Egyik barátnőm nagy rajongója, ott volt és szerinte teljesen rendben volt az előadás. Élvezhető volt, színvonalas. Ha nem ismernék az X Aktákból mint Muldert azt mondja nem mondta volna meg róla, hogy nem "csak" zenész.
Pedig gyakorlatilag már csak erre koncentrál. A filmezés-tévézés világából szinte teljesen kivonta magát forgalomból. Számomra ezért is volt meglepő elvállalta az újabb évadokat.
US news és celeb portálokon csak azt lehetett róla olvasni egy ideje, hogy zenének él csak....
"...most először Budapesten lép fel a Hollywoody-i sztár és bandája. A legendás sármőrrel 2019. február 11-én találkozhatunk a MoM Sportban a Danubius Music szervezésében."
Miért ne érdekelne. Minden este kilenckor X Akták van a Viasat haton, ha tehetem nézem. Erőlködés-nem erőlködés az újabb évadok hozadéka, nagyon nem hat meg. Mikor gyerek voltam mindig azt néztük ami éppen volt. Mert más nem volt. A sz.r műsor is műsor. Meg aztán nem volt olyan kritikus mindenki mindenkivel szemben. Valahogy úgymaradtam. :)
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat[...] Bővebben!Tovább »