Keresés

Részletes keresés

hnb Creative Commons License 2003.01.01 0 0 43
mi, I.hnb kijelentjük, hoyg az epres joghurtot (habbal, illetve anélkül is)szeretjük.
sera Creative Commons License 2002.12.30 0 0 42
illetve jogit habbal :)
Előzmény: sera (41)
sera Creative Commons License 2002.12.30 0 0 41
Mi van itt?!!
Elsüllyedtetek a joghurtba?
Mar ket es fel eve nem esztek epres jogit??
Ket es fel eves a lanyom,de ezalatt az idö alatt egy tonnat megevett,ti meg...??
rézbányai győző Creative Commons License 2000.05.19 0 0 40
Én tuttam.
De nyersen is remek ám a marsmeló, csak tudni kell róla, hogy rossz, és akkor jó. Én főleg nem is a fehéret szeretem, hanem vannak ilyen mindenféle színű csíkos ugyanezzel a tűnékeny gumiízzel, na az aztán mindent ver.
Előzmény: BahnScorper (37)
platina Creative Commons License 2000.05.16 0 0 39
Az én kedvencem tulajdonképpen az epres és a barackos krémtúró, már a dobozban is jól néznek ki, de amikor kibontom őket..
dixtn Creative Commons License 2000.05.16 0 0 38
Mire jó a Törzsasztal!!!?? :-DDDD
Előzmény: BahnScorper (37)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.16 0 0 37
No eztet nem tudtam, mert hát én nem vagyok az angolszász táplálkozási szokásokban túlzottan otthon, nekem az ilyesminél csak az úgy á la natúr zabálás szokott lenni - de ezt mások se nagyon tudták szerintem!
Előzmény: dixtn (36)
dixtn Creative Commons License 2000.05.16 0 0 36
Drága BahnScorper:
Én ugyan szeretem a marshmallow-t "nyersen" is, de mint tudod, elsődleges felhasználása a kis nyársacska végén való tűzön megpiríttatás, mitól a külseje megolvad és karamellizálódik (lisztes íz over), illetve túlzó hevítés esetén meggyullad, elszenesedik, eloltás után szétégeti az ember száját. Közepesre pirítva viszont remek. Másodlagos felhasználása különféle sütemények előállítása, ahol szintén olvasztva vagy olvasztandó módon kerül felhasználásra.
Nekem, hadd ismételjem, "lisztesen" is elmegy.
Mintegy fél évvel ezelőtti csehországi emlékeimet és JOJO fogyasztásomat figyelembe véve úgy vélek emlékezni, hogy a Frutti Pumpedli és a Jojo tökéletesen ugyanaz a dolog, a Nestlének ugyanabban a csehországi gyárában készül mindkettő.
Előzmény: BahnScorper (35)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.16 0 0 35
Na azt a jenki marshmallow-ot kerüljétek el, ha jót akartok, mert k#rva sz@r íze van, olyan lisztes, de elég semilyen - eléggé nincs arányban az árával! Viszont ajánlom a csehszlovák eredetű
JOJO nevezetű hasonló zabálnivalót, magyar földön van pl. a kőbányai patkánypiacon, de állítólag CBA-ban meg ilyen helyeken is! Annak nagyon jó az íze, a haverok ütik-verik egymást érte, ha néha viszek!
Előzmény: dixtn (34)
dixtn Creative Commons License 2000.05.15 0 0 34
VAN pillecukor. Illetve olyasmi.

Az egyik (az igazibb) a nagyobb boltokban a ShopRite és hasonló amerikai termékek környékén levő, igazi Marshmallow, ha jól emlékszem, Little Becky's márkájó, körülbelül fél kiló (mármint a súlya, nem az ára, mert az öt kiló - mármint ha jól használom, szóval ötszáz forint).

A másik pedig a Frutti brand enlargement terméke, a Frutti Pumpedli, kétféle ízben: natúr-epres és almás-banános, nagyon barátságos áron van.

Előzmény: Sam R.A. Banesh (16)
rézbányai győző Creative Commons License 2000.05.15 0 0 33
Most nyomtam be két joghurthabot, az egyik citromos volt, a másik epres, mmmmmmmmmmmmmm! Elmondhatatlan érzés. Ugyanazt az ízt érezni újra, amit ifju gyermekkorába érzett utoljára az ember... Kösz a tippet, platina, a Kaiserba lehetett kapni tényleg, másmilyen a csomagolása, mint régen, és ilyen Bakony tej termék, mint ezek az újféle zacskós kakaók, amiken hetyke bajuszú magyar betyárok feszítenek, viszont az íze tök ugyanaz, legalábbis a citromosé, az tényleg mennyei, az epresnek mintha lett volna egy lehelletnyi mellékíze, ami nem volt régen.
Előzmény: platina (10)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.11 0 0 31
Jajj hát az is kegyetlenül nagyon jó...
Előzmény: platina (27)
platina Creative Commons License 2000.05.11 0 0 30
Úgy tudom, a rózsavíz ivás ártalmas az egészségre.
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.11 0 0 29
Ezt a szöveget tedd át a közlekedési topicba is, mester!
Előzmény: rézbányai győző (26)
platina Creative Commons License 2000.05.11 0 0 27
És az általam említett Vadász csoki?
rézbányai győző Creative Commons License 2000.05.10 0 0 26
A télifagyit azóta utálom, hogy egyszer amikor a buszon eszegettem kiskoromban, a buszvezető bemondta a hülye mikrofonjába, hogy a kisfiú a fagylalttal szálljon le, mert a buszon tilos a fagylaltozás. Az ész megáll!
rézbányai győző Creative Commons License 2000.05.10 0 0 25
Köszi BahnScorper, megnéztem, azt hiszem, ez tényleg ugyanaz. De hogy 17 forintra képesek voltak felnyomni az árát, az ész megáll!
Előzmény: BahnScorper (24)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.10 0 0 24
Basszus, betojt az index, így csak most szólok hozzá!

1. Joghurthab: csakis a régi volt jó. A sima joghurt meg suxx! Csakúgy mint az az elbaszott zseni (szász marci)!

2. Téli fagyit én láttam a miskolci és a hatvani vasútállomáson, anyám meg a Jéééé diszkontból szokott hozni!

3. A r. győző által hiányolt csokiszelet még mindig létezik, bizonyíték erre (még ha nem is a legildomosabban) itt található!

Előzmény: rézbányai győző (12)
platina Creative Commons License 2000.05.10 0 0 23
Zslötyi, itt a következő nap, gyerünk, valamit nyomass a témában, vagy már mindent tudsz, amit valaha is tudni akartál az élet joghurthabos oldaláról?
realdoko Creative Commons License 2000.05.09 0 0 22
Mégis, milyen galacsint? Ez elég undorítóan hangzik.
Újlaki Creative Commons License 2000.05.09 0 0 21
A joghurtok minden fajtáját, habosan vagy hab nélkül, gyümölcsízben vagy natúr, gyümölcsdarabokkal vagy csak simán, de különösen a tejszínest nagyon szeretjük (a fejedelmi többes nem nekem szól, hanem a joghurtnak). Csak háttérinformációként, úgy is mint nemes népművelő feladat: a "joghurt" szó ejtése ismereteim szerint kb. "jokurt"; a jog-húrt kicsit erőltetett és hibás.

De leginkább az almaszószt szeretem (amibe nem szabad hajítani galacsint).

George Sand Creative Commons License 2000.05.09 0 0 20

Kedves Sam R.A. Banesh,

A Julius Meinlnél láttam ill. a Jééé diszkontokban.

(Ha nem titok, honnan ered a neved?)

Előzmény: Sam R.A. Banesh (16)
realdoko Creative Commons License 2000.05.09 0 0 19
Rájöttem, mi hiányzik a felsorolásotokból.
A télifagyi! Néha volt hozzá ilyen hülye kis kép is.
realdoko Creative Commons License 2000.05.09 0 0 18
JOGHURTHAB!!!!
Istenem, amikor nyári délelőtt egy citromos joghurthab és én, lehettem vagy 5 éves, szerettük egymást, ő volt az első szerelmem.
HOVA TŰNTÉL? HÁT TÉNYLEG MIND ELMÚLIK?
platina Creative Commons License 2000.05.09 0 0 17
Azért a joghurthabról ne feledkezzünk meg. Megyek és veszek kettőt. Már nagyon kívánom. Szasz mindenkinek.
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2000.05.09 0 0 16
Cacctok.
És a pillecukor? Derégenis nem láttam. :(

Hollandiában spekje néven lehet rábukkanni, de az elég messze van egy hétvégi bevásárláshoz.

platina Creative Commons License 2000.05.09 0 0 15
Az új Négercsók ehetetlenül rossz. Kedvenc csokimat -Vadász szelet- nyom nélkül eltüntették az elmúlt három évben a boltokból.
zseboroszlán Creative Commons License 2000.05.09 0 0 14
Én is szerettem régen - limonádéval volt az igazi - de nemrég megin' ettem olyat, és, hááát, ma már nem tudom, mit ettem rajt' anna kidején.
rézbányai győző Creative Commons License 2000.05.09 0 0 13
Viszont a négercsók újra hódít! És gejlebb, mint valaha!
rézbányai győző Creative Commons License 2000.05.09 0 0 12
Megmondom én miért nagy kár még. A meggyes szeletért. Ilyen kis nyeszlett rudacska volt, kibírhatatlanul tömény műanyag ízzel, és kilenc forintért lehetett kapni nemisolyanrégenmég. Lehet, hogy nyitok neki egy külön topikot...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!