Keresés

Részletes keresés

The Master of Kung Fu Creative Commons License 2003.08.30 0 0 6
Mi a probléma? Ez bevett forgalmazási procedúra.
Előzmény: Bard (4)
VadalmaX Creative Commons License 2003.08.30 0 0 5
fontos kérdésem van:
mi volt a magyar címe a Who's the Boss sitcom sorozatnak, amiben Tony Danza egy férfi házvezetőnőt játszik???
kösz a választ
Bard Creative Commons License 2000.12.15 0 0 4
a nagy filmforgalmazňk filmcsomagokat árulnak, tehát ha X tv meg akkarja venni A film -ami igényes - akkor az mellé meg kell vennie B és C rossz filmeket is.

Mi vaaaan????????

Bard

Előzmény: B.M.f. (1)
DelpFig Creative Commons License 2000.12.14 0 0 3

Én sem szívlelem , hogy reggeltől estig csak sorozatok mennek , de például a Sonadorast
szeretem , mert mindig történik valami , és jó pasik vannak benne , meg szimpi csajok , és a Vad angyalt is megnézem néha .
nori Creative Commons License 1999.10.18 0 0 2
No ez a topik is elsüllyed, mint az én hasonló nevűm
nori
Előzmény: B.M.f. (1)
B.M.f. Creative Commons License 1999.10.17 0 0 1
A sok magával mit kezdeni nem tudň városi ntugdějast is le kell kötni valamivel, és nem számit ha rossz mert ha működik akkor annál jobb minnél olcsňbb.
A másik pedig az hogy a nagy filmforgalmazňk filmcsomagokat árulnak, tehát ha X tv meg akkarja venni A film -ami igényes - akkor az mellé meg kell vennie B és C rossz filmeket is.
Tehát igy is ůgy is sok rossz film lenne ill. van.
Jake Maroc Creative Commons License 1999.10.16 0 0 0
Én csak azon csodálkozom, hogy az indiai sorozatokra még nem kaptak rá a TV-k.
Sajnos van ezekre a vacakokra igény, egyrészt a TV-k részéről, mert ennyi társaságot el kell látni olcsó műsorral, és nézik is őket sokan.
Ez van.
tigger Creative Commons License 1999.10.16 0 0 topiknyitó
Tudom, hogy 1000-szer lerágott csont, DE mégis megkérdezem ismét, hogy nincs senki ebben az országban, aki megállítaná ezt a szisztematikus össznépi butító mozgalmat ezekkel a rettenetes, együgyű dél-amerikai 20 filléres sorozatokkal??? Vagy egyik TV-nek sincs már pénze venni egy ici-picit igényesebb sorozatot? A fiatal, kamasz korosztálynak tényleg Paulán, Esmeraldán, Szomszédokon, Luz Marián stb. kell felnőni? Mi lesz ebből? A magyar igenis egy értelmes nemzet, miért nem lehet ezt tiszteletben tartani? Nem igaz, illetve nem lehet igaz, hogy ez a tömegigény!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!