Ha van kedved velünk bulizni, szórakozni, kirándulni, részt venni a KIN-Kupán, talán egy közös Energetikás-Szilveszteren, vagy csak levelezőlistánk tagja szeretnél lenni, akkor írj e-mailt az energetika2004@freemail.hu címre!
Minden leendő, új, és régi Energetikás vagy Szimpatizáns érdeklődését szívesen fogadjuk!
Én ott voltam szöcskén:) bár sikerült pont egy olyan ablakhoz állnom, amit nem lehetett lehúzni, és két perc alatt szaunává vált az egész, de akkor is felejthetetlen volt, hogy már harmadszor elindult velünk a szöcske:)
En sajna nem.. kulonbozo (hmmmm:)) okokbol csak fel12-re ertem a koleszba :) Szoval eletem 6. (7??) KIN-je kicsit hianyosra sikerult, es kimaradt a szocske is :)
Skacok miccóltok Fehérvárhoz??????
Én totál döbbentem! Fejjönnek vidékrő, lealázzák Óbudát, lealázzák Joecity-t, és hazaviszik a kupát!
Azt hiszem, valami átlagon felülitt tejjesítettek a srácok, csak drakulálni tudok nekik!
Humm, az idopont veszesen kozeleg.. termeszetesen ott leszek joooool :P csak megint tobbfele kene szakadnom, mert valahol en megiscsak muszeres voltam :)
Mar csak ket het :)
Vivy: igen, tessek ott lenni!! :))
hoi
az idei kupa idopontja aprilis 12-13 :)
en is ott leszek, hat okorrel sem lehet majd visszatartani :)
ma este klub104 elott meg infos csapatmeeting is lesz, ergo kicsit beszelunk, sokat iszunk :DD
hi all!
no csak elneztem megint erre is
ne sullyedjen mar a topic, hiszen lassan kozeledik a 2002 evi KIN KUPA!!! :))
m0rcz: hmm, a topic-cimet apjan Gaab lehetsz. vagy tevedek? :))
nos hat az idei GT mar le is zajlott mar napja, es iden is igen jo volt :)
ha 1 mod van ra, akkor jovore is megyek le szervezni ezerrel
most irany arccal a golyatea, es a golyahajo fele :))
Mit szóltok a idei szöcskéhez? Szerintem nagyon király volt! Ugyanaz a sofőr elvitt minket a Nagyszombat utcai megállóig, és visszafelé jövet vissza is hozott. A végén a koli előtt kiszedték a sofőrt a villamosból, és köszönetnyilvánító kiáltások között a tömeg dobálta szerencsétlent a levegőbe! :-)))
A KIN-t a Muszer nyerte, a Qkat meg NEM az info!
Eleg kevesen voltak, viszont az Irigy honaljmirigy koncert nagyon jo volt, csak rovid.
Ja, majdnem tobb oregdiak volt, mint aktiv kandos, ami nem baj, mert sok ismerossel talalkoztam:o).