Keresés

Részletes keresés

LastPunk Creative Commons License 2024.09.16 0 0 27958

Más stílusban közvetít l.a.

nincs itt semmi látnivaló

a csatornának meg belefér l.a.

legalább a hülye nézőket elhagyták

NA!!

Előzmény: Marvel1Pinarello (27957)
Marvel1Pinarello Creative Commons License 2024.09.15 -15 0 27957

Milyen érdekes, ma a kanadai versenyt remekül lehoztad Nagy Benjáminnal, nem hallottunk ördögrudizabálást az autóverseny közben, és nem hangzott el a világ legjobb csapata neve sem... így is lehet.

Előzmény: badile (27911)
Karma2022 Creative Commons License 2024.09.15 0 2 27956

Nem hinném, hogy az ES Bringa-podcastek jelentős reklámértékkel bírnak, nagyjából 5000-es követővel, videónként pár ezres nézettséggel. A legutóbbi alkalmakkor nem is volt sok szó a Grintáról, inkább Balatonfondoról és egy most induló kerékpáros szaküzletről volt reklám. A hátamon is feláll a szőr a gondolattól, de az dobhatna sokat a Grinta ismertségén, ha a mai megnyitón forgatna az RTL és a TV2...

Előzmény: képbíró (27950)
képbíró Creative Commons License 2024.09.15 -4 0 27955

ja.

Gravel lett a jeled, a bevásárlókocsiról :-)

Előzmény: Marvel1Pinarello (27954)
Marvel1Pinarello Creative Commons License 2024.09.15 -15 0 27954

Azt hittem, megértetted az iróniát:) - de nem:)

Mínusz is lesz?   

Előzmény: képbíró (27953)
képbíró Creative Commons License 2024.09.15 -5 0 27953

Képmutató fasz :-)))))

Másik topikban ezért leszánalmasoztál :-))))

Ez-öri-hari.

Előzmény: Marvel1Pinarello (27952)
Marvel1Pinarello Creative Commons License 2024.09.15 -15 0 27952

:)))

A felnőtt női EB közvetítése tényleg jó volt. 

Előzmény: képbíró (27951)
képbíró Creative Commons License 2024.09.15 -3 0 27951

Engedd már el a faszba :-))))

Ma, az eb 4. percében már gumicukor volt. :-))))))

Egyszerűen már figyelem ezeket, a faszságod miattad :-))))))

És nagyon jó volt a nöi eb közvetitése, akkor is.

Előzmény: Marvel1Pinarello (27948)
képbíró Creative Commons License 2024.09.15 0 1 27950

Kávézók annyira nem felkapottak. A Juro-s podcastek (bár ennek nagyon pici a nézettsége) inkább a műsorban elhangzottak, jó reklámértéket képviselnek (mennyi lehet egy reklámspot? ) 

Amúgy már máskor is emlitettem, sok sikert kivánok hozzá, és ha arra járok, mindenképpen iszom egy kv-t, csinálok pár fotót.

Mióta nyugdijas vagyok (pont 30 napja) néha bemegyek a belvárosba-ingyen villamossal-és iszom egy kv-t. Csak úgy-hetente :-) 

Előzmény: Karma2022 (27949)
Karma2022 Creative Commons License 2024.09.15 0 1 27949

Elmegy, semmi több. FB-n szerintem kb. 50-100 000-nél kezdődik az igazán érdemi ismertség, amelynek már lehet valós reklám értéke.

Előzmény: képbíró (27946)
Marvel1Pinarello Creative Commons License 2024.09.15 -16 1 27948

Ebben is egyetértek veled, de aki tudja Vingegaard számait, az miért nem képes 4 év alatt sem olyan teljesítményre, mint Urko Berrade? Quintana második lett szökésből Pogacar mögött Giro szakaszon, úgy, hogy egy évig nem volt csapata. Ő vajon hogyan készült? Vagy Pellizzari? Vagy Steinhauser? 

De említhetném Tratnik nevét is. 

Aki csak a kommentátorokat hallgatja, abban olyan kép alakul ki, hogy Valter a világ legjobbja, csak a csapata nem engedi, vagy aznap nincs kedve menni, ezért elengedi. És nem, nem ennyi van a sztoriban, ezt az Olimpia megmutatta.

Előzmény: cassano711 (27941)
Karma2022 Creative Commons License 2024.09.15 0 2 27947

Nem védem, nekem teljesen közömbös, mert a napi 2 kávémat otthon iszom meg, ha Magyarországon tartózkodom. De! Nálad elmentek otthonról, hogy a Grinta/ES dolgot az említett tv-műsorokhoz hasonlítod? Miért zavar téged, hogy Valter/és társa(i) ma megnyitnak egy kávézót? Minden ehhez kapcsolódó megnyilvánulásod erre utal...

Előzmény: Mr Reacher (27943)
képbíró Creative Commons License 2024.09.15 0 0 27946

Miskolcon, a Kilátóban decemberben nyitó kávézó 3.1 e. De ez egy város jelképe, ami több 10 évig zárva volt.

Ehhez képest, a ma nyitó Grinta 2e, nem olyan rossz.

Előzmény: Karma2022 (27935)
NAR Creative Commons License 2024.09.15 0 0 27945

Egyetértek. Valter valahol a 150. hely körül van a világranglistán. Sokadik GT óta azt látjuk, hogy a nagy hegyeken amíg 30 fős a mezőny, ott van, amikor 20 főre szűkül, akkor már nincs, az összetett eredményei is nagyjából itt mozognak (ha a Touron indulna, akkor lehet, hogy ott még 10-zel lenne hátrább). Ha nagyon kijön a lépés (neki fekvő terep, jó forma, gyenge mezőny, elengedett szökés), akkor ebből kijön egy viszonylag jó eredmény (olimpia, rózsaszín, UAE Tour, Strade Bianche), ha meg nem, akkor nem.

Előzmény: cassano711 (27941)
Attika30 Creative Commons License 2024.09.15 -1 0 27944

Biztos akkor ment a mezőny elején Valter amikor még nem volt közvetítés, a kommentátorok is megmondták.

Előzmény: NAR (27939)
Mr Reacher Creative Commons License 2024.09.15 -5 0 27943

A 90-es évek elején a Família Kft-ben, a Napkeltében, és a Friderikuszban volt hasonló ingyenes, protekciós termékmegjelenítés. Visszatérünk a vadkapitalizmusba, és te ezt véded?

Előzmény: Karma2022 (27940)
képbíró Creative Commons License 2024.09.15 0 0 27942

Ez a vueltas topic, másik topicban volt szó kerékpárról, én néztem az Istambult is, a nöi eb mezönyversenyt-igaz-ide csak egy két hsz-el járultam hozzá a remek hangulathoz. 

Előzmény: Karma2022 (27924)
cassano711 Creative Commons License 2024.09.15 0 2 27941

Azért volt jó ez a post mert legalább látja az ember, hogy releváns különbség van stílusban, szóhasználatban, minőségben kritika és kritika között.

A tegnapi, elnézést, de trágár, indulatos postokból talán meg sem érti valaki, hogy mi a baj a kommentátorokkal, ebből sokkal jobban.

Ha ennyien mondják, hogy baj van Lantossal akkor biztos, hogy van baj vele, bár nyilvánvalóan ő ezeket amit mond poénnak szánja, csak látható, hogy sokan nem tartják poénosnak.

A "Valternek látszó tárgy" az szerintem pont nem egy olyan dolog amin annyira fenn kellene akadni, ez kb. annyi volt az ő szemszögéből szerintem hogy kedveli Valtert, szeretné ha ő jönne ott, támadna stb. és ezt így fejezte ki, most ebből eljutni oda, hogy megsértette Valtert meg nem tiszteli a versenyzőket stb. ez nekem már elég erőltetett, nyilván az embernek eszébe nem jutott ezt ilyen szándékkal mondani. 

Az egyéb ide beírt kiszólásai között már sokkal inkább találok vitathatót vagy kevésbé vállalhatót ( végbélkúp stb. ).

Ami meg Valter sztárolását illeti, ez nehéz ügy. Jó a Szoboszlai párhuzam.

Szerintem aki kicsit belegondolt pontosan tudta hogy Szoboszlai körül ez fog történni. Szóval hogy olvasni kell majd róla, hogy melyik nap hol és mit vacsorázott, na meg főleg hogy melyik lánnyal:-) Milyen karóra volt rajta, mennyi borravalót hagyott a pincérnek.

Ez sajnos a bulvár, de ez megvan máshol is, a britek is nagyon durva szinten űzik ezt pl. csak lehet ott ez már jobban elfogadott, megszokott. 
Hozzá jön az, hogy nekünk egyetlen játékosunk van topklubban és egyetlen kerékpárosunk van aki ilyen szinten nyomja, hogy a nagy körversenyeken elindul.
Mi nem belgák, olaszok, spanyolok vagyunk, hogy kvázi mindennapos eset legyen, hogy valaki nyer egy királyszakaszt az egyik nagy körön vagy vb-t vagy éppen rajta van pár napig a rózsaszín trikó.
Így nyilván Valtert is felkapta a média, egy csomó ember aki nem nézett kerékpárt, lehet azt se tudta mi az, most néz, a riporterek meg nem meglepő, hogy előbb-utóbb közelebbi viszonyba kerültek vele.
Egy szem versenyzőnk van aki ilyen szinten tolja, bekerül egy Vismába, másik oldalon ott van két ember az Eurosporton akik ezt közvetítik és kétség kívül rajonganak is magáért a sportágért. 
Eléggé borítékolható volt az egymásra találás, egy szorosabb kapcsolat, infócsere. Valahol normális szerintem. Az sem túl meglepő, hogy elfogultak vele, ilyen az ember meg ilyen az élet.
Ami a valós esélyeit, képességeit illeti Valternek, miért nem támad, miért nem hoz komolyabb eredményt, ez a rengeteg kritika itt...
Ez szerintem elég egyszerű: mert ennyi van ebben a sztoriban. Nem csak Marco Pantani nem lesz belőle, de egy Castrillo sem aki behúz két brutál szakaszt a Vueltán. Már láttuk volna jeleit ha erre esély lenne, én úgy gondolom.
És aztán persze lehet mondani, hogy de segítőként jött, de Kuss, de így de úgy, Kuss pár szakasz után elszállt összetettben, utána szabad volt a vásár, lássuk be, Van Aert láttuk mit ment, de Attila nem Van Aert, de nem is Castrillo. Persze, ez a Vuelta, sok spanyol srác álma egy szakaszt elhozni, másra se készül csak erre kb. évekig és a csapat is erre építi fel a taktikát, hogy majd akkor ott azon hegyen kell megcsinálni a nagy dobást, oda készítik lehet egy évig az embert.
De azt gondolom ha Attit is oda készítenék egy évig akkor is lenne 2-3 erősebb nála, mert ezt látom.
Anno mikor még sztich, gugugaga stb. írogattak ide akkor is állandó téma volt ez az "de hát x.y. miért nem indul meg már egyszer rendesen??" 

Hát mert nem tud, ennyit tud menni amit, ők érzik ezt belülről pontosan és most ha kivesszük hogy mikor más a csapatutasítás, nem készült rendesen, utolsó pillanatban esett be, akkor is igaz ez általánosságban minimum a többi versenyre.

Aztán cáfoljon rám Valter és nyerjen az Anglirun, vagy az én kedvenc hegyemen az Alpe d'Huezen vagy akárhol, imádnám tényleg, de nem látom ezt benne.

Előzmény: Toxigen (27918)
Karma2022 Creative Commons License 2024.09.15 0 3 27940

ezt miért tőlem kérdezed? nézője vagyok a Eurosportnak, semmi több.

Előzmény: Mr Reacher (27938)
NAR Creative Commons License 2024.09.15 0 0 27939

"Mellé, sokáig senkiért nem kellett mennie, viszonylag hamar kioffolta magát a Visma."

Van Aert miatt kellett menni, ő meg ott volt még a harmadik hét elején is. Az mondjuk ciki, amikor Kussnak kellett felvezetnie, mert Valter leszakadt azon a hegyen, amit Van Aert kibírt. De tény, hogy a tavalyi Vueltával ellentétben sokkal-sokkal ritkábban lehetett látni Valtert a mezőny élén (vagy csak én nem láttam).

Előzmény: képbíró (27892)
Mr Reacher Creative Commons License 2024.09.15 -8 0 27938

... és szüksége van az eurosportos ingyenes reklámra is? A Warner-Disco' policy-be mindez belefér?

Előzmény: Karma2022 (27937)
Karma2022 Creative Commons License 2024.09.15 0 5 27937

A Grintának szüksége a közösségi médiás megjelenésre, mert így sokkal könnyebben érhet el embereket, célközönséget. Elkeserítelek (?), Te sem tudnád kikerülni, ha üzleti vállalkozásod lenne. Ez egy ilyen világ, ha tetszik, ha nem.

Előzmény: Marvel1Pinarello (27936)
Marvel1Pinarello Creative Commons License 2024.09.15 -16 0 27936

"Nagyjából 2000 követője/kedvelője van a kávézónak az FB-n, ez nagyon messze van attól, hogy országosan ismertként lehessen beszélni erről."

nemárbazmeg... ami nincs a faszkönyvön, az nincsen is? Mert akkor én sem vagyok, mivel én nem vagyok benne abban 7 millióban, akinek van ott profilja. Most komolyan, ezt érvként felhozni...

Előzmény: Karma2022 (27935)
Karma2022 Creative Commons License 2024.09.15 0 5 27935

Közbeszéd tárgya lett a Grinta? Hol, melyik országban? Nagyjából 2000 követője/kedvelője van a kávézónak az FB-n, ez nagyon messze van attól, hogy országosan ismertként lehessen beszélni erről.

Közbeszéd tárgya, pl: néhány politikus (O.V., M.P.), néhány fiatal és feltörekvő zenész, időjárás, egy-két sportoló (de ez már véleményes). De a Grinta biztosan nem része a közbeszédnek és még V.A. sem. Valter egy közepesen (?) ismert sportoló, semmi több.

Előzmény: Mr Reacher (27934)
Mr Reacher Creative Commons License 2024.09.15 -10 0 27934

Rossz a hasonlatod. Mi itt szabad polgárok vagyunk, az eurosport pedig szolgáltatást végez ellenszolgáltatásért. Az eurosport egy üzletszerű vállalkozás, a nézőktől (belőlünk is) előfizetési díjat szed, és lehetőséget nyújt más üzleti szereplőknek, hogy reklámot helyezzenek el a közvetítés során, és ezért fizetnek, ellentétben

re: 27927

Mivel az eurosport Magyarország/esbringa (nem kívánt rész törlendő) a közbeszéd tárgyává tette a grinta bike/coffee brendet, a köz is beszél róluk. Személyiségi jogot nem sért, ez már megjárta az Alkotmánybíróságot. Senkit nem köteleznek vállalkozást indítani. Amennyiben megteszi, személyes adatait közhiteles nyilvántartásban az ő személyes döntése értelmében rögzítik. Nem nyomozás, nem hatósági papírok: közhiteles nyilvántartás.

Előzmény: Karma2022 (27933)
Karma2022 Creative Commons License 2024.09.15 0 9 27933

Azzal semmi gond, ha ti akarjátok megmondani, hogy miről és hogyan beszéljenek a Eurosporton :)

Előzmény: LastPunk (27931)
LastPunk Creative Commons License 2024.09.15 -3 0 27932

Tényleg az van felháborodva aki

Herr Warumnak nevezi távoli kollégáját Jens Voigtot?

csak azért mert Voigt megindokolja amit mond?

Ha valaki Voigt letett valamit az aszfaltra.

Dübörög a tisztelet!!!kollegák, volt versenyzők

iránt. Mondjuk az elődök láncos erőkarnak 

hívtak egy ráktúlélőt.mert tisztelték és szerették

a sportot, a sportolókat és a munkájukat.

mindenközbennfröccsöztek…

LastPunk Creative Commons License 2024.09.15 -5 0 27931

Vigyázat!!!

Valaki meg akarja mondani miről

kell îrni!!!!és miről nem!!!!

legyetek résen!!! :D :D

Marvel1Pinarello Creative Commons License 2024.09.15 -16 0 27930

Nem kell olvasni ha unalmas, és főleg nem kell minősíteni. Pogacar sprinterektől kapott ki, miért lényeges? Idén az akárhányadik versenyéből a másodikat nem nyeri meg - és? Itt meg arról van polémia, hogy Valter a sokadik versenyén sem képes nyerni.

Tavaly, amikor a komplett dobogót ők nyerték a Vueltán, nem merült fel, hogy szakaszgyőzelem, mert nem volt reális elvárás. Idén a taljánoknál és a spanyoloknál is reális elvárás volt egy etapsiker. És igen, unalmas, hogy már 4 éve nem nyert.

Előzmény: Karma2022 (27924)
Marvel1Pinarello Creative Commons License 2024.09.15 -14 0 27929

Tényleg, ilyen is volt. Sajnos.

Előzmény: LastPunk (27923)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!