Durva fanatikusok minden sportágban vannak. A fociban is, a raliban is, máshol is. Ezt a két évvel ezelőtti ominózus botránysorozatot nem ők okozták (tudtommal).
A többit, amit írtál nem reagálom, mert offtopic, és szerintem te sem hiszed, hogy igazak azok a dolgok, amiket leírtál.
ObudaFan_d
És ennek mi köze a témához?
--
Én inkább annak örülök, hogy már ráunt a média a balesetek felfújására, és tisztán a sportértéket emelik ki, egyre sűrűbb és hosszabb műsorokban.
Igen direkt csinálja.
DE nem csinyből,hanem jó pénzért (nem tudom bizonyítani,versenyzöktől hallottam!). Ugyanis adva van(nak) olyan versenyző(k) aki(k)tavaly még nevenincs autójával a mezőny alsó harmadában szerepelt.Az idén láss csodát csoda autóval tökéletes kiszolgáló személyzettel nyomul( ez sok-sok miller Ft).Ha esetleg a versenyzői tudás még nem tökéletes (és nem az)jut egy kis pénz arra is,hogy egy-két ilyen "apró trükköt" is bevessennek, csak jöjjön az eredmény.
Az ötletedről (pályafelügyelet): nem hiszem, hogy bármelyik egyetemista szívesen szívoskodna olyanokkal akik rögtön azt kérdezik, hogy tudja-e milyen érzés törött kézzel törölni egy vérző orrot.
Sajnos ide is betört a szürke pénz(ha nem fekete)!
Mici
Ha nincs igazam (bár ne lenne)cáfoljatok!
Kibaszott egy szemetseg ha direkt rakjak ki...
Marpedig direkt rakjak ugye mert az elofutok nem jelzik....
Szoval, szerintem venni kene a faradsagot, es felvenni ha kell 10x annyi palyaellenort es 100m-erenkent lerakni oket...ne mondja nekem senki, hogy nem lehet megegyezni egy diakmunkaltato ceggel...utana meg 150/ora munkadijjert ozonleni fognak az acsorogni/keresni vagyo iskolas fiatalok...
mind1 lehetne maskepp is csak azert jutott ez eszembe mert en is csinaltam ezt 2x... jo volt meg masnap is sarat fujtam az orrombol.. :)
Zak!
Láttad az esetről készült belső kamerával felvett jeleneteket? Gondold el, hogy kiló 20-ról kellett Kissnek lassítani.
annak ellenére, hogy viszonylag eléggé le tudott lassulni - Veszprém - elment a WRC padlólemeze hátra, meg fel is vagy öt centit. Pedig az nem piskóta bazzeg!
Nem normális. Meg az sem, aki csak a balhé kedvéért megy autóversenyre. Száradjon le a keze, ha meg nagyon erôsnek érzi magát, alljon ki egy Kamaz elé. Már csak az hiányzik, hogy ez is úgy elqrvuljon mint a magyar foci, ahol foci nincs, csak balhék. :-((((
Emberek!
Nem tartjátok felháborítónak, hogy a Magyar Rallybajnokság egyik legjobb párosát már több alkalommal életveszélybe sodorták?
Veszprémben sziklákat ettek ki eléjük - ráadásul többször is, Miskolcon csak egy marha nagy gerendán kellett átgázolniuk. Szerencsére eddig mindig megúszták, csak a kocsi nem feltétlenül!
Normális dolog ez???