Keresés

Részletes keresés

rovar17 Creative Commons License 2004.04.23 0 0 14
na, ez pont idevág:

HAVIZAJ_02
Szórakoztató Elektronika

Xrc
Krist_K vs rovar17
Új látásmód fúzió
Káoszütemező
Kraak (Ipariszakadár)

RS9 Café*
2004.05.01.

Belépő: 18.00- 20.00 Ingyen, 20.00-tól: 500 HUF
*: (Bp, Rumbach Sebestyén u. 9. - Deák és az Astoria között)

infó: http://eadan.uw.hu

winder Creative Commons License 2003.07.02 0 0 13
én szoktam találni a slsk-n. (soulseek) biztos vágod, szerintem keress rá...
Előzmény: Strigo (12)
Strigo Creative Commons License 2003.06.18 0 0 12
Nem tud valaki olyan helyet ahonnét loopokat vagy wav sample-ket lehet letölteni nagy mennyiségben? Esetleg sample cd-k másolatait(az eredetik 100$ körül vannak)? Ha mást érdekel esetleg, nekem is van egy cd-nyi összegyűjtve, elsősorban elektronikus zenékhez.
forwhom Creative Commons License 2003.01.22 0 0 11
Talán...

Midi szerkesztő progit tudtok? Ami kotta alapú...

Gaark Creative Commons License 2003.01.22 0 0 10
lehet, hogy a tehetségek már kiröppentek és nem töltik idejüket holmi internetezéssel
Előzmény: forwhom (9)
forwhom Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9
Látom eléggé régen nem írt senki semmit. Van még valaki aki látogatja a topikot?
Görcs Creative Commons License 2001.08.30 0 0 8
Elsősorban nem zeneszerzésre akarom használni, hanem kedvenc zenéim áthangszerelésére, saját magam szórakoztatására. Most inkább a technikai lehetőségek érdekelnének, mivel ezekkel nem vagyok tisztába.
A midi készítéshez szükség lenne egy midi keyboardra, vagy van valami más megoldás is?
PETYUS Creative Commons License 2001.08.30 0 0 7
A zeneszerzést nem trackerrel kell kezdeni, hanem kottapapírral+ceruzával+énekhanggal+valamilyen hangszerrel.
Ha ezek segítségével eljutsz odáig, hogy saját magad ki tudsz találni emberközeli zenét (segédeszközök nélkül, fejben), akkor megpróbálhatod ugyanezt midi támogatással.
Csak ne azt akard, hogy egy program találja ki a zenét helyetted!
Először neked kell hallanod, hogy minek kell megszólalni, milyen hangzást akarsz elérni TE MAGAD, és utána már csak be kell pötyörészned.
Az elképzelt hangzásból persze levesz valamit a technika, mert annak vannak korlátai, de ha tudod, hogy mit akarsz, akkor a technikát is tudod fejleszteni.
Előzmény: Görcs (6)
Görcs Creative Commons License 2001.08.29 0 0 6
Olvasgatom a hasonló témájú topicokat, és csak kapkodom a fejem mindenféle idegen szavak láttán. Nagyon érdekel a téma, de sajnos kezdő vagyok. A legalapvetőbb dolgokkal többnyire tisztában vagyok (pl. hogy mi a midi, mod, mp3). De nagyon örülnék, ha segítenétek belemélyedni a témába. Mind a hardver mind a software oldal érdekelne. Bevallom, nagy lelkesedéssel nekifogtam egy trackerrel a zeneszerzésbe, de hamar abbahagytam. Nem tudtam mást kihozni, mint hamisitatlan "gépzenét". Asszem amíg nincs keyboardom, addig a midit is elfelejthetem. Most ti jöttök, milyen lehetőségeim maradtak?
originalqszi Creative Commons License 2001.02.14 0 0 5
Mé hagytátok abba???????:(((((((((((((((((((8
Hard Trippin Creative Commons License 1999.10.15 0 0 4
Hella Amigo!

Kicsit bővebben is kifejtenéd, hogy mi a pontos probléma? Mit hol miben mikor hogyan csinálsz? és mi lesz a pontos eredmény?

És akkor megpróbálunk kitalálni valamit...

egyébként milyen hangkártyát használsz?

Előzmény: netizen (3)
netizen Creative Commons License 1999.10.14 0 0 3
Ahoj vegre egy szagember :-)) Azt szeretnem +kerdezni, hogy hogyan lehet Cakewalk Home Studioba kottatt bevinni a staff editorral rendesen? A szolamokat kenye kedve szerint allokallja es nem ugy, ahogy en akarom :-((
Előzmény: Hard Trippin (-)
miezitt Creative Commons License 1999.10.14 0 0 2
ez egy netes játék, minden topicot témájától függetlenül le lehet 0-ázni, az nyer, aki többet nullázik, van akinek tetszik, van akinek nem, de benne lenni egész más:-o
Előzmény: Hard Trippin (1)
Hard Trippin Creative Commons License 1999.10.14 0 0 1
Mi ez a 0 dolog?
Előzmény: miezitt (0)
miezitt Creative Commons License 1999.10.14 0 0 0
milliószor millió, az annyi, de annyi 0
Előzmény: Hard Trippin (-)
Hard Trippin Creative Commons License 1999.10.14 0 0 topiknyitó
Miután hasonlót nem találtam, (lehet, hogy nem voltam elég figyelmes) ezért indítottam.

Miután én is zenélek a számítógép segítségével, és elég sok homályos terület vana különböző alkalmazásokkal kapcsolatban, ezért várok bármilyen ilyen jellegű hozzászólást.

Kapásból MIDI kérdéseim is lennének, pél van-e olyan software, amely segítségével egyszerre több program szinkronizálható MIDI clock-hoz, és használható szekvenszerrel?

Értem itt azt, hogy pél a Cakewalk Pro Audio-val szeretnék ReBirth-öt vezérelni, plusz egy szintit, az megoldható -e valahogy?

Persze, van még millió ezer kérdés, amit feltehetnék, de igazán az lenne a legjobb, ha közös eszmecsere alakulhatna ki, hasonló dolgokról.

Feltéve, ha hasonló érdeklődésű emberek is látogatják ezt a helyet.

Na pá, várom a hozzászólásokat, tanácsokat, kérdéseket, miegymást.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!