Keresés

Részletes keresés

kaktusz7 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 172
Elsüllyedt?
happgergely Creative Commons License 2007.01.29 0 0 171
Jó estét! Valaki?
ferkeindex Creative Commons License 2005.05.24 0 0 170

Sziasztok Lovassysok!

A ballagáson voltam fotózni, a képeket megnézhetitek itt:

www.ferke.hu

Ha erdekel titeket, vannak fenn képek a szalagavató ünnepségről is.

FeRkE

kaktusz7 Creative Commons License 2004.09.23 0 0 169

"találnom kell Budapesten két egyetemet végzett fiatalembert, aki válaszolna néhány kérdésemre Angliával és az angolokkkal kapcsolatban,"

Kicsit késve válaszolok, nem baj? :-)

Az öcsém 82-ben kezdett Békefi osztályában, és dolgozott Angliában 1-2 évet.

Én 81-ben végeztem, szintén A-ban.

Előzmény: buta Elizabeth (149)
Archi Creative Commons License 2002.02.15 0 0 168
Sajna egy topic nem nagyon bírja, ha max. 1-2 ember irogat bele. Főleg ekkora dömpingben.
Előzmény: mogyol (167)
mogyol Creative Commons License 2002.02.14 0 0 167
VISSZA AZ ELSŐ OLDALRA, A SZEM ELÉ!
mogyol Creative Commons License 2002.02.11 0 0 166
Az fényes remény hal meg utoljára, hátha össze lehet még csődíteni pár lovardást! :))
Előzmény: Archi (165)
Archi Creative Commons License 2002.02.11 0 0 165
Ez már nem tudom hányadik reinkarnáció, de úgy tűnik hiába.
Előzmény: mogyol (164)
mogyol Creative Commons License 2002.02.11 0 0 164
Nem is féléves, hanem 8 hónapos! KUKURIKÚÚÚÚ!! CSÁSZÁRKÁK ÉBRESZTŐ!!! íRJATOK, KÜLÖNBEN ELSÜLLYEDÜNK!!!
mogyol Creative Commons License 2002.02.10 0 0 163
Nem tudom, hogy tud-e róla... Amúgy ébredjetek féléves álmotokból... a Lovassy virul és virulni fog!!! (süllyedő hajóról-és topicról-nincs menekvés! ) :)))
spokój Creative Commons License 2001.06.14 0 0 162
haho wolf. Grosstein tud errol a topicrol?
Archi Creative Commons License 2001.06.11 0 0 161
Neked is!
Előzmény: buta Elizabeth (160)
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.12.28 0 0 160
A karacsony jokivansagokkal lemaradtam, de BUEK minden volt Lovassysnak,
Elizabeth
mrwolf Creative Commons License 2000.11.06 0 0 159
Mi van Spokój, megtaláltad a jelszavad? :)))
Vagy jön a hideg, és aktivizálódsz?
Látok ám egy csomó beírást!

mrwolf (ember embernek farkasa hahaha :))))

Előzmény: spokój (158)
spokój Creative Commons License 2000.10.31 0 0 158
Adj Isten,
van valaki '91-bol?

Krisztus szeret Benneteket.

Archi Creative Commons License 2000.10.27 0 0 157
Óriási az aktivitás, hajrá!

Van még egyáltalán vki, akinek van ideje ide irogatni?

Archi

buta Elizabeth Creative Commons License 2000.09.09 0 0 156
Megjottem, egy honap szunet utan.Mar majdnem elvonasi tuneteim voltak...
Ma vagyok 32, de csak este fel hettol...
Udv,
Elizabeth
Archi Creative Commons License 2000.09.06 0 0 155
nos?
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.06.15 0 0 154
Megharagudt'l?
Előzmény: buta Elizabeth (153)
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.05.28 0 0 153
Kedves retix,
nem találkoztunk és nem tudom, hogy juttathatnám el hozzád az ajándékot!
A kérdőívre ráírt telefonszámot meg már nem tudom megszerezni, mivel leadtam. Légy szíves, hívj fel!
Köszönöm:
Elizabeth
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.05.15 0 0 152
A mobilt idehoztam, egyébként meg belőled minimum három diplomát is kinézne az ember.. 8-))
De ha ma már nem látsz, holnap délelőtt tízig bármikor még jó lenne , mert enélkül nem tudom befejezni és mindenképpen férfi válaszadó kellene!
Hívj fel, légy szíves, akár reggel hattól , ma kb. kettőig még netközelben is vagyok.
Üdv,
Elizabeth
Előzmény: retix (150)
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.05.14 0 0 151
Nem késő, hívhatsz nyugodtan, mindjárt idehozom a mobilomat magam mellé.
Köszi,
Elizabeth
Előzmény: retix (150)
retix Creative Commons License 2000.05.14 0 0 150
Vasárnap este 11:15-kor néztem ide, gondolom, ez már késő! :-( Sajnos, hét végén nem voltam netközelben. :-(((

És ha nem is végeztem egyetemet? Mire ez a bizalom? :-)

Előzmény: buta Elizabeth (149)
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.05.13 0 0 149
retix, ha benézel ide, mégis kérlek, hogy hívj fel, mert segítséget szeretnék Tőled kérni. Még most a hétvégén találnom kell Budapesten két egyetemet végzett fiatalembert, aki válaszolna néhány kérdésemre Angliával és az angolokkkal kapcsolatban, egy kis repi ajándékért. A felmérésről írnék pontosan most itt is, de nem publikus és figyelmeztettek, hogy kereshetek bárkit, de internetre nem írhatom ki. A lényeg az, hogy egyetemi végzettségű legyen és ne vállalkozó, ha lehet. SOS! Emilezni nem tudok már három napja, ezért kérlek, hogy hívj fel.
Köszönettel:
Elizabeth
Előzmény: retix (148)
retix Creative Commons License 2000.05.10 0 0 148
Olvastam egyéb hozzászólásaidat, na nem mindet, és nem alaposan, csak felszínes gyorsolvasással, ahogy időm engedi. Hát ember, kalandos egy életpálya volt már eddig is! :-) Ehhez képest én csak egy szürke tónusú kishivatalnok vagyok. Vagy nagy. Mindenestere öröm, hogy a mi generációnkból is akad még olyan, aki ide-ide néz. Mindig csak ezek a kilencvenes gyerekek néztek ui. ide. Lehet, hogy a Lovassy nem is működött korábban? Vagy mindenki ennyire utálja? Mint az a BME-s, aki bizonyára merő féltékenységből foglalmazta meg alább a kritikáját?
Előzmény: buta Elizabeth (147)
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.05.08 0 0 147
Kattints at a Piackutatas c. topicba, ott a telefonszamom...de a mobiltelefoniasban a vezetekes is benne van... es hivj fel! Vagy nem jo otlet? En nem dolgozom, csak mellekmunkaim vannak a gyes mellett, meg aug. otodikeig: addig tolmacsolok, forditok, piackutatok, varrok, mindenfelet csinalok, ami segit fenntartani az eletszinvonalat 8-)) /na ezt jol megmondtam/
Negy gyermekem van es a masodik hazassagomban elek tiz eve, a PIN-kodomat meg el szoktam felejteni, ezert nem is szeretem a bankkartyakat.
Udv,
Elizabeth
Előzmény: retix (146)
retix Creative Commons License 2000.05.08 0 0 146
Felszippantott a főváros. Azt szoktam mondani, nagyon talányosan, hogy az olajiparban dolgozom. De nem tart már sokáig, tehát minek részletezzem. Ja, és még nőtlen/hajadon, gyerekről sem tudok, unokahúgot nevelek csak. Röviden ennyi. A PIN-kódomat pedig féltékenyen őrzöm. :-)

HáEsz sose téved, valóban csupakicsivel van a retix. MERT NINCS SEM SHIFT, SEM CAPS LOCK gombom.

Előzmény: buta Elizabeth (145)
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.05.08 0 0 145
Egyebkent kaptam Hatvani Szabitol egy kedves lkevelet, amelyben felhivta a figyelmemet, hogy retix T. Asztaltars neve mindig tiszta kisbetuvel irando 8-)))
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.05.08 0 0 144
Nahat, visszaugrottam meg munka elott egy pillanatra, hogy megnezzem,jott-e valasz...
De orulok Neked!
Azert milyen jo dolog ez az Internet, talan soha tobbet nem is talalkoztunk volna...hat nem furcsa? az ember csak ul es irogat, aztan hirtelen felbukkan a nagy semmibol egy ismeros.
Hmm, lehet, hogy en meg mindig egy romantikus alkat vagyok?
Egyebkent beugrott a nagykanizsai nev is: P.Akos, aki ugy utalt engem. Zseboroszlan eredetileg az egyikuk tornatanara volt.
En azota se nottem meg, csak a hajam lett nagyon hosszu, a tobbit meg tudnod kell(az esz es a haj aranya), hiszen Bekefi Zsuzsahoz jartal...
Ha nem titok, honnan irsz/
Emilben azert elarulhatnal magadrol valamit bovebben...
Puszi
Elizabeth
Előzmény: retix (143)
retix Creative Commons License 2000.05.08 0 0 143
Na ugye. A TT nem én vagyok. :-) A harmadik nem tudom, pontosabban az nagykanizsai volt, és soha nem járt a L.-ba.
És ugye látod, hogy "laktunk" egy utcában?
Megjegyzem, a nickem épp a nevem. Te czer lennél hasonló logikával.

Felnőttem. Van ebből elég bajom, maradjunk ennyiben. :-)

Ha a levelem kitörölted, akkor az e-mail-ban még mindig megtalálod. Én is onnan tudtam meg a tiédet.

Előzmény: buta Elizabeth (142)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!