Mi a túró lett, az utolsó hozzászólásom eltűnt. No mindegy azt írtam, hogy csak most láttam, hogy a Curve feloszlott tavaly. Nagyon sajnálom. Beszarás jó zene, most is éppen az dübörög a hangszórókból. csáó
MARCO POLO CLUB decemberi program
(V., Nyár u. 6.)
december 6, péntek
SKINNY PUPPY NIGHT
Fellép az INTERZONE INC.
DJ: d4m4g3
[Fô csapás: Puppy-Hilt-Cyberaktif-Download]
december 13, péntek
LD50 PARTY
Fellép a GARDEN OF EDEN, elôzenekar a SZILUETT
DJ: d4m4g3
december 20, péntek
LD50 PARTY
Első külföldi koncertbanda az LD50 bulijain!
Fellép a THE LAST DAYS OF JESUS (SK)!
Emellett goth szépségverseny és
goth divatbemutató (bemutatkozik a Démon ruhabolt
rawr.
a Curve jo zenet jatszik, ne akarj stilusiranyzatot huzni rajuk :)
bar kitalalhatok neked olyanokat a napi kaveim elott, hogy "shoegazer-post-goth" meg "moody-grunge-dark" de ezt ki nem szarja igazabol le :)
Nah vegre valaki ismeri a Curvet :) Something Familiar, Hell above Water, ilyesmik a kedvencek, utanerzes-vagy-nem-utanerzes, ajanlom a Tapping the Vein nevu bandat, nemregiben jelent meg [egy eve talan?] a The Damage c. nagylemezuk [ha valaki TtV kislemezeket lat, azoknak a szamai lettek feltolva a nagylemezre]. LD50 partykon szoktam adni Curvet meg TtV-t is neha :)
Pont nyitni akartam egy ilyen fórumot. Elég régen ismerem őket, de csak mostanság kezdtem beszerezni tőlük sok zenét - és egész nap Curve megy otthon is, meló közben is :))
A legjobbak szvsz: Galaxy, Sandpit, Missing link, Backwards Glance, Men are from Mars, My tiled white floor, Cotton candy
www.curve.co.uk megint átalakult, eszement design ismét :)
Hát az én ismerőseim között sokan ismerik/szeretik a Curve-öt. Nagyon jó kis zenekar. Nekem személy szerint megvan az a Recoil CD (Recoil=Alan Wilder, ex-Depeche Mode), amin vokálozik Toni Haliday, és az egyik kedvenc számom. (Két számot is énekel rajta.)