Na, kis kutakodás után:
-megvan az eredeti Civ2, csak nem megy, mer kell neki a Wing, azt meg a Win98 nem engedi (a CD-n is van 1 rohadt nagy törés, lehet, hogy azért?)(megoldás van?)
-Civ2 gold nem kell, találta egy siteot ahonnan letölthető valami amitől lehet játszeni multiplayerben is az eredetit.
El se hiszem, hogy irt vki ebbe a topicba :) En Steel Panthers 3-at barmikor hajlando vagyok jatszani, World at War se rossz, sot, sokkal jobb mint a sima, csak meg kell nyesnem, mert idegesito a 300+ meganyi wav. Sudden Strike, probaltatok mar ?
Eléggé kihalt ez a topic, de ha valaki akar Steel Panthers 3- at vagy Steel Panthers World at War-t játszani online vagy PBEM, jelentkezzen..ICQ#56270960
Magam is nagy cives vagyok, egyszerűen élek halok a játékért. (I. és II.) A Call to Powert most ízlelgetem, de sajna még nem sikerült ráéreznem a game-re. Sajna füzet nélkül kaptam, így ha vki már profinak tartja magát, megvenném a füzetet. A test of time-ból pedig ha akadna egy használt darab, szintén megvenném. (Füzettel persze.)
A PanzerGeneral is nagy szerelmem, a real time strategy műfajból pedig a Total Annihilation jött be a leginkább.
HapciBeno,
en nagy Cives-nek tartom magam, de az a jatek nem erte meg azt a par orat sem amit raforditottam. Tulbonyolizalt kezeles, nem a regi egyszeru, klasszikus. Nekem nem tetszett a jatek. A Test of Time meg borzaszto, az ember nem birja magat kiismerni a terkepen. Egyenlore vagyunk ketten egy jovo hetvegen kezdodo Civ2hoz......
Ha valaki szeretne neten jatszani valamilyen koros jatekot, az ide irjon. Gondolok itt pl a Steel Panthers III.-ra, Panzer sorozatokra, a Civ2Gold-ra, stb. Es szeretnek valamikor osszehozni Civ2-ben (neadjisten) 7 jatekossal egy vegigjatszott jatekot. Barmikor este, ha mindenki raer tudjuk folytatni, van allasmentes. Jo lenne valami klassz kis multit osszehozni.
Varom az ajanlatokat...