Keresés

Részletes keresés

Thomas Creative Commons License 2000.09.25 0 0 7
Erdeszetrol szol a Napközben elso oraja 9.00-10.00 ig
nobodybuilder Creative Commons License 2000.09.19 0 0 6
Szia!

És te hol próbálkoztál eddig?
Vajon az "ingatlant keres" hirdetéseknek van értelme? Szerintem nem sok, amíg a kereslet dominál a piacon ...

Előzmény: Thomas (5)
Thomas Creative Commons License 2000.09.19 0 0 5
Véleményeket én is szivesen olvasnék, adott esetben, ha tudok válaszolok is kérdésekre, föleg ha az idöm is engedi.
Egyébként van a "help, mit jelent neked az erdő" c. topic nagyjából ebben a témában is.
Üdv.
Thomas

nobodybuilder!
Ez lenne a vágyam nekem is! Még egy faház is jó lenne, annak ellenére, hogy Érden most égett ki egy. Azon gondolkodom, hogy Newfoundland-ról, hogy a fenébe éri meg faházat szállítani és építeni Chilébe? Mi meg közelebb vagyunk....

nobodybuilder Creative Commons License 2000.09.19 0 0 4
Sziasztok!

Bocs a kicsit offtopicért, de hátha valaki tud segíteni: eddig albérleteztem Budapesten, most viszont ott tartunk, hogy szeretnénk házat venni. Persze nem Budapesten, hanem a környékén. Egészen pontosan az álmom egy

pilisi erdészház

Felhívtam a Pilisi Parkerdő Rt.-t, de ott nem sokkal tudtak biztatni. Először is, a bérlő erdésznek elővételi joga van a házra, ha a társaság el akarná adni. Ha neki nem kell, akkor az ingatlant az ÁPV Rt. szabályainak megfelelően két országos napilapban meg kell hirdetni, x fordulós love me tendert szervezni, stb. De nem terveznek ilyet a közeli jövőben.
Van egy olyan gyanúm is, hogy ha társaságtól magánszemélyként ingatlant vásárolok, akkor áfát is fizetnem kell utána, ez nem lenne jó.
Kérdésem: hogyan lehetne ilyenre szert tenni? Hol keressek?

Van egy tasztaltársunk, aki ha nem is erdészházban, de valami hasonlóban lakik, nem ismerem a pontos sztorit, de asszem neki nagy szerencséje volt, hogy ráakadt. Erre várjak én is?

Dorian Gray Creative Commons License 2000.03.16 0 0 3
UTEFM!
Csak felhoztam.
Írjatok!!!!
Ez egy érdekes topik lenne.
Dorian Gray Creative Commons License 1999.10.17 0 0 2
Az erdészek kedvesek, okosak, aranyosak.
Különösen az erdőmérnökök.
ÜDV AZ ERDÉSZNEK!!!!
Előzmény: NeTie (1)
NeTie Creative Commons License 1999.10.15 0 0 1
En 2 db olyan embert ismerek, aki erdeszeti szakkozepben vegzett, de ma mar mindketto az IT-ben van. Nos, ok fejtegettek nekem anno hosszan, hogy az erdesznek 3 fo jellemzoje van:
1/ igenytelen
2/ gatlastalan
3/ ingyenelo
Es ezt tettekkel is bizonyitottak vala ;-)
De jo fejek ;-)
Persze azota mar sokat levetkoztek ebbol a kevesse civilizalt magatartasformabol.

Netie, aki ketli, hogy ezek erdesz-specifikus tulajdonsagok lennenek ;-))

GarneTT Creative Commons License 1999.10.15 0 0 0
János a szomszédokból a leggagyibb erdész, 0 szakértelem
gabe. Creative Commons License 1999.10.15 0 0 topiknyitó
Nos én csak kíváncsi lennék arra, hogy mi az általános kép erről a témáról. Mit tudnak róla az emberek mit szeretnének tudni, mi a véleményük?

gabe

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!