nemigen szállok vitába ezzel, és ha a meder is tereli a vizet, leszarom:) szaré' akkorsem fizetek, csak ha kényszerítenek, de akkor a crowbarhoz nyúlok:))
tévedés ne essék, kéremszépen, 2001ben tértem át pécére, amikorra az Amiga valóban elhalt. addig eszembe nem jutott volna az AmigaOS-t hulladék dosra meg ipariszemét win98ra cserélni. így is egy világ dőlt össze bennem...
"magad is a DOS-on kezdted PC-s pájafutásodat amit a bili gecc saját kezűleg írt meg"
"A DOS elődjét, a QDOS-t (Quick and Dirty Operating System) - amely egy operációs rendszer váz volt - Bill Gates vásárolta meg egy Seattle-i programozótól..."
rise and shine dr Freeman ! wake up and smell the ashes '''
kijavítalak ! az Apple-nek is és a Microsoftnak is rengeteg leányvállalata van , nem egy , hanem sok nagy hóriHORGAS orrú biboldóval akiket nem érdekel sok kis gój nyomora, mert azt gondolják , én is szívtam itt bas*ki yx évet, szívjon a sok gój is, de addig is fizessenek SOK pénzt ide bele a zsebembe .... ezért koncepció ide, koncepció oda... a meder tereli a folyót és benne a sok kis vízcseppet is, mint amilyenek pl.: mi vagyunk.
a tengerentúlon ez nem is nagy kunszt, de mire ideér ez a koncepció rendesen eltorzul .. ezután jönnen a szidalmazások a billi gec*vel kapcsolatban , pedig ő csak egy egyszerű okos programozó aki mindig odafigyelt arra amit csinál.
magad is a DOS-on kezdted PC-s pájafutásodat amit a bili gecc saját kezűleg írt meg.
nem miatta fizetős a windows és nem is miatta kerül annyiba amennyibe, hanem a "sok" nagy hóriHORGAS orrú biboldó miatt, akik csak szeretnének olyan okosak lenni, mint a bili gecc.
így megy ez almáéknál és a világ számos más részén is mekdonálcéknál kokakóláéknál satöbbi.
Hogy a temahoz szoljak hozza...Valamire emlekszem anno, mikor atallas volt 68k-rol ppcre...ez is hasonlo, legalabbis amit a nyito hszben irtak. Bar nem vagyok Macos, anno eleg kozeli kapcsolatba kerultem vele az Amiga altal (shapeshifter meg fusion emulacio). asszem macos8 ment rajta faszan, altalaban pdfnezesre hasznaltam, mert amigara nem volt akkor ilyen. Nem olyan rossz az. hogy Apple=m$?
Valoszinuleg befolyasa lehet a dollarparasztnak az almasokra, de nekem ebbe annyira nincs belatasom. csak ilyenekbol gondolom hogy macos x x86...valahogy nekem ezt sugallja...Ha tevedek -amelyre megvan az eselyem- javitsatok ki batran.
a témafelvetésem nem kifejezettem az aeredeti topicról szól, de most mintha össze tudna kapcsolódni a két dolog.lehet h macen futhat windows?az elég jó lenne..
Nem mennek sz@rrá. A TV-m 7 éves Sony, olyam mint új, a régi monitorom is 5+ éves (Apple) Trinitron, kutya baja, pedig naponta minimum 8-10 órát megy.
netizen, Te egy kissé elvakultan utálod a Mac-et, most a szôlô a savanyú, vagy kényszeresen kell a fogadat csikorgatnod, esetleg kiskorodban egy Classic fajtalankodott Veled, vagy csak ez a hobbid?
elböktem, sorry:Itt a link, jövő keddig él. Az apple fel akar jönni, ígyabban érdekelt hogy minél több gépet vegyenek tőle. Van egy Tungsramos barátom, metallurgiai guru. A Tungsram 40 éve képes lenne olyan villanykörtét gyártani, aminek az élettartama legalább 50 év, csak az nem bolt. Hát ez van, hőn szeretett Almátok is elkurvult... Régebben az agyonszídott videoton tévék elmentek 8-12 évet, a ma 150000 Forintos Philipsek, Grundigok 200000Ft-os Sony-k garantáltan szarrámennek 4 év alatt...
Akit érdekel, meg tudom szerezni a G3Server (régi) firmware-t, oszt' már csak downgrade-elni kell a méregdrága macit :-))
Egyebkent a regebbi G3-asok meg mindig upgradelhetok lesznek G4-re, az ujabban kihozott G3-asok azonban mar nem... megprobaltam elokeresni a hirt de nem jartam sikerrel.. majd talan valaki mas.
A masik meg, hogyha tenyleg ez van es nem csak egy hulyites volt az index reszerol (amit nem szoktak csinalni) akkor szerintem egyaltalan nem nulla a kijelentes igazsagtartalma
Mikor megvettem a G3-ast, akkor még azt ígérte az Apple, hogy a processzor upgradelhetô lesz, akár G4-re is. Az ilyen ígéreteiket be is szokták tartani...
Ja, még az ezer éves 6100/66-ost is lehet G3-ra upgradelni, persze már ami a processzort illeti. Nem is szalad olyan rosszul...
Erdekes hirre lettem figyelmes ma vagy tegnap az indexben... azt irta, hogy a legujabban kihozott Apple G3-asok nem lesznek fejleszthetok, hanem ha gyorsabb gepet akarsz majd, akkor meg kell venned a komplett G4 rendszert... nost ez szamomra nagyon hasonlit a MS mocskos marketingfogasaira... ti mit szoltok hozza? En nevetsegesnek tartom... na mindegy... ha en eddig gondolkoztam volna, hogy Mac vagy PC, akkor ennek a hatasara tuti az utobbi mellett dontottem volna. Ez akkor most mire jo az Apple-nek? Jobbak lesznek az eladasi statisztikai az uj G3-asnak, vagy rosszabbak? En az utobbira tippelek.... ki az aki kepes venni egy olyan rendszert manapsag amit nem lehet fejleszteni?
Na johetnek a hozzaszolasok.
Anyazok kerem keruljek a topicot