Keresés

Részletes keresés

kicsi emma Creative Commons License 1999.10.15 0 0 58
En is regota probalkozom, es nekem se megy. Megkaptam a jeszavamat, mert kertem. ketszer is, mind a ketsze (legalabb ez biztato) ugyanazt kuldte. De nem enged be vele.

Oszinten szolva nem is tudom elkepzelni, hogy ket kulon irt szo, mint az en nickem, hogy lehet azonosito. Lehet hogy egybe kellene irni, vagy ponttal vagy ilyenek? Egyik sem jott be. tanacstalan vagyok.

Monika, kerlek, segits nekem is!

kicsi emma

Kismalac Creative Commons License 1999.10.15 0 0 57
Teccék cegíteni naaaa!!!!
Kismalac Creative Commons License 1999.10.15 0 0 56
Act mongya hogy nem vagyok regictrálva az Imél felhacnálóji között. Mónikka léccivec cegícc!
Kismalac Creative Commons License 1999.10.15 0 0 55
Nem akarja odadni az Imél címet a büdöcbogár. Kérem cépen elküldni levélben!
ZedIzDead Creative Commons License 1999.10.13 0 0 54
Segítek, nekem is sokáig tartott rájönni: a Fórumos jelszó nem jó az I-mailhez. Ha bejelentkezel a Fórumba hozzászólást írni, a jobb oldalon, kábé 8 pontos apróbetűkkel találsz egy linket ("Kérem, küldjék el számomra az I-mail jelszavamat" vagy valami hasonló). Erre kattintva kapsz egy másik jelszót, és azzal juthatsz be az I-mailbe.

[ZedIzDead]

Előzmény: jo_lenne_tudni (53)
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.10.08 0 0 53
Nekem egyszeruen nem megy. Hasonloan jartam mint Te. Peidg ide tudok irni, tehat a passwd jo.
Előzmény: ZedIzDead (41)
vancs Creative Commons License 1999.10.08 0 0 52
Nekem már minden rendben megy! Jelszóvált. stb. Úgy ÖRÜLÖK, hogy van egy új emaicímem!
Ez már a negyedik!
Hokunda Creative Commons License 1999.10.07 0 0 51
Probaltam a nick-emmel azonos email cimen belepni, de sajnos nem megy. Ha ujkent regisztralom meg azt mondja, hogy mar van ilyen. Most akkor mit probaljak ki?
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.07 0 0 50
név jelszó copypastezve,
viszont marhára nem akar beengedni,
vajon miért?

v.é.t.

Oborzil Creative Commons License 1999.10.06 0 0 49
Úgy tűnik, nem vált még be teljesen az új rencer, akadoznak a fogaskerekek.
Tegnap csak a kedvenceim listája jelent meg, ha beléptem, a többi topicé nem, ma meg pont fordítva.
De lehet, hogy csak én vagyok túl buta hozzá.
F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.10.06 0 0 48
Most már egy kis trükk árán nekem is működik az I-mail-em. Sajnos egyelőre csak új nick-el tudnám megváltoztani az "adatok" mezőben az Email címemet, de hát nem lehet minden tökéletes! :O(

fbidoktor@index.hu

BAGIRA Creative Commons License 1999.10.06 0 0 47
Nekem ugyanez a gondom, az értesítő levélben felhasználónévnek beírja nekem, hogy bagira3 és a jelszót - amit később majd meg tudok változtatni - értelmetlen mássalhangzók. Persze, hogy nem tudok sem a régivel, sem ezzel belépni. Jó lenne már változtatni rajta, mert így semmi értelme az egésznek.
qwertz Creative Commons License 1999.10.06 0 0 46
nekem sem megy, azt mondja, hogy rossz a jelszavam és regisztráltassam magam...
:(
bd Creative Commons License 1999.10.06 0 0 45
Nekem se jott meg (a jelszo)!
Előzmény: second (14)
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.05 0 0 44
Ja, akinek semmi sem megy, az elso dolga legyen megnezni, hogy a cookie-k engedelyezve vannak-e. Ja, hogy anelkul a forum sem megy? :-)
ZedIzDead Creative Commons License 1999.10.05 0 0 43
Nno, sikerült megtalálnom a megfelelő linket...meglehetősen hülye helyen volt, de remélem perceken belül megkapom azt a mailt, és innentől okés lesz.

[ZedIzDead]

Zaza Creative Commons License 1999.10.05 0 0 42
Nekem minden működik :-)))
ZedIzDead Creative Commons License 1999.10.05 0 0 41
Nekem se működik...:-((((

Ugyebár arról volt szó, hogy a fórumregisztrációhoz jár a mailcím. Megpróbáltam a fórumos jelszóval belépni, nem műxik, megpróbáltam az i-mailt újra regisztrálni: az azonosító már foglalt. Most valaki ellopta a nevemet, vagy én csesztem el? És miért nincs kirakva egy nyomorult mailcím, hogy kit kell nyaggatni, ha nem megy???

[ZedIzDead.help!]

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.05 0 0 40
Ezt az üzenetet kapom:
A forwardcim nem mutathat szerverünkre!
???
a beállításoknál? mikor nem is írok be semmit??? ééééérdekes :(
Előzmény: Kwisatz Haderach (39)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.05 0 0 39
izé, én nem tudok aláírást generálni, mindig elfelejti mikor mehetet nyomok neki
meg úgy mindent elfelejt amit le akarok nyomni a torkán, küldeni tudok :)
disp_ Creative Commons License 1999.10.05 0 0 38
Nekem a forward nem müxik...nektek?
Előzmény: F.B. I. doktor (32)
sip pista Creative Commons License 1999.10.05 0 0 37
nekem úgy-ahogy müxik
a sorszámozás lehet még az ékezetes betűk miatt is, mondjuk "főkábel" és "fókabél" ugyanaz lenne
tegnap még tudtam kukát üríteni, ma már nem (jut eszembe, hogyan csináltam:-))
ja és én alapból kikapcsolom a képek letöltését, az imail meg anélkül érthetetlen..vagy egyenként töltöm le a kicsi szép feliratokat, vagy jön a reklám is, fujjj. @Guard vajon működne?
p
F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.10.05 0 0 36
Valami nem stimmel. Nem Fatmo hozzászólására válaszoltam, viszont akiére válaszoltam, annak a hozzászólása eltünt. :O(
Előzmény: F.B. I. doktor (35)
F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.10.05 0 0 35
A belépésig, jelszó változtatásig tartó műveleteket el tudom mondani:

- Itt van az I-mail belépési pontja.
- Megjeleni a két ablak, az egyik az azonosító, a másik a jelszó. Célszerű mindkét helyre kopi-pasztával bemásolni a kapott azonsoítót és jelszót, akkor nincs tévedés.
- Utána rá kell kattintani az ablakok mellett álló "mehet" csatolásra
- Ekkor megjelenik az I-mail főlapja. Felül ilyen fülek találhatók, mint olvasás, küldés, mappák, címjegyzék, linkek, beállítások, adatok.
- Az "adatok" fülre kattintva a két jelszó ablakba lehet beírni az új jelszót. Ki lehet tölteni a vezetéknév és keresztnév rovatokat is, ezek mindig benne lesznek az elküldött levélben. Célszerű még kitölteni az email rovatot is, ahova az eredeti email címet kell beírni, hogy az operátor üzenetet küldhessen probléma esetén.

Tisztelettel,
mint fent

Előzmény: FatMo (-)
F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.10.05 0 0 34
A belépésig, jelszó változtatásig tartó műveleteket el tudom mondani:

- Itt van az I-mail belépési pontja.
- Megjeleni a két ablak, az egyik az azonosító, a másik a jelszó. Célszerű mindkét helyre kopi-pasztával bemásolni a kapott azonsoítót és jelszót, akkor nincs tévedés.
- Utána rá kell kattintani az ablakok mellett álló "mehet" csatolásra
- Ekkor megjelenik az I-mail főlapja. Felül ilyen fülek találhatók, mint olvasás, küldés, mappák, címjegyzék, linkek, beállítások, adatok.
- Az "adatok" fülre kattintva a két jelszó ablakba lehet beírni az új jelszót. Ki lehet tölteni a vezetéknév és keresztnév rovatokat is, ezek mindig benne lesznek az elküldött levélben. Célszerű még kitölteni az email rovatot is, ahova az eredeti email címet kell beírni, hogy az operátor üzenetet küldhessen probléma esetén.

Tisztelettel,
mint fent

Előzmény: FatMo (-)
neptancos Creative Commons License 1999.10.05 0 0 33
Állatjó lenne, különösen, mert nekem a régi, elb@szódott emilcímem van az adatokban, és pl. nekem ezen írni is felesleges. Sajnos, a jelszót is hiába küldte ela gép...:((
n.
Előzmény: Szomorú Szamuráj (23)
F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.10.05 0 0 32
Az i-mail-ről küldött leveleim szépen megérkeztek. Viszont a válaszlevelek nem jöttek meg az i-mail postafiókomba. Próbáltam már i-mail-ről is küldeni saját magamnak levelet, de nem érkezett meg.

Ki tapasztalt még ilyet?

f.b.i.doktor@index.hu

bot Creative Commons License 1999.10.04 0 0 31
Én is nagyon szeretném, ha a törzsasztalos nick-emhez tartozó email címet megváltoztathassam az I-mail-esre!
Oborzil Creative Commons License 1999.10.04 0 0 30
Nekem is műxik és tök eccerű volt.
A Havária által vázolt szindróma nekem is gyakran előfordul egyébként működő oldalaknál is, egy frissítést nyomva aztán megjelenik az oldal. Ez mi a fenétől lehet?
Havária Creative Commons License 1999.10.04 0 0 29
Error- 404
Requested Information
imail.index.hu//
is unavailable. Failed to connect to server
imail.index.hu (80)
reason: connect: Operation timed out

Havária

Előzmény: czy (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!