Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 1999.09.12 0 0 2
Jo a hozzaszolas mazsola, de 3 oraval elobb nyitottak egy ugyanilyen topikot
70 milliard cimmel.

PuPu Creative Commons License 1999.09.12 0 0 1
Mennyi is az adószámod?
Friss hír: a mazsolára vonatkozó vámkulcsok emelésre kerülnek...
:-))
nyman Creative Commons License 1999.09.12 0 0 0
Szerintem 0 valasz fog erre a levelre erkezni Viktortol.
MaZsola Creative Commons License 1999.09.12 0 0 topiknyitó
Kedves Viktor!

Valószínűleg nem jutnak el ezek a sorok hozzád, de bízok benne, hogy a baráti hangvétel és az itt leírtak felkeltik érdeklődésedet...

A minap az egyik kereskedelmi TV adó hírműsorát hallgatva, döbbentem hallottam igen markáns kijelentésedet, miszerint az MNB a privatizációból befolyt összegekkel úgy sáfárkodott, hogy súlyos, több milliárd Forintos veszteséget okozott a magyar államnak.

Pénzügyminisztered meglepődve cáfolta a hallottakat.

Kedves Viktorom! Most vagy megint hazudtál, vagy ismét félreinformáltak.
Bár nem tudom mire alapoztad a mondókádat, őgy érzem a Nemzeti Bank működését kizárólag az Országgyűlés ellenőrizheti, ez pedig NEM TE VAGY!

Örülnék neki Viktor, ha elárulnád, hogy ismét milyen úton jutattál a papírokhoz, és hogy honnan volt bátorságod újfent megalapozatlan kijelentésekkel (lásd megfigyelési ügy) borzolni a közvélemény hangulatát.

Egyébként ha Surányi György helyére
szeretnél valakit ültetni, és úgy gondolod, hogy ezzel meginog a Tőled független monetáris vezérkar, akkor nagyon tévedsz.

Mivel a hírrel kapcsolatban mindeddig (vasárnap 20.50) nem jelent meg más forrásból semmilyen kiegészítés, így ha levelem eljut Hozzád, úgy várom kiegészítéseidet,
Törzsasztali társaimtól pedig hozzászólásaikat.

Tisztelettel:
mspzs@yahoo.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!