Keresés

Részletes keresés

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.08.27 0 0 38

Kedves GS!

Hogy miért érdekes? Hát csak úgy...

Egyébként nem sírok, csak egy marha nagy gerenda esett a szemembe.

malasin rudi Creative Commons License 1999.08.27 0 0 36
De ha írsz bele, nem tud !!!
:-)))))))
Lajos bácsi Creative Commons License 1999.08.27 0 0 35
Süllyedjen!
malasin rudi Creative Commons License 1999.08.27 0 0 34
Nu, akkor én jól jártam. Engem nem b@szogatott a topicért senki.

Megjegyzem, a hozzászólásokat figyelve, akár süllyedhet is.

Hans Castorp Creative Commons License 1999.08.27 0 0 33
sziasztok,

ezt a kérdést már megpróbáltam itt feszegetni többször is.
Topicot is nyitottam neki, ha igen, miért nem cimmel.
Elsüllyedt.
Ráadásul azonnal baszogatni kezdtek...
Ez van. Az emberek többsége primitív, az indexen éppúgy, mint máshol.
Olvassatok könyvet.

Üdv.

Hans

Lajos bácsi Creative Commons License 1999.08.27 0 0 32
Nem egészen értelek. Mit hagytál abba? A magad vagy mások javítását.
Bocs.
George Sand Creative Commons License 1999.08.27 0 0 31
Egyszer fordult elő, azt is hozzátettem, hogy bocs! Nem akartalak megbántani. Saját magam szoktam leginkább javítani :)) Rájöttem a nagy eszemmel, hogy akkor napestig ezt tehetném, ezért abbahagytam rögtön :o))
(Ezzel sem akarok senkit bántani, de ami igaz, az igaz.)

George Sand

Lajos bácsi Creative Commons License 1999.08.27 0 0 29
És van aki a helyesírási hibákra vadászik.
George Sand Creative Commons License 1999.08.27 0 0 27
Légyszí olvasd 14:19-től, mert így valóban csak "azt" látod belőle.

George Sand

RAF Creative Commons License 1999.08.27 0 0 26
Vörös-kék köd. Hmmm.
George Sand Creative Commons License 1999.08.27 0 0 24
Na, tessék, bezzeg a magyar nyelv nem elégült ki:
kielégüléi = kielégülései
viszon = viszont

Bocs, a salytóhubákért

malasin rudi Creative Commons License 1999.08.27 0 0 23
a, és a legfontosabb: ez után a ... után nem jön a kielégülés!

Hát erre nem fogadnék :-))

George Sand Creative Commons License 1999.08.27 0 0 22
Kedves dr. Életkopf,

Szerintem nagyon találó a gondolat!
Mikor egy jót eszel, nem az étvágyad elégíted ki? Mikor egy jót futsz, nem a mozgásvágyad elégíti ki? Ezek is vágyaid, szükségleteid kielégüléi. Ez a jellegű izélgetése a T.Tagtársaknak viszon az izélgető számára nem adja meg a kielégülés teljességét.

Egyébként, ha ilyet írsz, szégyenemben coitus interruptusom lesz, de nem az interneticussal. Juventus ventus.

George Sand
Miért érdekes?

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.08.27 0 0 21

Kedves GS!

Azért érdekes, hogy a végén a kielégülésre lyukadsz ki.

Ejaculatio praecox interneticus????

George Sand Creative Commons License 1999.08.27 0 0 20
Nézzetek át Árpi bá átvilágítási határozatába. Ott is ilyen illetlenségeket művelnek :)))

Személyes élményem, hogy egy-két ember igen szívesen hozza az agyagot és a döngölőt. (Hogy a nagy klasszikust idézzem.) Az egyik úgy tesz, mintha nem lenne kimerítő a válasz, és továbbra is faggatózik, míg a másik zavarba nem jön. A másik belekapaszkodik egy mondatba, nem az egész írás mondanivalóját és szellemét nézve, és azt az egy mondatot cincálja a végtelenségig. A harmadik időnként belepök egy-egy mondatot, baromi okosnak képzeli magát, s azt mondja magában: na, ezt jól megmondtam nekik.
Az még megjárja, ha ezt szellemesen teszik, de mikor fröcsögve, vehemensen, borzasztó elánnal - akkor ez már visszatetsző.
Ja, és a legfontosabb: ez után a ... után nem jön a kielégülés!

George Sand

frett Creative Commons License 1999.08.27 0 0 19
ez a topic tényleg nem konkrét személyekről szól szvsz.
Egyébként engem is kioktatott az egyik 10teletreméltó kartács, hogy én kizárólag a vitapartnereim személyével foglalkozom. Klisé megdöbbenve kértem, hogy okulásomra idézzen pár ilyet. A válasz az volt, hogy nézzem át a hozzászólásaimat és írjak én példákat.
Annyiban hagytam, mert egy nagyon komoly tasztaltársról volt szó, aki kizárólag tényeket ír ide, és mint többször kifejtette, azokkal értelmes ember nem vitatkozik...
eomer Creative Commons License 1999.08.27 0 0 18
Kedves nevtelen!

SZVSZ rezső senkinek nem akar a kedvében járni. Azt már inkább elvárja, hogy itt az asztalnál mindenki az ő kedvében járjon. Ha nem éri el szép szóval, akkor megpróbálja megsemmisítőnek szánt sértegetéssel, végül nem riad vissza a burkolt fenyegetőzésektől sem. Ha ez sem járt sikerrel, akkor nekiáll floodolni, vagy sértetten eltávozik, hogy két hét múlva, mintha mi sem történt volna, előbújjon újra. Semmi köze sincs ehhez bármilyen színű ködnek. Egyszerű emberi gyarlóság. Engem viszont bosszant. És nehezen felejtek. Ez meg az én emberi gyarlóságom.

p.s. részemről a reszőzést befejeztem, nem ér annyit az az ember, hogy minden topic vele foglalkozzon. Hülye voltam, hogy megjegyzést tettem a topichoz.

nevtelen Creative Commons License 1999.08.27 0 0 17
Kedves eomer!

"rezső - szvsz - keményen megdolgozott azért, hogy ezeket a reakciókat kiérdemelje..."

Hát meg. SZVSZ "a pros-fehér-zöld és a barna ködben tapogatózó emberek"*** közül az egyetlen aki megpróbál a "kék.vörösök" kedvében járni. Hát úgy kell neki. Csak azt kapja, amit érdemel, nem igaz? De az, hogy ő nem tanul belőle, még nem jelenti azt, hogy más sem.

*** Egyre több adat kerül elő a "vörös ködösök" és a "barna ködösök" meghitt kapcsolatáról. Elég gyenge dolog a "barna ködöt" default a piros-fehér-zöldekhez kötni. Viszont jellemző. (Az kiabál legjobban...)

malasin rudi Creative Commons License 1999.08.27 0 0 16
Személyesen nem, de a beírásait ismerem.
Ő egyfajta "szolgáltatást" lát el, mint állandó céltábla :-))
(Pedig ő is ír értelmeset is)
malasin rudi Creative Commons License 1999.08.27 0 0 15
Ami azt jelenti, hogy vitapartnerei egytől-egyig intelligens, logikusan érvelő egyedek, így rezsővel egy véleményen lévők sem találnak semmi b-tatnivalót bennük?
Vagy ők más kultúrális körből származnak, és ott nem szokás?

Amúgy rezső csak egy példa volt. Van durvább is, de nem idézetekkel akartam teleírni a topicot.

eomer Creative Commons License 1999.08.27 0 0 14
Na ugye. A gond az, hogy nagyon sokan b@szogatásként élik meg mások, vagy saját párbeszédeiket. Én rezsővel vagyok így, nem tehetek róla. Sokáig tartott, míg kivívta feltétlen ellenszenvemet. Azért sikerült neki. Hál istennek, nem tart akkora durranásnak, hogy válaszoljon, így aztán csendeskén elvagyunk.
Patmore Creative Commons License 1999.08.27 0 0 13
Á. Csak beszélgetünk.
eomer Creative Commons License 1999.08.27 0 0 12
Egyébiránt ki b@szogat itt valakit is? Patmore! Szerinted b@szogattalak?
eomer Creative Commons License 1999.08.27 0 0 11
Kedves ATTIS,

rezső 93 topicot nyitott tegnapig. Elég nagy termés, lehet benne csemegézni...

ATTIS Creative Commons License 1999.08.27 0 0 10
Vicces, hogy rögtön elkezdtétek egymást b......

Mondjatok már néhány olyan helyet, ahol olvasgathatnék rezső-től. Csak, hogy tudjam ki az....
A.

eomer Creative Commons License 1999.08.27 0 0 9
Kedves Patmore, látod, ugyanezt érzem a pros-fehér-zöld és a barna ködben tapogatózó emberekkel kapcsolatban is... De itt tán nem is Rólad van szó...
üdv
eomer
Patmore Creative Commons License 1999.08.27 0 0 8
Kedves eomer!

Tudom, ennek megitélése szubjektiv, de részemről nem szóban forgó asztaltársunk hozzászólásait találom sértőnek, hanem.... Most ideirhatnék soksok nicket, bepésztelhetnék soksok hozzászólást, és elkezdhetnénk vitatkozni, de nem: erről vitát nem inditok, érvelni nem fogok, mert emberekkel lehet vitatkozni, a szemük előtt lebegő vörös-kék köddel meg nem, tehát csak megjegyzem: szvsz. Üdv: p.

eomer Creative Commons License 1999.08.27 0 0 7
Nem beszélve arról, hogy hülye beszólásra minek reagál? Vessen magára...
dekóder Creative Commons License 1999.08.27 0 0 6
Miért rezsőt b@szogatjátok? Miért nem egymást?
eomer Creative Commons License 1999.08.27 0 0 5
Legalább annyiszor értelmes beszólásokra meg hülyén. Ráadásul sértően....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!