Keresés

Részletes keresés

Rorimack Creative Commons License 2003.08.02 0 0 9
Boszorkanyra nincs szuksegem, viszont mondjuk penzt azt adhatsz, plane, ha neked ugyis visszajon... :)
Előzmény: Missyke (7)
ciszko Creative Commons License 2003.08.02 0 0 8
nekem az a fehérboszorkány aki jó az ágyban,
értelemszerüen a fekete a frigid változat
Missyke Creative Commons License 2003.08.02 0 0 7
Na akkor en most csak annyit irok,hogy jo-e vagy sem azt nem tudom,(bar nekem az volt)egy kedves boszi segitett nekem ,egy kis penz magiat csinalt,minekota abszolut javult az anyagi helyzetem ,van munkam,dolgozom es jol keresek,amit meg kiadok az visszajon.Na ok ez lehet veletlen bar en tudom mi volt es,hogy nem az...DE! A baratnom egy szerelmi kotest csinaltatott egy olyan hapsira akinek nem kellett.Most mar hazasok es elso gyermekuket varjak...EZ sem volt veletlen!!Szoval nekunk ez jo,jol erezzuk magunkat,boldogok vagyunk.Akkor ez most mi?fekete avagy feher magia???
Egyebkent ha valakit erdekel a boszi es/ vagy szuksege van egy kis magikus "segitsegre" ,irjon az e-mail cimemre es megadom a szamat!
gromaete@freemail.hu
Sziasztok
Zola Creative Commons License 1999.11.02 0 0 6
Ronaldo a legnagyobb világszínvonalú brazil futballista góllövő Pelé óta, csak a francia döntő előtt majdnem meghalt, mert vmi ismeretlen eredetű idegláz vett rajta erőt, s ezért a brazilok elvesztették a VB-t :-(
aranyviktor Creative Commons License 1999.11.02 0 0 5

És ki az a Ronaldo? Sose hallottam.
Futballista?

aranyviktor

Előzmény: Zola (4)
Zola Creative Commons License 1999.10.31 0 0 4
Szasztok,
biztos forrásból tudom, hogy Ronaldo-t egy voodoo fehér mágus akarta felturbózni a foci vébére, de valami miatt visszapattant az áldás, és teljesen lebénult idegileg a Ronaldo. A biztos forrás egy barátom nagybátyjának a barátnőjének a volt férjének a mostani barátnője, aki táncosnő volt Rio de Janeiro-ba a VB idején, és ő látta, amint egy fehér mágus varázsszavakat mormolva döfködött egy viaszbábut, majd üvöltve kiugrott az ablakon. (Még szerencse, hogy a titkos voodoo-központ a föld alatt volt 5 emelettel.) Mint később kiderült, a szerencsétlenül járt Ronaldo megbabonázásában a franciák által felbérelt ellen-mágus keze (vagy lába) volt.

Üdv!
Zola

aranyviktor Creative Commons License 1999.10.31 0 0 3

Magyarországon bejegyzett vallás a Boszorkányok egyháza. Vannak hívei, szertartásai, főpapjuk, helyesebben főboszorkányuk, miegymás.
A terminus technicussal van bajod Didé barátom? Hogy a boszorkány csak rossz lehet? El kell menni hozzájuk egyszer, addig nem lehet véleményt alkotni róluk, sőt, azután sem.
Az ördög is angyal, csak hát nem olyan mint a többi. Ha valaki jót akar cselekedni "boszorkányként" noha erre inkább a tündér kifejezés illene, miért ne tegye?
Pl.egy ápolónő "boszorkányos ügyességgel" nyújtana elsősegélyt.

Meg hát mi a jó, és mi a rossz? Ki tudja ezt? A bukott ember, aki a jó és rossz megismerésének fájáról evett?

Isten nem tesz különbséget, a jóra ugyanúgy süt a nap, mint a rosszra, az eső enyhet ad igaznak, és hamisnak egyaránt.
Min háborodsz akkor föl?

Járj békével! (Borz nyomán)

üdv: aranyviktor

Előzmény: Ulysses (2)
Ulysses Creative Commons License 1999.10.31 0 0 2
Szia didé!!! Ember pedig csak egyfajta van, és csak az egyénen múlik, hogy a boszorkányságot jóra, vagy rosszra használja fel. Már ha egyáltalán létezik ilyen, amit nagyon kétlek. Minden csak nézöpont kérdése. /nem ismerös?/ A rossz megtestesítöje pedig nem a boszorkányság, hanem az ember. Sokfélék vagyunk. És csak rajtunk múlik milyenné tesszük az életünk. Képesek vagyunk rosszra és jóra is. Mellesleg, amíg az ember valamit nem ismer meg, addig általában fél illetve tart töle. És ha valaki fél... a többit szerintem te is kitalálod. Hát ennyi az én szerény véleményem. Azért érdeklödve várom további véleményedet a dologról. Valóban érdekelne! Ulysses
Előzmény: didé (1)
didé Creative Commons License 1999.10.30 0 0 1
Röviden mondom el, könyvek, állítások nélkül.
Kétféle boszorkányság létezik. A fehér: pusztán "jó", "nemes" célokra használják - hallgatnak arórl, hogy kitől kapják az erőt -, míg a fekete boszorkányság a gonosz megtestesítője.
Mogyoróhéjban ennyi. Tudom, nem túl bő volt, holnap többet írok.
Mr Spock Creative Commons License 1999.10.30 0 0 0
Kedves dide,

igen, szmsz gyalázatnak tartom azt, hogy az úgynevezett "fehér boszorkányságot" védik, míg a "feketét" elítélik.

Huh?
Mirol van itt szo? Legyszives valami reszletet elmondani errol.

Gabor

Előzmény: didé (-)
didé Creative Commons License 1999.10.30 0 0 topiknyitó
Gyalázat,
igen, szmsz gyalázatnak tartom azt, hogy az úgynevezett "fehér boszorkányságot" védik, míg a "feketét" elítélik. Kinek a nevében végzik ezt a tevékenységet? Istenében?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!