Keresés

Részletes keresés

PuPu Creative Commons License 1999.09.05 0 0 15
Hát bizonyszép is lenne, kedves jeges, ha a történelem csak szépséget produkálna...
Sajnos, ez nem így van, - és csak szerencsének tudható be, ha a történelem fordulópontjai nem követelnek vért.
Jelzem ez a Horn ügy számomra nem egészen érthető. Miért is szebb Vityka, mint Gyuszkó? Mi is a lényegi különbség?
Én sokkal nagyobb különbséget látok a kádári és a mai hatalom között, mint a jelenkor két politikusa között. Persze, lehet, - én Marxon nevelkedtem...
jeges Creative Commons License 1999.09.05 0 0 14
Miért kérdezel ilyeneket?
jeges Creative Commons License 1999.09.05 0 0 12
Ez vicc. Erre másik topic van fenntartva.
jeges Creative Commons License 1999.09.05 0 0 11
Mielőtt még valaki az én szememre vetné, kézséggel elismerem, nem ez az egy különbség van a mai és a kádári hatalom között.
De ez az egyik döntő, vagyis a vér hiánya.
Például a horni és a kádári hatalom között már lényegesen kevesebb különbséget lehet felfedezni. A díszlet persze más, de a lényeg szinte ugyanaz.
jeges Creative Commons License 1999.09.05 0 0 9
Folyton aztat vetik sokan Orbán szemére, hogy Kádár alatt járt egyetemre.
Na. Hát azért mindent nem felejtett el az ott tanultakból. Már ez is baj?
Egy különbség azért van. Neki nem kellett gyilkolni a hatalomért.
fasügér Creative Commons License 1999.09.05 0 0 8
A piár kormány ötletéről
hali person, bocs, mit jelent az, hogy piár? tényleg.
fs
nyman Creative Commons License 1999.09.05 0 0 7
Nalunk felvaltva a polgarmester jegyzo es alporgarmesterek fogadonapot tartanak. Elore kell bejelentkezni. Nekem szimpatikus eljaras. Ha nincs semmi balhe a varosban, akkor alig szokott egy ket ember lenni, de ha van, akkor tuljelentkezes van.

OV otletet is szimpinek tartom, csak szerencsesebb lenne, ha gyakorlatta valna. Ugyanez mondjuk miniszterekkel is.

Hogy az eselyeket kiegyenlitsuk, Jozsibacsit videkre kell lekuldeni.

Vang So Creative Commons License 1999.09.05 0 0 6
Ahhoz képest, hogy derék jó Mátyás kerálunk még KIjárt a nép közé.
George Sand Creative Commons License 1999.09.03 0 0 5
Azt tudom, hogy én nem vagyok közöttük.
(Különben is, jártam már többször a Parlamentben, sőt a Parlamenti Könyvtárban is :)))
daunerni Creative Commons License 1999.09.03 0 0 4
Engedjétek hozzám a kerekdedeket!
person Creative Commons License 1999.09.02 0 0 3
A piár kormány ötletéről a Kádár parlamenti karácsonyfaünnepségei jutnak eszembe. Ottcsak a kiválasztottak kisdobosok és kisuttörők vehettek részt.
Kérdezze már meg tőle az egyik szerencsés, aki szemtől szemben láthatja
őszinte, szép mosolyát, hogy ő nem képviselte véletlenül egyszer a felcsutdobozi kisuttörőket a Fenyőfa ünnepségen annak idején? Nem maradt
róla tévé vagy hiradófelvétel? Megkerestetné?

Tényleg, levelet küldeni nem szabad neki, mint régen Rákosi pajtásnak?

csoma Creative Commons License 1999.09.02 0 0 2
Kedves nori, nem tudod véletlenül, hogy Schmuckot, Demszkyt kisorsolták?

Üdv.

nori Creative Commons License 1999.09.02 0 0 1
Ez a legújabb PR ötlet. Nyílt napot tart Orbán, be lehet hozzá menni beszélgetni. A jelentkezők közül sorsolással választották ki a szerencsés 280-t
tigger Creative Commons License 1999.09.02 0 0 0
ÉS MIÉRT???????
tigger Creative Commons License 1999.09.02 0 0 topiknyitó
Kicsit kimaradtam a politika menetéből, úgyhogy megmagyarazná nekem valaki, hogy ki az a hihetetlenül szerencsés 280 ember, akik 10 percre bemehetnek OV parlamenti irodájába?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!