Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
A sógorom volt ennél az "orvosnál", csekély 400.000 forinttal húzta le, cserébe kapott pár mindenféle jelölést nélkülöző üvegcsét, amiben "elixír" volt. A sógorom 1 hónapja meghalt, agydaganata volt. Most kiderült, hogy a "professzornak" nincs orvosi végzettsége sem! A húgom és még egy barátjuk, aki szintén vett a csodaszerből, feljelentést akarnak tenni, hogy legalább más ne járjon így! Próbáltam én is kutakodni az illető iránt, így dobta ki a kereső ezt a fórumot. Ha gondolja és Ön is átverés áldozata lett, keressen meg!
hát nagyon remélem! még holnap beszélnem kell Sinkovits doktorral, remélem megerősíiti a leirtakat, mert mondta, h majd megnézi magát a CT anyagát is. Csak azt nem értem, mi lehet, amit a csontizotóp vizsgálat irt le, hogy a bal combfej csontban átépülés látható....
Na, megjött a kontrasztos CT lelete, bemásolom ide:
"
Lelet Mkét csipő CT vizsgálat-nativ, ka adás után. Bal oldalon a csipőizületi rés szük. A combfej lapos. A vápatetőn felrakódás. Az izületi rés vetületében apró levegőgyülem. A combfej és a combnyak mellett laterálisan a lágyrész kiszélesedett . inhomogén szerkezetű, benne kis folyadékgyülem és keskeny halmozás. Jobb csipő eltérés nélkül. A medenceöv csontjain és a csipőizületeken met.-re utaló csontszerkezeti eltérés nem látható. Bal oldalon coxarthrosis, izületi gyulladás."
japipapi, végtelenül sajnálom, hogy annyi méltatlan mínuszt kaptál, próbáltad magadat túltenni rajta, nem igazán sikerült, egyre kevesebbet jöttél... Hozzászólásaid megmaradnak, talán egyszer megért az is, akinek eddig nem sikerült...
Nyugodj békében öreg harcos, lelked pihenjen meg, nem feledlek.
Mínuszoló debilnek üzenem, bevégzed egyszer te is, remélem úgy, ahogy megérdemled, karma működik...
Köszönjük. Ma voltunk laboron, mert holnap megyünk kontrszatanyagos CT-re, az ortopéd orvos biztosra akar menni. De ma megint elmondta, hogy a nativ CT-n csak kopást látott.....
egyébként az valószinüsítem, h az onkológus nem nézte meg magát a CT felvételt, csak a véleményt és arra alapozta a véleményét. Illetve ma bent voltunk az onkológián (egy helyettesitő doktornő volt), aki szintén nem nézte meg a CT felvételt, csak a vélemény alapján mondta, h áttét....
egy gyors update: most hívott minket Dr. Sinkovits Bence az Uzsoki SBOról (ő ortopédia-traumatológus), ő csináltatta a CT-t. Azt mondja, hogy a CT alapján kizárt az áttét, a csipőkopás okozza a panaszokat, ugye, erre lenne a csipőprotézis műtét, amire 2 évet várni kell. Most beszél az onkológusunkkal, és kér egy kontrasztanyagos CT-t.
jó pár hónapja irtam ide, édesanyám mellrákjával kapcsolatban. 3 cm-es daganat a jobb mellben, 2 nyirokcsomó volt érintett, egyikben 4 mm-es, a másikban 8 mm-es áttét. Elvégezték az Oncotype DX vizsgálatot, a recurrence score 12 lett, nem kellett kemót kapnia, előjegyezték 15 alkalmas sugárkezelésre, amit gond nélkül végigcsinált. Márciusban csináltak egy PET CT-t, ami nem mutatott ki áttétet. Folytatás: Augusztus vége fele elkezdett fájni a bal comb tője, a csipő környékén. A fájdalom egyre fokozódott, jártunk az onkológiára, onnan elküldtek ortopédiára, tonna röntgen, sehol semmi. A legutóbbi röntgen Szept 16-i, minden rendben. Mivel a tünetek maradtak, az onkológus, kihangsúlyozva az ambuláns papiron azt, hogy a PET CT és a legutóbbi röntgenek sem mutattak ki semmit, a biztonság kedvéért csont izótóop vizsgálatot kért. A vizsgálati eredmény leirja, hogy a bal combfejben csontátépülés van, ami lehet áttét vagy más csontbéli folyamat. Okt 16-n az onkológus a következőt irta látva a csontizotóp vizsgálat eredményét: a fájdalomnak onkológiai oka nincs, csontáttét egyelőre nem igazolódott, és visszaküldött az ortopédiára. Legutóbb hétfőn voltunk bent a fájdalmak miatt az Uzsoki SBO-n, ahol CT-zték, majd két, egy idősebb főorvos, és egy fiatalabb Ortopéd-Traumatológus is azt irta a CT alapján, hogy nagy fokú csipőkopás van, emiatt van a fájdalom, és csipőprotézis műtét a megoldás (megjegyzem: 2 év múlva kerülnénk sorra, megnézték a várólistát). Ma beszéltünk az onkológussal, aki megnézte a CT-t, és szerinte csontáttét. Egy ortopédus, traumatológus szakember nem ismeri fel a CT-n a daganatot??? Kérdésem: mi várható, hogyan tovább? Ennyi egymásnak ellentmondó véleménnyel nehéz mit kezdeni? Ha csontáttét, mi várható? (csináltak hasi UH-t is, negativ)
Visszaolvastam, de nem nagyon írtok neveket. Pedig szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy ki volt az, aki idejében észrevette vagy ki volt az aki a sikeres operációt végrehajtotta. Én keresek jó szakembert Budapesten vastagbél daganat kapcsán.