Keresés

Részletes keresés

Pumpa Creative Commons License 1999.09.09 0 0 76
Van aki még nem ismeri?

Az igazán sikeres férfi az aki többet keres, mint amennyit a felesége el tud költeni.

Üdv.P.

vénszivar Creative Commons License 1999.09.09 0 0 75
Hát ezt sajnálom, chavokám. Talán felébreszthetnéd benne a büszkeséget/hiúságot/kitudjamit, hogy ha segít neked, ő is jobban jár (hiszen töktuti cuccok lesznek a pasiján) és méltó párodként illeghet-billeghet abban a szerkóban, amit viszont te segítettél neki kiválasztani.
De komolyra fordítva: Igazi párkapcsolatban minden dolog, minden döntés KÖZÖS. Ezért szerintem a vásárlás is közös tevékenység, függetlenül attól, hogy az ebédrevalót kell-e eldönteni, vagy a kocsi márkáját.
(Én mindkettőben partner voltam/vagyok)
Szia!
vénszivar Creative Commons License 1999.09.09 0 0 74
Lehet, hogy igazad van. Viszont minél jobb a szex, annál több a harisnyatartó, édes kis cuki bugyi a szekrényben, nem?? Ezeket is +kell venni. ;-)
Chavo Creative Commons License 1999.09.09 0 0 73
Én vagyok csak igazán vénszivar!

De valahogy mégis így van, ahogy leírtad!

Az asszony elvárja, megköveteli, hogy segítsek neki cipőt, ruhát, ridikült vásárolni; hogy segítsek neki az öltözködésnél az alkalomhoz illő ruhát kiválasztani a toaletből. Ami viszont őt nem érdekli, az kurvára nem érdekli.

demimur Creative Commons License 1999.09.09 0 0 72
Egyik kedves idősb barátnőm szerint minél rosszabb ottthon a szex, annál több cipő/ruha/kalap/kabát/táska van a szekrényben..hááát, majd 20 év múlva meg tudom mondani, így van-é...
vénszivar Creative Commons License 1999.09.08 0 0 71
Elnézést, hogy provokállak. Talán így életben tarthatjuk ezt a merülőfélben levő topicot.
Szerinted szabad türelmetlennek lennünk, mert más az érdeklődési körünk? Lehet ez igazi ütközőpont?
Nem nekem jó, ha segítek a ruha kiválasztásában, véleményt mondok a próbáláskor, cipelem a cuccot a pénztárba? Hiszen utána nekem lesz tetsző! Szvsz kiteljesedett kapcsolatban a vásárlás közös élményt kell, hogy adjon. És igenis segítsen, hogy melyik nyakkendő áll rajtam jobban!
Chavo Creative Commons License 1999.09.03 0 0 70
Azért tedd a kezed a szívedre: Te sosem állsz meg egy kirakat előtt? Nem vizsgálod meg tűzetesen a legújagg hifit, videót? Nem vásárolsz autós újságot?
Azért vagyunk sokszor türelmetlenek, mert nem egyezik az érdeklődési körünk. Ő cipőket néz, mi számítógépet. Ő ruhát válogat, mi kazettát. Ez az igazi ütközőpont.
Horusz Creative Commons License 1999.09.03 0 0 69
Még egy lehetséges válasz a topicnyitó kérdésére:
Mert a férfiak lusta disznók... :-D
egy ember Creative Commons License 1999.09.03 0 0 68
Horusznak igaza van. Ezen az alapon azt is meg lehet kérdezni: Miért kell állandóan élni?
Hajózni, vásárolni, focimeccset nézni és szerelmesnek lenni muszáj.
Uff
egy ember
Horusz Creative Commons License 1999.09.03 0 0 67
Én szeretek vásárolni, pedig nem vagyok se nő, se buzi. Számomra kellemes kikapcsolódást jelent a vásárlás. Néhány percig (de csak addig!) nem kell a világ bajaival tőrödnöm, csak azzal, melyik fogkrémet stb. vegyem meg... Jobb szórakozás, mint a tv-t bámulni vagy más hülyeséget csinálni komoly arccal, azt gondolva, hogy a férfi nem vásárol, mert ő a férfi, neki hozzák oda a sört, hogy nézhesse a focimeccset... Nem primitív ez kissé?? Aztán az ilyenek olykor megkérdezik: miért kell a nőknek állandóan vásárolni... A nők pedig ilyenkor visszakérdezhetnének: Miért kell állandóan focimeccset nézni??? :-)
egy ember Creative Commons License 1999.09.03 0 0 66
Asszem a vásárlásról írta egy költő: "Én nem tudom mi ez, de jó nagyon."

Férfitársaimnak ajánlom, ha meg akarnak szerezni egy nőt, menjenek el vele vásárolni, tegyenek gyakran megjegyzéseket a cuki dolgokra. Hosszas válogatás után - ha időközben nem őrülnek bele - vegyenek a hölgynek egy aranyos kis bugyit, meg egy melltartót, valamint egy nájlonharisnyát. Kísérjék haza a kiszemeltet, igyanak meg egy hűsítő drinket. Utána kérjék meg a hölgyeményt, hogy próbálja már fel ezeket a cuki holmikat, mert érthető, hogy szeretnék az ő testén látni. Erre nem mondhat nemet. Ha belibeg a neglizsében, át lehet menni az udvarlási szakba és dicsérni a belevalót és a ruhát egyaránt. Ezekután a beszerzett holmikat egyenként el lehet távolítani - pl. érdeklődve annak anyaga, szabása után. A többit a fantáziátokra bízom...
Végkövetkeztetés: én plö. szeretem a szép hölgyek társaságában lefolytatott bevásárlást.
egy ember

Ja, el ne felejtsem: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

vénszivar Creative Commons License 1999.09.02 0 0 65
Én, mint régi, megátalkodott szófacsaró (ámde vadiúj Törzsasztalos) azt mondom:
"Miért kell a nőknek (értsd: számára :-) ) állandóan vásárolni?" - Hogy örömöt szerezzünk nekik! Ajándékozni jó, nem??
Na, de komolyra fordítva: Én még nem láttam nőt, aki mondjuk élelmiszert vásárolna csak úgy kedvtelésből, viszont azt tényleg tapasztalom, hogy bizonyos cikkeket (ruhafélék, kozmetikumok, ékszerek) sokkal gyakrabban igényelnek és vásárolnak, mint a férfiak. Ezt megállapításnak szántam, nem minősítésnek. Azt hiszem, ebbe mi, férfiak "kergetjük bele" a nőket, hiszen többet várunk el tőlük, mint magunktól. Kevésbé vagyunk velük elnézőek, mint magunkkal. (Egy férfi hetekig járhat ugyanabban az öltönyben - azért az ingét cserélheti :) - de a kolléganőt megszóljuk a háta mögött, ha nem öltözködik változatosan.) Sokkal több sztereotíp elvárásunk (ápoltság, divatosság, jó megjelenés)van a nőkkel szemben, mint magunkkal szemben. Hát csoda, ha gyakrabban éreznek vásárlási késztetést?
Uff, én provokáltam...
naranja Creative Commons License 1999.09.02 0 0 64
Gazdag pasi vagyok!
Raadasul vasarolni is szeretek.

hirvike Creative Commons License 1999.09.02 0 0 63
Pl. édességüzletben, nemigaz? :-)
Passami Creative Commons License 1999.09.01 0 0 62
Tisztelt HBB!

Ugyan már miért kántálna a férfitársadalom mindenféle a nemi érdeklödésre utaló indulatszót?
Pucc az ordító egér egyik hozzászólására reagáló enyhén gunyoros, talán kissé macsóállat hozzászólásom ellenére én is szívesen vásárolgatok.
Csak valószínüleg más üzletekben, más polcok elött ragadok le mint egy nönemü egyed.

Pucc az ordito eger Creative Commons License 1999.09.01 0 0 61
Üdv néked Te kiveszoben lévo Férfifaj!!! Mellesleg úgy látom ez a téma nagy szenvedélyeket kelt, hiszen akár beismerjük, akár nem mindenki imád (lehetoségekhez képest) vásárolni. Ki ezt, ki azt.
Mikulás bácsi Creative Commons License 1999.08.31 0 0 60
Ronaldu!

Anderkének igaza van, a férfiak számára legalább annyira fontos a sikerélmény, és persze valljuk be: azért nekünk is okoz örömet ha valamit veszünk.
Nekem persze a munkámból adódóan egy kicsit speciális a helyzetem, hiszen többségében nem magamnak vásárolok, hanem másoknak, gyakran lista alapján.
Ez utóbbi persze nem mindig túl izgalmas,
(Trinity2 most ne figyelj ide)
de ha már annyian bíznak bennem...

Mikulás bácsi

Rettenet Creative Commons License 1999.08.31 0 0 59
nulla!
szerintem inkább rövid időn belül gutaütést kapnák.

Mr James!
gondolod lett volna olyan dőre ezzel veszélyeztetni a becserkészett vad biztos igábahajtását?

piotre Creative Commons License 1999.08.31 0 0 58
Miért kell a nőknek állandóan vásárolni?
Mert ha állandóan lopnának hamar lebuknának.
Arabella Creative Commons License 1999.08.31 0 0 57
Akkor mi egy nem szokványos pár vagyunk, mert mind a ketten szeretünk vásárolni, persze ésszel. Általában együtt megyünk és soha nincs vita, hogy valamelyikünk unja, mindig a boltok zárnak be hamarabb:((
Mr James Creative Commons License 1999.08.31 0 0 56
Nekem viszont akkor van sikerelmenyem, ha sikerul Madamot lebeszelni egy ujabb gyuru vagy nyakek netan valami fantasztikus de alapvetoen potolhato ruhadarab megvasarlasarol.
Egyebkent mi havonta egyszer megyunk kajat meg haztartasi szirszarokat vasarolni valamelyik oriasszuperbe, aztan eleg csak kenyeret, tejet es nemi gyumolcsot venni amire meg en is alkalmas vagyok.
HBB Creative Commons License 1999.08.31 0 0 55
off: A muszáj nem uszály, tehát j-vel írandó.
hirvike Creative Commons License 1999.08.31 0 0 54
Nőtársaim nevében ezennel ünnepélyesen átnyújtom a Fehér Holló! érdemrendet, amely a szabályok értelmében vasár- és ünnepnapokon viselhető. :-D
UI: Ajándékozott elemzése rulez, de azért mászkálással is jár a megfelelő ajándék beszerzése.
piotre Creative Commons License 1999.08.31 0 0 53
Nem 3 perc hanem 21.
Kösz hogy szólsz.Lemaradtam úgyhogy szégyenemben elmegyek vásárolok
egy részecskegyorsítót és beépítem az agyamba.
Anderke Creative Commons License 1999.08.31 0 0 52
ronaldu! Ne nézzél már le minket ennyire! A ffiaknak éppen anyira van szükségük a sikerélményre mint a nőknek! Sőt... sokkal több a ffi munkamániás. Vásárolni muszály, ha csak nem önellátó valaki, mert általában a nő nyakába szakad a háztartás és annak ellátása.
hirvike Creative Commons License 1999.08.31 0 0 51
A lényegre tapintottál.
HBB Creative Commons License 1999.08.31 0 0 50
Ja, annyit még hozzátennék, hogy az elektronikus kütyük,kalkulátorok és schedule programok korában mi korlátolt férfiak sem feledkezünk meg senki születés/névnapjáról, vagy évfordulókról. És nem utolsó pillanatban vásárolunk valami vackot.
Uff, én beszéltem.
HBB Creative Commons License 1999.08.31 0 0 49
Kedves Pucc!
Lehet, hogy ezzel feminin vonásaimról lebbentem fel a fátylat, de hím létemre igenis saját eszűleg/kezűleg találom ki és vásárolom meg a kívánt ajándékokat a család és barátok számára. Természetesen egészséges egyensúlyban barátnőmmel, aki hozzám hasonlóan sikítófrászt kap, ha 10 percnél többet kell eltölteni egy üzletben.
Mert érzésem szerint nem egy üzletben való nézelődéssel kell passzentos ajándékot találni, hanem az ajándékozandó elemzésével.
(Már hallom a férfitömeg kántálását: búzi, búzi)
ÜDv
HBB
ronaldu Creative Commons License 1999.08.31 0 0 48
szerintem a nők vásárlási szintje azért van viszonylag konstans szinten, mert a nők számára fontos, hogy legyen minden nap sikerélményük. Sikerélmény esetén megajándékozzák magukat, kudarc esetén pedig megvígasztalják egy kis "apróság" megvásárlásával.
Mr James Creative Commons License 1999.08.31 0 0 47
Madam is szeret vasarolni. Ekszerboltban kulonosen. Es az eskuvonk elott ezt nem is mondta!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!