Tudom, már lefutott körnek számít, de ha valakit érdekel egy egyik oldalra sem húzó saját vélemény, akkor hoztam egy kis olvasnivalót. Sokat ültem rajta, mert eléggé felemás volt a véleményem a lemezről, de mostanra már beérett.
Egyébként már az Áradás-DVD-ből sem gyártottak annyit, mint a korábbiakból, mert a több mint 9 éve megjelent 2014-es Dupla Arénából meg pár azóta piacra dobott koncert-DVD-ből még mindig van az Ákos webáruházban, de az Áradást már a Lírától kellett megrendelnem 2 hete, mert 11 hónapja jelent meg, de Á.-nál már elfogyott. (Ja, gyűjtő vagyok.)
Persze jó is, hogy ez az elavult formátum végre véget ért, mert jobb lenne HD-ben megvenni a kiadványokat. Már vagy 7-8 éve. :)
"HuffPost (The Huffington Post until 2017, itself often abbreviated as HuffPo) is an American progressive news website, with localized and international editions."
Kell még vmit mondjak, Ildikó? Tényleg ilyen akolmeleg hígfos msm oldalak a mérvadóak, akik Carsont széljobbnak bélyegzik? Lol. Elég végignézni a főoldalukon, hozzájuk képest a kuruc.info egy mérsékelt hírportál, annyira véresszájúak.
Ja, mert először csak a megvastagított bejegyzésen akadtam meg, aztán győzött a kíváncsiság (a 30 év színpadképe geca jó), és elkezdtem nézni az ajánlót.
Oké, az ajánló első másfél percében elmondja, ami már 5-10 éve nyilvánvaló: "valószínűleg" ez lesz az utolsó DVD-kiadványa, mert ma már mindent 4K-s kamerákkal vesznek fel (korábban meg HD-ssel, ugye?), és semmi értelme a DVD-"képminőségre" nyoimorítani a látványt.
Akkó majd lesz bluréj? Vagy lehet 4K-s fájlokat venni?