Keresés

Részletes keresés

Löszy Creative Commons License 2001.07.18 0 0 8
Kedves ultra
(ha még indexezel)

Durva fanatikusok minden sportágban vannak. A fociban is, a raliban is, máshol is. Ezt a két évvel ezelőtti ominózus botránysorozatot nem ők okozták (tudtommal).
A többit, amit írtál nem reagálom, mert offtopic, és szerintem te sem hiszed, hogy igazak azok a dolgok, amiket leírtál.

ObudaFan_d

És ennek mi köze a témához?

--

Én inkább annak örülök, hogy már ráunt a média a balesetek felfújására, és tisztán a sportértéket emelik ki, egyre sűrűbb és hosszabb műsorokban.

mici Creative Commons License 1999.09.24 0 0 5
Igen direkt csinálja.
DE nem csinyből,hanem jó pénzért (nem tudom bizonyítani,versenyzöktől hallottam!). Ugyanis adva van(nak) olyan versenyző(k) aki(k)tavaly még nevenincs autójával a mezőny alsó harmadában szerepelt.Az idén láss csodát csoda autóval tökéletes kiszolgáló személyzettel nyomul( ez sok-sok miller Ft).Ha esetleg a versenyzői tudás még nem tökéletes (és nem az)jut egy kis pénz arra is,hogy egy-két ilyen "apró trükköt" is bevessennek, csak jöjjön az eredmény.
Az ötletedről (pályafelügyelet): nem hiszem, hogy bármelyik egyetemista szívesen szívoskodna olyanokkal akik rögtön azt kérdezik, hogy tudja-e milyen érzés törött kézzel törölni egy vérző orrot.
Sajnos ide is betört a szürke pénz(ha nem fekete)!
Mici
Ha nincs igazam (bár ne lenne)cáfoljatok!
Előzmény: MrMaster (4)
MrMaster Creative Commons License 1999.09.24 0 0 4
Kibaszott egy szemetseg ha direkt rakjak ki...
Marpedig direkt rakjak ugye mert az elofutok nem jelzik....

Szoval, szerintem venni kene a faradsagot, es felvenni ha kell 10x annyi palyaellenort es 100m-erenkent lerakni oket...ne mondja nekem senki, hogy nem lehet megegyezni egy diakmunkaltato ceggel...utana meg 150/ora munkadijjert ozonleni fognak az acsorogni/keresni vagyo iskolas fiatalok...

mind1 lehetne maskepp is csak azert jutott ez eszembe mert en is csinaltam ezt 2x... jo volt meg masnap is sarat fujtam az orrombol.. :)

Előzmény: kar_g (-)
kar_g Creative Commons License 1999.09.24 0 0 3
Zak!
Láttad az esetről készült belső kamerával felvett jeleneteket? Gondold el, hogy kiló 20-ról kellett Kissnek lassítani.
annak ellenére, hogy viszonylag eléggé le tudott lassulni - Veszprém - elment a WRC padlólemeze hátra, meg fel is vagy öt centit. Pedig az nem piskóta bazzeg!
Előzmény: Zak (2)
Zak Creative Commons License 1999.09.24 0 0 2
Nem normális. Meg az sem, aki csak a balhé kedvéért megy autóversenyre. Száradjon le a keze, ha meg nagyon erôsnek érzi magát, alljon ki egy Kamaz elé. Már csak az hiányzik, hogy ez is úgy elqrvuljon mint a magyar foci, ahol foci nincs, csak balhék. :-((((
Előzmény: kar_g (-)
kar_g Creative Commons License 1999.09.24 0 0 1
jeegynullas!
Akkor mi a fenének nullázol?
Kösz a hozzászólást - ez a kedves üzemmódom!
Előzmény: jeegynullas (0)
jeegynullas Creative Commons License 1999.09.24 0 0 0
Nem. Akarcsak a nullazas.
kar_g Creative Commons License 1999.09.24 0 0 topiknyitó
Emberek!
Nem tartjátok felháborítónak, hogy a Magyar Rallybajnokság egyik legjobb párosát már több alkalommal életveszélybe sodorták?
Veszprémben sziklákat ettek ki eléjük - ráadásul többször is, Miskolcon csak egy marha nagy gerendán kellett átgázolniuk. Szerencsére eddig mindig megúszták, csak a kocsi nem feltétlenül!
Normális dolog ez???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!