Keresés

Részletes keresés

VirágElvtárs Creative Commons License 2000.10.26 0 0 131
Imádkozzatok nyugoódtan, Isten sem segít rajtatok! Demszki elvtárs velünk van és az ördög-bördög védelmezi! Isten pedig mint ismeretessé tettük, nem létezik. Szóval polgárok, a helyzetetek reménytelen.
Szövetségbe forrt szabad városok.....
Pdictus Creative Commons License 2000.10.26 0 0 130
SZervusz, kedves kis Sün!
Bírd ki, még két év, aztán (talán) eleszi a fene St Gabeszt a pártja után!
Jó jel, hogy pártelnök akar lenni - ledarálja magát is, meg a szadeszt is. Három év múlva csak egyes újseggírók elôadásaiban fog a BigMan szerepelni fontos tényezôként....
Addig meg túléljük, úgyhogy vigyázz csak a motorral!
Előzmény: Rsüni (127)
psimon Creative Commons License 2000.10.25 0 0 129
pöstiek
az úr büntet benneteket megátalkodottságotokért
(merthogy csak visszaszavaztátok másodszor is gábort)
Woland Creative Commons License 2000.10.24 0 0 128
Kedves Rsüni!

Szörnyű, hogy már megint itt zaklatod Szent Gábort. Ő most (sem) ér rá foglalkozni Budapesttel. Ennél fontosabb elintéznivalói vannak. Például budakeszi kertimunkák, nőzés, kínai utak, SZDSZ-elnökség, ecetet rá.

Előzmény: Rsüni (127)
Rsüni Creative Commons License 2000.10.24 0 0 127
Oh Gábor, ki Isten szeretnél lenni!
Ez még nem lenne baj. De az igen, hogy a belvárost elkerülő körút első része és az oda vezető híd és az utak ma délelőtt úgy beálltak, hogy a Rózsadombról Újpestre másfél órát tartott az út csak azért, mert öt napja feltúrtak két sávot húsz méteren és még nem sikerült megcsinálni és három programomat kellett áttenni másnapra. Aztán ezen a négyes metró sem segítene. Tudod mi segítene Gábor? Az, ha a félretett pénzből kétszerannyi, de ha kell háromszorannyi melóst és gépet kell odaküldeni, hogy hamarabb kész legyen az a kurva úttest. Meg felüljárókat és aluljárókat kellene építeni Gábor azért, hogy a főutak ne egy szintben kereszteződjenek, ahogy azt máshol teszik kisvárosokban is. Az mondjuk jó volt, hogy végig tudtam hallgatni az új cdmet, de hidd el szívesen kihagytam volna.
Rsüni Creative Commons License 2000.05.02 0 0 126

Óhhh Szent Gábor, budapestiek védelmezője!

Én elhiszem, hogy a Szadeszben te maradtál az egyetlen eladható arc, de neked mégis elsősorban a Fővárossal kellene foglalkoznod nagypolitika helyett. Ma pl. háromszor majdnem elnyaltam motorral az utakon található sóder miatt.

Rsüni Creative Commons License 2000.01.21 0 0 125

Nem.
Miért? Azt ígértem?

Üdv neked is.

Előzmény: Törölt nick (124)
Rsüni Creative Commons License 2000.01.21 0 0 123

Szia Lujza!

Üdv innen is!
:-)

Előzmény: lujza (122)
lujza Creative Commons License 2000.01.21 0 0 122
Szia, Rsuni, udvozollek ujra a fedelzeten .:)
Előzmény: Rsüni (121)
Rsüni Creative Commons License 2000.01.21 0 0 121

Gábor!

Ausztriából jöttem, ott háromszor annyi hó esett, mint idehaza aztán valahogy nincsenek hótorlaszok a közterületeken. Szerinted hogyan lehetséges ez?

Rsüni Creative Commons License 1999.12.22 0 0 119

Gábor!

Add, hogy iparűzési adóm fejében tudjam űzni az ipart, mert ez mostanában nem sikerül a közlekedési káosz miatt, ami 10 éve nehezíti a munkámat.

babaarc Creative Commons License 1999.12.22 0 0 118
Aprohirdetes

268 kilogramm kormanyfikazo publicisztikat cserelnek nehany darab Demszky-Sportcsarnok ugyben megjelent kritikus hangvetelu irasra, vagy az SZDSZ nem ment el a Demszky altal szervezett megbeszelesre targykorben elkovetett szosszenetre.

iudex Creative Commons License 1999.12.22 0 0 117
Edes pofa. Egyebkent nem tudom, pontosan milyen kozelrol a tombjegy, de aszontak annak idejen, amikor egy aremeles kornyeken ujfajta jegyeket vezettek be (valami csillogo ezustcsik vagy hologram vagy fityfene van rajta), hogy mostantol az ujfajta jegy ervenyes marad, attol fuggetlenul, hogy emelkednek az arak. En legalabbis igy emlekszem. De az a baj, hogy a BKV nem.
Előzmény: lujza (116)
lujza Creative Commons License 1999.12.22 0 0 116
Hogy azota mar felemeltek az arat.
Előzmény: iudex (115)
iudex Creative Commons License 1999.12.22 0 0 115
Hat ez elegge jellemzo. Szerencse, hogy helyen volt az eszed. Egyebkent indokolta valamivel az ellenor a buntetesi szandekat, vagy csak kozolte, hogy nem jo a jegy?
Előzmény: lujza (114)
lujza Creative Commons License 1999.12.22 0 0 114
Kidumaltam magam, de eloszor meg akart buntetni. :(
Előzmény: iudex (113)
iudex Creative Commons License 1999.12.22 0 0 113
Es meg is buntetett?
Előzmény: lujza (112)
lujza Creative Commons License 1999.12.22 0 0 112
Szt Gabesz, konyorgok magyarazzad meg nekem, hogyan lehet az, hogy a gyujtojegyemre egyszer csak kijelenti egy BKV ellenor, hogy nem ervenyes ?

Elore kifizetek egy csomo jegyet, a tetu BKV hasznalja a penzem, vissza nem valtja, felhasznalni nem hagyja, idobeli korlat feltuntetve nincs rajta, csak nem ervenyes es kesz ????

Megis, hogy a fenebe kepzelik ezt ?

iudex Creative Commons License 1999.12.10 0 0 111
Gyakran elofordulo termeszeti jelenseg ez. Eddig legalabb este utan viszonylag normalisan lehetett kozlekedni a Koruton. Ugy tunik nekem, ez mostanra megszunt. Akarmikor megyek haza, biztos, hogy kocsisorok allnak mindenfele. A parkolast ugyanis bevallottan "elfelejtettek" megoldani. Szoval szupishopping jeszty, komfort no. Ez Budapest!
Előzmény: lujza (110)
lujza Creative Commons License 1999.12.10 0 0 110
Akkor Te tudod : a dugo csak tegnap volt ilyen meretes a koruton, vagy minden nap ez van arrafele ?
Előzmény: iudex (109)
iudex Creative Commons License 1999.12.10 0 0 109
Nem csodalkozom. Nem messze lakom a legujabb elizelt palotatol, a vesztendsziticentertol. Ebbol kovetkezoleg surun van szerencsem latni az ottani allapotokat. Hogy csak egyet mondjak, az egyik fobejarat pont a Nyugati pu. melletti buszvegallomasra nez. Csak az a baj, hogy nem lehet ezt a bejaratot se szabalyosan, se normalisan megkozeliteni. Ugyanis nincs atjaro a kornyeken kb. 300 meteren belul, abban a kanyarban kell atmenni az uttesten, amelyik egyreszt kivezeti a buszokat a Nagykorutra, masreszt viszont a palyaudvar melletti parkoloba igyekvoknek szolgal "szervizutkent". Raadasul pont a kanyarban van a BKV-vegallomas epulete is, ugyhogy a kilatas azz uttestre 0. Mi koze ehhez Gabocanak? Hat csak annyi, hogy ezt a marhasagot is az o egisze alatt engedelyeztek ilyen el...izeltre. Aztan kivonult minden fejes es eltettek egymast a megnyiton. Persze csak azutan, hogy az alagsorban a tuzoltosag befejezte a dolgat es mindenkitol begyujtotte a kiosztott eletmento gumicsizmat.
Előzmény: lujza (108)
lujza Creative Commons License 1999.12.10 0 0 108
Biztos is, ha Szt Gabesz az eszembe jut, akkor hozzam kepest a hitgyulisek imakommandoja nyeretlen keteves. :))
Előzmény: iudex (107)
iudex Creative Commons License 1999.12.10 0 0 107
Szoval ezert latlak mostanaban oly ritkan itt, Kedves Lujza, mert ahelyett, hogy irogatnad a velemenyed ide, inkabb dugokban acsorogsz a varosban. De legalabb az imadsag ezer arnyalatat kitanulod. :))))
Bar inkabb:(((((, ha az ember a kozlekedesre gondol.
Előzmény: lujza (106)
lujza Creative Commons License 1999.12.10 0 0 106
Szt Gabesz, konyorgom, ne epitsel nekunk tobb bevasarlokozpontot ide a varosba. Mar igy se lehet mozdulni toluk.

(tegnap felhivott a kicsi fiam, talalkozzunk a Nyugati elott, menjunk erte kocsival, mert 39 fokos laza van. Majdnem 3/4 orat kellett alldogallnia az utcan, mi meg a dugoban anyaztunk a krt-n. A sor vege a Madach szinhaznal volt, a dugonak semmi mas oka nem volt, mint kiderult, mint az a prima kis uj bevasarlokozpont genialis parkolasi rendje.)

Mondanom se kell, hogy ismet fohaszkodassal toltottem a varakozasi idot. Szt Gabesz, ha az Ur minden 1000. kivansagomat teljesiti csak, neked akkor is jaj lesz. :)))

Rsüni Creative Commons License 1999.12.04 0 0 105

Szent Gábor!

Könyörgöm hozzád, hogy szólj az asszonynak.
5 m helyett 3 m-re parkoltam a zebrától, nem zavartam senkit, és mégis elvittétek az autómat. Ugyanakkor tőlem 15 méterre vígan pakolásztak autókból ki-be a második, sőőőt a harmadik sorban.
Könyörgöm tegyél valamit, mert kénytelen leszek azt hinni, hogy anyagi haszonszerzés a célod, és nem a város közlekedésének a rendbetétele.

Álliberális féreg Creative Commons License 1999.12.02 0 0 104
Kutyavontatású szánkó?
Előzmény: lujza (103)
lujza Creative Commons License 1999.12.02 0 0 103
S hova ultessem a kutyat a robogon ?
Előzmény: Rsüni (101)
Pdictus Creative Commons License 1999.12.02 0 0 102
St. Gebasz, add meg nekünk, akik innen a mélybôl kiáltunk hozzád, hogy ha párom legközelebb kezét töri, ne ebben a városban tegye! Vagy ha már itt teszi, Te legyél valahol másutt, mondjuk Pekingben!
Te ne tudd meg, ó St G, hogy milyen érzés városodban megpróbálni kedvesednek a segítségére sietni, fényes nappal, úgy 10-11 között, amikor megint csúcs van, mint mindig, megpróbálni a Rózsadombról az Árpád hídon át Rákosligetre kijutni...
Rsüni Creative Commons License 1999.12.02 0 0 101
Lujza!

Nem lehet. Ezért fohászkodom többek között, hogy lehessen. Nyárra megoldás: motor, robogó.

Előzmény: lujza (99)
sas1 Creative Commons License 1999.12.01 0 0 100
100!
Szt. Gebasz!
Könyörülj rajtunk!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!