Ha megnézed a linkelt oldalt, a 4. sorban van egy kép a toronyról. Azon van az a majom, ami az általad megadott képen is látható. Ebből gondolom, hogy ez az.
Aktuális, mert azóta sem találtam meg azt a tornyot sajnos. Ez komolyan esélyes, beleillik a képbe, pesti oldal is, nincsen túl messze és talán rémlik is valami, hogy kirándulhattunk arrafelé.
:-)
Köszönöm szépen, most elkezdek képeket keresni róla és talán élőben is megnézzük. Ha nem az, amit keresek, akkor is jó célpont lesz, ha meg az......hab a tortán. :-D
Eredetileg öt szint volt és ezeket acél lépcsőkkel kötötték össze. Vannak már olyan gépek amik kivágják az ajtó helyét a betonfalból betonvasakkal együtt.
Rákerestem, nagyon hasonló, még akár az is lehet. Egy dolgon gondolkodtam el, hogy a csóványosin vannak emeletenként ajtók, ami a mi képeinken nincsenek. A kérdés, hogy vajon azt utólag is belevághatták az átalakításnál és akkor stimmel minden vagy sem ?
Most megnézegetem a csóványosi képeket, az útvonalakat, hátha beugrik belőle valami. :-)
Régebben voltunk kirándulni egy helyen, emlékeim szerint Budapest közelében és úgy rémlik, hogy a pesti oldalon, de simán tévedhetek is. Most szeretnék elmenni oda valakivel újból, bújom a netet ezerrel, de nem találom a helyet, pedig már próbáltam a budai oldalon is, hátha rosszul emlékezem.
Két képet találtam a kirándulás legjellegzetesebb helyéről, egy régi beton toronyról, amit most kilátóként lehet használni. A két kép alapján (ami sajnos nem túl részletgazdag, bocsi) esetleg valaki nem ismeri fel a helyet ? (az arcokat kitakartam) Nagy segítség lenne. Köszönöm
Pár éve itt voltam (Zemplén, Kőkaputól dél felé), de nem emlékszem pomtosan merre volt. Most megint megyünk, tudja valaki, hol készültek a képek pontosan?
NAgyon leült ez a topik! Senki nem rándul ki ? :) Szívemcsücske Zemplénbe jártunk és csináltam pár új képet,amit fel is tettem a vendégház galériájába . www.kolap.hu/vadrozsa