Keresés

Részletes keresés

Gab6 Creative Commons License 1999.11.06 0 0 3
Hihi:) Egyébként már Alice is utalt a rokonságra ... Az uj túrnéján (ami az USA ban zajlik)
a ráadás közben (vagy Elvis: Jailhous Rock, vagy E. John: Saturday Night is allright for fighting) leveszi a kabátját és kivillan az ALICE SPICE feliratú polója :) .. A másik poén, amit a From The Inside cimu dal közben mond a koncerten .. valami ilyesmi: "Régen ittam egy kicsit. Ugy ertem sokat ittam. Pontosabban MINDENT megittam. Nézzétek mit tett velem az alkohol, hisz olyan jóképű voltam , mint Leonardo DiCaprio." :))))))
Előzmény: bonsay (2)
bonsay Creative Commons License 1999.11.06 0 0 2
Ez tök jó!!! Álmomban sem hittem volna, hogy egy hozzászóláson belül fogom látni öreg Alice-ünk és a Szpájsz Görlsz nevét!!! :-)))))))
Előzmény: Gab6 (1)
Gab6 Creative Commons License 1999.11.05 0 0 1
En is hasonlókat tudok elmondani, a régebbi zenék azok szerintem jobbak, mint a frissebbek. Egyebkent az az izgalmas Alice ben, hogy minden albumán átszivárog a személyisége, még akkor is ha zenei téren nem a tőle megszokottat csinálja. Egyebkent a 70 es években is "megcsinálták" a szupercsapatokat, mint manapság a SpiceGirls, de akkor azért az egyuttesnek is tudni kellett valamit, a tehetségből tudtak világszámot csinálni. Manapság ez már nem ilyen egyértelmű.
Előzmény: MickeyKnox (0)
MickeyKnox Creative Commons License 1999.11.05 0 0 0
Szerintem egy különc egyéniség. A régebbi számai egész hallgathatóak, állítólag az új se rossz. Az tény, hogy az image körülötte jól van megcsinálva, de úgy tudom ez a saját ötlete.

Marilyn Manson : asszem neki külön topic kellene...

Gab6 Creative Commons License 1999.11.05 0 0 topiknyitó
Egy másik fúrumon is nyitottam egy témát, ezzel a koncepcióval:

"Most olvastam, hogy az USÁban valami forumon megválasztották Alice Coopert a 2. "leginkább alábecsült" művésznek. Ez érdekes gondolatok vet fel: ami akkor, a hetvenes években kommersznek számított, az miért hat ma művészinek. Vagy talán nem is volt annyira kommersz az Alice Cooper csoport? (Zeneértők hozzászólását várom, sajna én botfülü vagyok..) Illetve, adott e valamit Alice Cooper a rocktörténethez (pl. hozzállás, látvány, zene). De az alapkérdés az így hangzik: Alice valójában csak egy jól megcsinált produkció, vagy valami öszinte és egyéni jelenség. Várom a Marilyn Manson rajongók hozzászólását is .))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!