Keresés

Részletes keresés

Luvasutass Creative Commons License 2007.04.19 0 0 31

Tompika alatt sem nyertül el a rendezési jogot.

Nahát

ZBB Creative Commons License 2000.04.23 0 0 30
olvasd már el ki kezdett politizálni,m és csak aztán csessz le embereket!
Előzmény: quequecc (18)
redstar Creative Commons License 1999.10.19 0 0 29
Nem Tamáska a hibás,bár a helyzeten nem javított, de a PORTUGAL megfelelően menedzselte -vagy mi- az eseményt. No meg ott több, sokkal több pénz (szurkoló....stb..) van a fociban és még szinvonalas is.
A tőke pedig oda megy ahol már úgy is van.
Előzmény: Ceka (28)
Ceka Creative Commons License 1999.10.19 0 0 28
Jogos, csak az a baj, hogy az az irgalmatlan pénz még így sem biztos, hogy értelmes célra fordítódik, sőt, ezeket ismerve...
Előzmény: Macimedve (26)
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.19 0 0 27
És mit szóltok az Osztrák reagáláshoz? Ahhoz képest Tomika igen szalonképes volt.
Macimedve Creative Commons License 1999.10.19 0 0 26
Most mit gyászoltok?
Örülni kéne, hogy talán nem dobnak ki 100 Mrd Ft-ot erre a focinak nevezett komédiának a támogatására! Igy legalább van esély,(igaz, nem sok) hogy a pénz legalább egy töredéke értelmes célokra fordítódik és nem harmadosztályú futballisták milliomossá tételére.
(gyalogos)Tompika rulez!
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.19 0 0 25
Nem hinném, hogy egyébként is sok esélyünk lett volna az EB elnyerésére, különösen Portugáliával szemben, amelynek remek infrastruktúrája és jó focija van amellett, hogy a luzitánok sem rendeztek még komolyabb futtbalgálát eddig, akárcsak mi.

Ha eséllyel akartunk volna szembeszállni a konkurrenseinkel akkor teljes erővel neki kellett volna feküdni a propagandának ami a két ország, egy EB-ről és a régió futballjának népszerűsítéséről kellett volna, hogy szóljon.

Ehelyett harmatgyenge reklám, harmatgyenge emberekkel társult, a tradicionálisan harmatgyenge focinkhoz, megspékelve olyan botrányos eljárásokkal, amelynek következtében ún. sportminiszterünk nem "csak" nemzetközileg-, de a hazai közéletben is legalább egy évtizedre elásta magát, politikai hulla lett belőle.

Ceka Creative Commons License 1999.10.19 0 0 24
Kedves torbánista!

Miért, nem azok? Én még finoman fejeztem ki magam.

Előzmény: torban (23)
torban Creative Commons License 1999.10.18 0 0 23
Ceka !

" Ettől még a torbán polgártársak lehetnek bunkó parasztok, nem? "

ezt kikérem magamnak !

torban

Előzmény: Ceka (22)
Ceka Creative Commons License 1999.10.18 0 0 22
Kedves quequecc!

Bocs a stilusért, remelem nem sértettelek meg, de valószínüleg félre is értettél.
Én tiszta szívemből ellen-drukkoltam kishazánknak ebben az ügyben ( Népszabi olvasói levélben is valamikor tavasszal kifejtettem az általad is felhozott érveket).
Abban viszont nem értek veled 1-et, hogy ne keverjük bele a politikát, mivel a politika keverte bele saját magát a fociba , de igen mélyen (és kb. amilyen a politikánk, olyan a focink is). Sőt azért egy ilyen törekvés, mint amilyen ez volt nem is lehet független politikától a világon sehol sem.
Ettől még a torbán polgártársak lehetnek bunkó parasztok, nem?

PuPu Creative Commons License 1999.10.18 0 0 21
SZVSZ tompika nem hibás a foci EB miatt.
Nem a foci EB miatt hibás.
Csak úgy, - hibás.
Fordítva van bekötve.
MONNNNNNNNNYYYYYYYYYON LE !!!!!!!!!!!!!
szimpatizans Creative Commons License 1999.10.18 0 0 20
IGEN, IGEN, IGEN, meg az Orban, meg a Bayerzsolt es a Smittmaria. Azt a budos polgar mindenuket nekik.
picur Creative Commons License 1999.10.18 0 0 19
Nem elhanyagolhatoan nem egy vilagversenyt rendeztunk mar nagyon magas szinten, ugyhogy az expo tutti nem lehet befolyassal. Max a foci.
quequecc Creative Commons License 1999.10.18 0 0 18
Topic Off
Ceka!
Első beszólásra elég bunkónak ábrázolod önmagad. Légy üdvözölve, remélem nem kell soxor olvasnom a hozzászólásaidat.
Topic On

A magyar foci annyira a topon van, a stadionok annyira fejlettek, az infrastruktúra is első osztályú, szóval csak mi kaphattuk volna meg a rendezést. (Cöcöcö)

Nem hiszem, hogy ebbe is a politikát kellene belekeverni.

Előzmény: Ceka (17)
Ceka Creative Commons License 1999.10.18 0 0 17
Bocs de ekkkora baromsagot reg olvastam mar.
Utananézhetnél, hogy ezt az egész elementáris baromságot a Hornék találták ki.
Arról nem is beszélve, hogy a Hornnak kicsit több respektje van tölünk nyugatra (is), mint ennek a seggdugasz barom piktornak és tisztelt Polgártársainak.
Előzmény: alfalfa58 (1)
ZBB Creative Commons License 1999.10.16 0 0 16
valahogy így fogok tenni én is!!
Előzmény: MaZsola (15)
MaZsola Creative Commons License 1999.10.16 0 0 15
Figyelmetekbe ajánlom a Friderikusz szubjektív vasárnap várható/látható adását, ahol Deutch felvezeti, hogy mennyire frankó EB-t tudtunk volna itt rendezni (pláne a Kovács nélkül).

A rózsaszín háttér előtt fogja fikázni a portugálokat. Mindenesetre majd bekészítek
egy haskötőt, nehogy felszakadjanak a
nevetőizmaim.

MaZsola Creative Commons License 1999.10.16 0 0 14
Tudod lujza furcsállom, hogy eddig ezt te nem tudtad, de nem is olyan régen képletesen Grönland megnyerte az EB-t. Piros-fehérben vonultak ki a játékosok és úgy hívták őket: "dán válogatott".
Előzmény: lujza (4)
ZBB Creative Commons License 1999.10.15 0 0 13
ennél nagyobb ökörséget rég hallottam!!
And67 Creative Commons License 1999.10.12 0 0 12
Szerintem nem volt benne szerepe, bár ténykedése nem is használt a pályázatnak. Ha nem veszekszik a FIFA-val Kovács miatt, akkor sem mi kapjuk.
jdr Creative Commons License 1999.10.12 0 0 11
alfalfa58!
Szerintem nem volt benne szerepe. Nem emléxem pontosan, de úgy tudom, hogy mások is mondtak már vissza ilyesmit. Az egy teljesen külön dolog, nem rendszerességgel szervezik - tehát meghatározott évenként - speciálisakat is szerveznek, ha jól emlékszem Tedzson(?) fene tuggya hogy írják, egy dél-koreai város, is rendezett informatikait, szintén a vilégkiállításokat szervező nemzetközi izé keretében - télleg nem tom, hogy mi szervezi ezeket, vagy szervezi-e egyátalán valami. Szóval szerintem nem volt benne szerepe, esetleg akkor lehetett(?) volna, ha egyáltalán lehetett volna, ha legalább egyébként lett volna esélyünk. Nem tom, szerintem semmi szerepe nem volt benne. A magyar (és nem sokkal jobb az osztrák se) foci olyan szintű, hogy szerintem akkor se ítélték vón nekije, ha csak mi meg Ciprus pályázunk:)))
Ttelettel:
jdr
Előzmény: alfalfa58 (9)
mulatt Creative Commons License 1999.10.12 0 0 10
Nincs érv,csak fikázás. ezért nem kabhattunk redezőséget. Egy f. pont a vizsgálat idején erőlködött.

Hát igen, viktorka nem tehet kezdőrugást az EB labdába (máshova tud...).

Olyan jó lett volna a dán

_NIELSENT_

mellete, ahogy fütyüli a kezdőfityeszsípszavát.

alfalfa58 Creative Commons License 1999.10.12 0 0 9
Kedves jdr!

Én is titkos coclib vagyok! :-)

No de most őszintén: hogy gondolod, lehetett-e szerepe balsikerünkben annak, hogy Bécs és Budapest - együtt és külön-külön - már elbaltázott egy világeseményt?

Előzmény: jdr (8)
jdr Creative Commons License 1999.10.12 0 0 8
alfalfa58:
Tudom én, hogy nem kell tégedet komolyan venni:)))
Viccolsz mindig, mint az a sztrovacsek Trebitsch, akit a Wágner úr nagyon jól ismer, mert valahol együtt voltak bezárva:))) (Trebitsch kedves tudom, hogy nem ugyanaz a regény, úgyhogy ne fáraggyá!) Szerintem , te titkos coclib vagy azért csinálod ezeket:)))
Amúgy nem kellett volna ideadni, én nem is tartottam komolynak az egészet, de tompika már rombolja a Népstadiont (micsoda undorító neve van fuj, fuj, esetleg hujj hujjj meg ilyenek) Kicsit probléma van a fijúk önértékelésével:))) sőt :(((
Ttelettel:
jdr
Előzmény: alfalfa58 (6)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.10.12 0 0 7
Kedves lujza!

Ne legyenek illúzióid.

Lehet, hogy nincs Grönlandon foci (azt sem tudják mi az), azért a mi aranylábú fiainkat a derék fókavadász eszkimók leány-kölyökcsapata lemosná a pályáról...

Előzmény: lujza (4)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.10.12 0 0 6
Kedves jdr!

"...Az EXPO meg egy nagy marhaság, semmi köze ehhez az ügyhöz, egy teljesen más jellegű programról van szó és tudtommal Bécs is lemondta..."

Hogy is feledkezhettem el erről? Hát persze, akkor egészen más a helyzet. Hiszen mi Béccsel együtt már bizonyítottunk! Ilyen, sikerrel kecsegtető előzmények után persze kötelező lett volna nekünk adni... :-)

Az MSzP-s képviselő győzelmét (bár, be kell látnotok, ha Világra- nem is, de Európára-szóló esemény volt :-) azért én sem gondoltam egészen komolyan... :-)

Előzmény: jdr (2)
NICK Creative Commons License 1999.10.12 0 0 5
Érdekes megfigyelni,hogy a magyar illetékesek(kormány),a döntés előtt nem nyilatkoztak az ügyben.Valszeg azér,mer'(a döntés milyenségétől függetlenül) így könnyebben mondhatják utólag,
hogy "mi is pont ezt akartuk,mer ez szolgálja leginkább a polgárok érdekeit".
lujza Creative Commons License 1999.10.12 0 0 4
Hulyeseg. Miert lenne az EB 2 db olyan orszagban, ahol nincs foci ? Pl. lehetne Gronlandon is, ott se volt meg. Meg azok se tudnak focizni....
NICK Creative Commons License 1999.10.12 0 0 3
Hehe!
Ezt már írtad az előbb is.
Azóta sem lett jobb érv.:-)))))))
Amúgy ezt te találtad ki,vagy télleg ezt fogja mondani most az egész csapat.Ha igen,szvsz szólj nekik mer ölég égő lenne nekik.:-)))
Sajnos én már ezt is kinézem belőlük.:-(
jdr Creative Commons License 1999.10.12 0 0 2
Alfalfa58!
Csak halkan kérdezem, hogy nem lehet, hogy azért mert olyan a magyar (és az osztrák) foci színvonala amilyen? Meg az infrastruktúra is olyan amilyen? Na meg a FIFA-val való huzakodás se biztos, hogy sokat használt. Rajtunk kívül a lengyelek próbálkoztak csak ilyesmivel, de ők is retirálni kényszerültek. Az EXPO meg egy nagy marhaság, semmi köze ehhez az ügyhöz, egy teljesen más jellegű programról van szó és tudtommal Bécs is lemondta. Egyébként meg nem hiszem, hogy olyan országnak (országoknak) akarták adni, amelyik évrtizedek óta képtelen saját erejéből kijutni az EB-re, ez nevetséges lenne, hogy outsider csapatok ezzel kvalifikálják magukat.
Ttelettel:
jdr

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!