attól az upgrade grafixtól túl sokat ne várj, jószerivel észre sem venni. Én csak annyit láttam, hoyg néhány felirat olvashatóbb lett, ennyi. Viszont az új szkineket felejtsd el, nagyon bénák lettek. Meg nálam még a gép is beszaggatott miután felraktam.
Megvételről nem tudok, letölthetőségről már inkább... :)
És van hozzá nagyfelbontású textúra és átdolgozott modellpack, bár még nem próbáltam ki őket (igazából magát a játékot se, 1lőre), szóval nem tudom, milyenek lehetnek.
abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy elakadtam a Shock 2-ben. A Rickenbacker Pod 1-en vagyok. Shodan közölte velem, h. el kell pusztítanom 16 db. Black Annelid Egg-et. Végigjártam az egész szintet, de csak 15-öt találtam... Merre lehet az utolsó?
Nos, végülis nem görcsöltem tovább, feltelepítettem a másik gépemre, azon xp van, meg újabb driver is, azon fut. Mondjuk egy kis trükk kellett a telepítésnél...
"Running on XP/2000
Installing
Press the Start Button
Press theRun button.
In the box type x:/setup.exe -Lgntforce Where x is the letter of your CD-Rom drive.
PRess Enter
Follow the onscreen prompts."
...meg felraktam hozzá a patchet is, így most jó. Meg abban a gépben van a live kártyám is, és hát eax-szal hallgatva azért klasszissal jobbak az effektek! Szóval a lényeg, ott van ez a game mindig a topon. Úgy jó, ahogy van, nem kell ide semmilyen divatos szörnymodell meg hasonlók.
Igen, annak idején én is megrémültem a progi elsőre igen bonyolultságán, de aztán annyira megfogott, hogy teljesen a rabjává váltam. Most is, hogy előszedtem pár év után, még mindig olyan adneralin-bomba, hogy csak úgy bizsereg tőle az ember lába! Az viszont nagyon aggaszt, hogy - mint alant is írtam - fagy geforce2 kártyával, pedig újra végig akartam nyomni.
Az eredeti modellek piszkosul optimalizáltak, ha megnézzük az arcot, az egész egy ék. Ha erre bõrt feszítünk teljesen groteszk fazonokat kapunk. A modelleknek ez a groteszksége sokat hozzátett a játék egyediségéhez és hangulatához. Így lehet párszáz szaros poly-ból stílust teremteni. És sokan pont a "nyüves" modellek miatt dobták a játékot.
Könnyes búcsút az új modelleknek, viszont a System sHock 2 Texture Upgrade Project -et érdemes lehet kipróbálni:
áh, kipróbáltam én is az új modelleket. Hát közelébe nem jöhetnek az eredetinek, az holt tuti! Szimpla szar zombik, mint amilyenek a 3. osztályú horrorfilmben szoktak lenni. Hiába na, az eredeti jó kis "gagyi" fazonok azért ki lettek találva! Az a nagycsöcsü gádzsit, meg majd nem megfűztem, hogy inkább kettyintsünk egyet bunyó helyett! :Đ
Na én most ott szívok, hogy amikor belépek valamelyik sugárfertőzőtt helyiségbe és villan egyet a kép, na ott csonttá fagy rendre a játék. Nálatok nics ilyen?
Eljött az idõ hogy ismét végigjátszam (ha jól látom pont egy éve esett ez meg velem). Kizárólag impossible fok. és semmi szpájder/reborn peccs. Ugyanezt ajánlom másoknak is.
Project Prometheus Egy klasszikus C64-re (1988-at írunk), ss2-höz hasonló hangulattal. Játszd! :)
Ne feledd, hogy ez egy béta állapot, lehet, hogy később a textúrákat is átdolgozzák.
Ja és hogy te mennyire vagy beteg ... na az már egy más kérdés :))))
Na megoldottam, habár a fórumokon is csak vakon tapogatózott mindenki :-)
Fel kell tenni a 2.3as patchot, meg a no-CD crackot. Furcsa módon crack nélül nem megy... pedig kéne...
Ja.. és kompatibilitási hülyeségeket ki kell kapcsolni, mert az is bezavar.
Naon profinak tûnik az átdolgozás, de én "csak" a modellek, illetve a skinnek kidolgozásán látok változást (a textúrákon nem nagyon). Egyébként nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem valahogyan jobban tetszenek az eredeti, extra-lowpoly modellek. Például a midwife sokkal félelmetesebb eredetiben. Ez az új ribi meg, hehh, amilyen beteg vagyok még fel is izgat egy kicsit. :D De a hybrid is sokkolóbb eredetiben.
Én meg már azt hittem nem a letöltés linkje kell neked , hanem a dologgal foglalkozó oldal linkje és megint hülyeséget írtam ! Persze ez már csak akkor jutott ezsembe amikor elküldtem az üzenetet ... :)))
A CD-n tényleg fenn vannak az AVI-k és én is megnéztem őket programon kívülről is, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy a programbeli lejátszó irtó szar, a media player-rel sokkal élvezhetőbb.
Még valami. Hallottatok már a System Shock Rebirth projectről? Feltupírozzák a textúrákat a mai színvonalúra:
töltsétek ezerrel!
Majd csak felrakja valaki..
Röhögni fogsz, de simán ott vannak a CD-n AVI formátumban, szóval előbb láttam a végét, mint ahogy végigjátszottam. Ciki.
Lehet, hogy felrakom egy kis időre, lehet, hogy nem. Inkább nem :) Nincs kedvem uploadolni.
Az end movie-ról csak annyit, hogy szokásos szerint nyitva hegyják a storyt.
Pá..
Nem tudja valaki honnan tudnám megszerezni a cd-és verziót, mert végignyomtam rippelt verziót és a fejemet vertem a falba, a végén a kezdőképernyő jött be a sztori befejezése helyett.
Baráti áron még eredeti megvásárlása is érdekelne. De az elég lenne, ha csak a videókat meg lehetne külön nézni.