Keresés

Részletes keresés

fkaresz Creative Commons License 2005.04.27 0 0 9
Bátor vagyok!:)
Előzmény: Romero (8)
Romero Creative Commons License 2004.12.16 0 0 8

Némi off...

Ez a topic mennyire komoly már 8 hsz-al, és '99-es utolsó bejegyzéssel.... :))))))

Hát skacok, akkor tali ugyanitt 2009-ben!

(ADDIG MEG NEHOGY BE MERÉSZELJEN ÍRNI IDE VALAKI)

:-D

marcellus Creative Commons License 1999.10.20 0 0 7
Na es akkor most micsinajjunk?

Ha odaadjuk a penzt, akkor sajat magunkat es az orszagot rohogtetjuk ki, ezert premiumot? Ha meg nem, akkor a magyar gazdasag tukorkepet latjuk - ahogy mondtad...
Na most ez egy ordogi kor... Mit lehet csinalni? erre varjunk gombot es egyeb kozhejek...
ehh, sz@r ez ugy ahogy van, bar szerintem ezokat kellene felelossegre vonni, akik kitalaltak ezt a premizalast. Bar meg vagyok gyozodve, hogy ezt kozosen sokan kiokumlaltak, azt elore dorzsoltek a markuk... Rohatt nepseg.

akinek koze van a profi(??!!) focihoz itthon, monnyon le!!!!

ja, es a hasonlat abban santit, hogyaszondja irtad: emberek honapokig ingyen DOLGOZNAK...
ja, dolgoznak!!! ezek dolgoztak??? nem...

Chavo Creative Commons License 1999.10.20 0 0 6
Nekem is ökölbe szorult az agyam, amikor ezt a hírt olvastam.

Azonban nézzük meg más szemszögből. Ez a csapat nyert egy-két meccset, szerzett egy-két pontot, lőtt egy-két gólt nagy ellenfelek ellen is. A 27 millió forint úgy jelent meg, hogy beigérték: Ha a csapat Azerbajdzsán ellen idegenben, Lichtenstein és Románia ellen itthon (3 meccs) szerez 7 pontot és ezzel versenyben van a továbbjutásért, jár a 27 millió. Nos ezt valóban teljesítették, tehát jár nekik. Ha nem kapják meg, tulajdonképpen az egész magyar gazdaság tükörképét látjuk. Amikor emberek dolgoznak hónapokon keresztül ingyen, amikor bírósági perrel lehet csak, vagy azzal sem lehet, kicsikarni a bérünket.

Másik oldalát szemlélve: Tulajdonképpen a válogatott csak ezeket az eredményeket hozta, a követelményeknek megfelelően. Mivel a többi meccsen nem voltak motiválva, (ezek szerint) nem is produkáltak. Tehát lóf@sz a seggükbe!

Törölt nick Creative Commons License 1999.10.20 0 0 5
A pofájuk, az jár nekik. Ha ilyen hozzáállásal és tudással dolgoznék, akkor nemhogy prémiumot nem kapnék, de repülnék is egy pillanat alatt.
Előzmény: Chavo (2)
Keynes Creative Commons License 1999.10.20 0 0 4
Nézd, én például nem tudok focizni, szóval ennyibol hasonlítok a magyar válogatottra. De ha arra kérnének, hogy hagy mutassák be a "teljesítményemet" a tévében, amíg a fél ország engem szid, hogy egy egyeneset se tudok rúgni a labdába - hát én se vállalnám ingyen. Ha már ilyen szégyenbe keveredek legalább fizessék meg. Amúgy élvezetbol, otthon szívesen focizok otthon is. ja, hogy én nem ebbol élek? Nekem van önkritikám is. :))
marcellus Creative Commons License 1999.10.20 0 0 3
Kosz Chavo, hogy ismertetted naggyabol a tenyallast, valoban valami ijesmirol van szo. Konkretan a bicskei azt mondta a keddi napkelteben, hogy 25 -uknek, (keret+edzo+meg valakik) jar ez a 27 millko premium az EB-selejtezokon valo "szereplesert" a normal fizun kivul (amit nem tudok mennyi, de valami tiszteletdijat kaptak meccsenkent + most ez a premium...) Azaz ez azt jelenti a bicskei elmondasa szerint, hogy kb. 700.000 -ft kellene meg kapnia "focistainknak" per kopf.. mindez kb. egy-masfel eves tevekenysegukert. Namost ami bosszanto volt, hogy amikor a gyarfas megkerdezte, erkolcsosnek es szerencsesnek tartja-e a kapitany ennek a felemlegeteset eppen most... nos akkor a bicskei aszonta, hogy nagyon tisztessegesek voltak a focistaink, mert nem nagyon (ertsd nem nagyon!!!) forsziroztak a dolgot, csak megemlitettek, hogy azer ez jarna nekik, de ha esetleg nem kapjak meg, azt is megertik. Es ehhez (ha nem kapjak meg, megertik azt is!!) hozzafuztek a bicskei elmondasa szerint aranylabuaink, hogy azert ertik meg, mert a mai labdarugas koruli helyzetben barmi elofordulhat... Hat ettol utogetett a guta! Meg hogy ezek a tehetsegtelen, akarattalan, falabu milliomos "labdarugok" ugy allitsak be magukat, mintha ok is aldozatai lennenek a magyar labdarugas "helyzetenek", es nagyvonaluan lemondanak esetleg (bar ismerve a dolgokat, szep csendben fu alatt ugy is megkapjak) a nekik tukepp jaro(!!??) penzrol... Hat ettol borultam ki! Mit kepzelnek meg ezek?????????!!!!! Okadni tudnek. A budos eletben nem lesz mar ojan hogy magyar foci. Es az ijesmik miatt. kesz-passz, be kene itthon tiltani a profi (!!??) labdarugast. na, kiduhongtem magam.
Chavo Creative Commons License 1999.10.19 0 0 2
Ezt én is olvastam:

Szombaton e cimmel jelent meg a Blikk:

66 millióba került a kiesés. 27 millió jutalmat kapnak még a focisták.

Részletezve:
27 millió: még jár nekik
10 millió: hazai edzőtáborok költsége
5 millió: külföldi szállásköltség
16 millió: utazások költsége
5 millió: légiósok utaztatása
3 millió: a kapitány megfigyelő körútjai

Meglepve tapasztaltam, hogy eddig ingyen játszottak??

Igaz Berczi Sándor leírta, hogy 133 millió forint volt a bevételt hoztak az országnak.....

pancho Creative Commons License 1999.10.19 0 0 1
Mivel nem hallottuk, légyszí fejtsd ki bővebben, miről is van szó.
marcellus Creative Commons License 1999.10.19 0 0 0
Tudom, mar nagyon sok focis topic volt, de ma reggel a guta utogtett, mikor a napkelteben hallottam a dolgot es bicskei- telefoninterjut... ti hallottatok? kinek mi a velemenye?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!