Kedd délelőtt 09:30-kor indul a szolgáltatás (megnyitó a Duna Plázában), a mobil.hix.com stábja ott lesz (mobillal és notebookal felszerelve, naná), ha ennél hamarabb más is tudósít az új árakról, az legfeljebb a www.vodafone.hu lehet (de nem valószínű, hogy elindul most).
Csütörtökön, 25-én este óta már elérhető valami a www.vodafone.hu-n, körülbelül így néz ki:
Céghez közeli információforrás szerint sajnos nem is lesz egyhamar igazi honlap, tehát szégyenszemre ki kell lépnünk a ríllájfba, és ott megtudni az indulás részleteit, vagy a:
mobil.hix.com oldalon nemhivatalos, de teljes és egyből a többi szolgáltatóval összehasonlított adatokat láthatunk majd, amint publikusak lesznek. Addig is megtekinthető a plakátsorozat-kampány, ízelítőül a mai darabja:
Ha jobban megnezitek mindd a ketto egy Bt-n keresztul ment, es az egyiknel vodafonos ceges kozponti szam van megadva! Szerintem ket variacio van
1. megelozendo az ugyeskedoket a nagy vodafone bt-ken keresztul sebesen regisztraltat. (Profi es fajdalom mentes megoldas, elismeres a cegnek!)
2. valaki maszekba megcsinalta az egesszet (nem a vodafone a profi hanem aki megelozte oket orulnek ha nekem dolgozna)
Barmelyik variacio az igaz innet kezdve roppant erdekes az ugy ;-)
jobban megnézve a whoisrecordot ez a Vodafone lehet.... franctuggya. Bár a nic-en a szabályzatban az van, hogy csak létezo honlapra lehet címet kérni. Lehet, hogy ok egyenlobbek....
Seggbe lesznek rúgva, de legalábbis elszedik tolük a címet, hacsak nem 'megelozési' céllal csinálták... hehehe. Különben úgy nézem, internet-szolgáltató-cég, szóval nekik nem kell azt a párnapos átfutást sem megvárniuk... Egyszeruen beregisztráltatták, és odairányították magukra.
A VODAFONE név nem lesz megváltoztatva, ebben biztos lehetsz. A PrímaTel csak amolyan 'workname' volt SZVSZ.