Sziasztok,furdokad-cigi-kave. Toprengek .... .... mi a szent sz..t keresek ezen a tetves sargolyon ????? Az ejjel kozepen kirangatnak az agybol,dolgozni-robot-igavonas :(( Mert ha nem kirugnak. Nem folytatom,mert magyarosan elkerekitenem :(((
Én is 'meseképeket' rajzolok, de amolyan semilyen stílusban. (Bár talán az anime az ami nagyon tetszik, azt szeretem csinálni. Én nem tanultam rajzolni. Festeni is szoktam, víz festéket, és akrill festéket használok, az olajfestéket nem szeretem. Illetve a szén még amit kedvelek. Sajátos módon, többféle felületre készítek képeket. Néha agyament művek lesznek.. én úgy hívom őket 'agymenéseim'. :)
Nincs kiforrott stílusom, nem vagyok tehetséges, csak szeretek rajzolni. Megnyugtat, kikapcsol. Például ilyeneket rajzolok...ezt tegnapelőtt este zenehallgatás közben firkáltam.
Későn válaszolok egy nekem címzett kérdésre, és elnézést kérek érte.
Általában a bécsi klasszicizmus, azon belül Mozart az, ami a legközelebb áll hozzám, de általában a klasszikus zene a kedvencem, de nem vetem meg a musicaleket, valamint a lágyabb fajta rockot sem. Főleg portrékat rajzolok, a stílus változik, de a rajzfilmes stílust részesítem előnyben mostanában.
Netezgetek, almás teát iszom, azon gondolkodom, mit kellene rajzolni, betöltöttem a ma készült fényképeket a gépbe, megnéztem hány óra van. Már megy a Muzsikáló Délután a Bartókon, úgyhogy szerintem bekapcsolom a rádiót, és hallgatok egy kis zenét.