Kedvesemmel eleve definiáltuk, hogy egy hónapnál hosszabb távollétek vagy együtt, vagy sehogy. Kizártnak tartom, hogy hosszabb távon hűséges maradnék, és tőle sem várnám el. Ekkor meg elveszett az egész, nem? Lehet, hogy lemondunk egy-két lehetőségről, de nem játszunk a házasságunkkal.
Pozsi!
Majd kialakul! Remélem, Ti átvészelitek.
én is eljátszottam ezt, azzal a külünbséggel hogy én mentem el Németországba...nemkem nem jött be
de ti mindenképp tartsátok a kapcsolatot irj!!!!!
fontos és küldjetek pl egymásnak kazettát a hangotokkal meg a kedvenc számaitokkal lényeg hogy ne szakadjatok el egymástol mindig mindig tudjatok egymásról...ja ne féltékenykedj nincs értelme a németek ( legalábbis a fiuk) nagyon hülyék voltak :)mit csinál kint a barátod?
Ha busszal próbálék kijutni az kb 30.000ft, és az elég sok, pedig a busz a legolcsóbb. Azért egyszer biztosan sikerül, és Ő is hazajön talán közben.
originalqszi : Nem félsz, hogy elolvassa? :)
Tök jó érzés, hogy így figyelemmel kíséritek sorsom alakulását. Ha a folytatásra is kíváncsiak vagytok majd megírom. Aztán lehet, hogy én fogom írni a Dennise-t ezentúl. :)
Tisztelem azokat akik kibírják, én már két hét távolléttől is megőrültem, egy évet biztos nem bírnék ki.
Ám én is azt tudom javasolni, hogy kösd le magad, példálul legyél velünk sokat.
Tulajdonképpen én is pont azon gondolkoztam, hogy lehet-e ezt egy évig kibírni. Nem is csak testileg, hanem a mindenféle csábításnak ellenállni. Bár most, hogy ő nincs itt, sokkal kevésbé érzek késztetést (egyelőre) mint egyébként.
Egyébként, ha minden jól megy lehet, hogy csak fél évig lessz kint, úgyhogy tessék velem örülni.
Üdv: Pozsi
Bocs, hogy nem reagáltam rögtön, de nem voltam netközelben az elmúlt két napban.
Sajnos nem csak megtenném. Meg is tettem :-(((((((((((((((((((((( Szerintetek megérte egy igen kellemes óráért???? Már nem is vagyok benne olyan biztos.
a rosszullét után én egyből félreléptem, aztán ezt hülye fejjel megírtam neki, aztán mondta, hogy akkor inkább ne is várjam, amitől mégrosszabb lett. ezután pedig félévig csajoztam, mint állat
Fel a fejjel lesz ez meg rosszabb is. En Kanadaban elek ket eve, tavol a baratnomtol, es mindketten tiszta idegbetegek vagyunk tole ami nem csoda. Viszont most vegre ugy tunik talaltunk ra megoldast, hogy utanam johessen es ne kelljen meg ket evig nelkulozni...
Nektek meg a legjobbakat... es maradj hozza huseges!