. Addig maradunk, ameddig bírjuk... Várunk MINDENKIT (fórumokról, levlistákról, irc-ről, BÁRHONNAN:) szeretettel!
OKTÓBER 06.án 17,30-KOR A KERESKEDELMI KETTESEN ÚJRA CSILLAGKAPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tv újság szerint ott kezdik el ahol az RTL.befejezte.
Mindenkinek jó szórakozást kívánok!
Nincs még vége csak még amerikába is foprgatják a harmadik sorozatot az uccsó 5 rész még nincs isd kész és a magyarok még nem vették meg. De az interneten rajtavan angolul és egy csűómó érdekes dolgot meg lehet tudni.
pl.:Apophis nem halt meg
stb....
Teal'c jaffa, akibe a goa'uld még ivadékként került. A jaffákat eleve gazdatestnek szánták a goa'uldok, és tönkretették a természetes immunrendszerüket, hogy ne élhessenek nélkülük. A növendék goa'uld - O'Neill jópofán Juniornak nevezi - nem tudja átvenni a hatalmat a gazdatesen, így az a Teal'c, akit látunk, az ő maga. Épp a mai részben 1969 -hangzott el, ha felnő a benne fejlődő goa'uld, akkor átveszi az irányítást arajta. Reméljük, erre a problémára is találnak majd valami megoldást talán már a 4. évadban.
Egyébként a másik topicon is feltetted ezt a kérdést, ott is válaszoltam.
Valaki tudja, mi lett Tilk gazdatestenek az akarataval? Ugy nez ki, Tilk aljas modon elnyomja, nem tud egyuttmukodni vele, mint a Tokra-tagok. Viszont a cserelgetos reszbel azt a tanacsot adta Oneilnek, hogy meditaljassal talalkozzon a goauldjaval,hogy az meg tudja gyogyitani.????
Emberek!
Értem ezt minden sci-fi rajongóra!
Nem valami nagy html dobás, de azért létezik.
Megnyílt a saját weblapom rajta magyarország első univerzális sci-fi fórumával.
Lehet olvasgatni, a www.nexus.hu/turdav címen.
Üzenetet felírni a parnasz@elnder.hu címen lehet, a tárgyhoz kéretik Sci-fit írni. (Csak ennyit.)
Aki küld szintén erre a címre egy mailt subscribe tárgyal, annak (ha van mit) naponta kiküldöm az anyagot.
Hello
Ha tenyleg abbahagyja a TV3 az nem lesz jo. Bar en a SKY 1-en nezem, mar joval elorebb
tartanak es eredeti a hang.
Allitolag ott Januarban mar a legujabb sorozat fog menni. Videora is felveszem neha.
Sziasztok!
Szeretnék levelezni minden Csillagkapu rajongóval.Ezen soron felül meg szeretném kérdezni, hogy szívesen csatlakoznátok-e a Magyarországi Stargate klubbhoz ha lenne.Ha igen akkor írjál: neta@freemail.hu címre.
Nem fejeződik be a sorozat, valószínűleg rosszul adták ki a műsort, mert az azt követő héten már újra a Csillagkaput adják - TV3 honlapján található műsor szerint.
(Ráadásul a Tok'ra I. c. részt, ami azt feltételezi, hogy A fegyver nem más mint a Bane című epizód.)
Azt azért elismerem, hogy ha valaki nem érdeklődik a téma iránt, akkor a látvány és a színészi teljesítmény nem annyira meggyőző, de a Start Trek is elég hasonló volt.
Szerintem kicsit az a baj, hogy a reklámok és főcím nélküli kb. 30 perces időbe nem nagyon fér bele azoknak a nagyon érdekes témáknak a boncolgatása, amelyek egy-egy film történetét jelentik.