Sziasztok! Sürgősen eladnám KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN LÉVŐ hazai és import kiadványokból álló GNR-gyűjteményemet:
13 cd: - Appetite for Destruction
- GNR Lies
- Use Your Illusion 1.
- Use Your Illusion 2.
- The spaghetti incident?
- Hollywood Rose japán kiadás /2 cd/
- Live Era /2 cd/
- Greatest Hits
- Collectors Box /3 cd/
9 dvd: - Appetite for Destruction
- Welcome to the Videos
- Use your illusion 1. Live in Tokyo
- Use your illusion 2. Live in Tokyo
- Sex N Drugs N Rock N Roll
- Freddie Mercury Tribute Concert (Axl Rose-zal) /2 dvd/
- DVD Collectors Box /2 dvd/
4 bakelit lemez:
- Dont cry
- Yesterdays
- Interview 1.
- Interview 2.
CSAK EGYBEN! Ár: megegyezés szerint. Irányár: 40 ezer Ft.
Érdeklődni: gfd33@freemail.hu
Előre is köszi
Na, csak nem unatkozom annyira, hogy kedvenc zenekarom halott topicjába írok? De. Szóval az éppen szólóban turnézó Tommy Stinson szerint jövő nyáron újra turnézni fognak. Ahogy Axl bácsi mondta: "I don't know if soon is the word..." Miért nem mennek el ezek a fiúk politikusnak? Akkor még el is hinnék nekik a "jövőre jobb lesz", "gyermekeinknek jobb lesz" szövegeket.
Ezzel az Interjű a vámpírral filmzenével én is pontosan úgy jártam, mint Profi.
Megnéztem a filmet, és ismerős volt a hang. Axle lenne? Nem tudom. Aztán megtudtam, hogy ő az. Kerestem mindenhol maxin, de nem lehetett megvenni. A filmzene CD ára elég borsos volt, 3500 HUF vagy 3 évvel ezelőtt. Gondolkodtam, mit vegyek meg (akkor még nem volt meg minden CD-n). Ezt vagy az Appetite-ot. Nagyon gondolkodtam rajta. Ennyi pénzt kiadni egy számért? Aztán találtam aznap egy ezrest, és tudtam, a sors úgy akarja, hogy meglegyen. Megvettem. :) Rá 2 hét múlva az Appetite-ot is. :)
Az üres, ettecsmentes vírus miatt ne fájjon a buksid, arról nem tehet a küldője, lásd KI KULDÖZGETI EZT NEKEM??? topik, tasztal. Védhetetlen darab, ha sok helyen van megadva a mailcímed (plul sokat írkálsz a fórumba), akkor több az esély a levélkére. De végül is ki lehet bírni azt a 30k-t, egy rendes szexkép nagyobb ennél :-)
Megnéztem aSAP...ez volt ma a második meglepetés-mail, amit kaptam. Az első így kezdődött:
Tisztelt Vasútmániákus Barátunk!
A vonatok, vagy közelebbről a NoHAB-ok iránt kifejezetten érdeklődő
vasútbarát szerepelsz adatbázisunkban.
Ezért fordulunk most hozzád. Mint azt már sok helyen olvashattad, a
magyarországi NoHAB-okat (MÁV M61-es sorozat) végleg kivonták a
menetrend szerinti forgalomból.
(...)
Én, mint vasútmániás??? Eddig a mailig azt se tudtam, mi az a NoHAB, és ez is többet árul el róla, mint amennyit valójában tudni szeretnék...bár ez a szó még Lunának fontos lehet, mert ő szereti a sört, ugye.
Szóval halljam, ki köpte el a mailcímemet, he?
[ZedIzDead]
PS amúgy sejtem, eccer írtam a vonatbuzulásos topikba...1 sort, valakinek megdicsértem a nickjét. Ez már lehetőséget ad a fertőzés terjesztésére?
Na, én ma már úccse csinálok itt semmi hasznosat, elindultam haza.
Hja...
Ebbe a topicba én anno azért nem írtam, mert az a Guns-ról szólt volna, és az meg már itt már nagyon off :))) De asszem ezzel mostmár írtam vmi ontopic-ot is... :)
És én még el se mondtam, hogy sokáig az egyetlen pólóm (nem vagyok egy pólós fajta) na vajon milyen volt? Eltaláltátok.
Bár azon nincsenek koponyák, csak guns meg roses, a hátán pedig felirat, hogy Guns'n'Roses was here.
Csak valaki meg ne kérdezze, mit kerestek a hátamon! :))
A Pink Floyd maffia meg valóban nem én vagyok, azonban egy egészen másik maffiában én vagyok a keresztanya. :)
Erről meg már csak az jutott eszembe, hogy a mondás szerint (kereszt)anya ugye csak egy van, Murphy szerint a gitárhúrok csak koncerten és hódítási céllal tartott rögtönzött bemutatókon szakadnak, Dirk Gently szerint pedig minden mindennel (és mindenkivel) összefügg... :)