Keresés

Részletes keresés

Bluebird Creative Commons License 2000.01.25 0 0 18
Pozsi!

Ha nem hallgatsz Hajnira, keress egy újat...

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.25 0 0 17
Meggondoltam!!! Rángasd haza !! VAgy utazz utánna!!! :((((((((((((((((((((((
Előzmény: Törölt nick (14)
Bluebird Creative Commons License 2000.01.25 0 0 16
Kedvesemmel eleve definiáltuk, hogy egy hónapnál hosszabb távollétek vagy együtt, vagy sehogy. Kizártnak tartom, hogy hosszabb távon hűséges maradnék, és tőle sem várnám el. Ekkor meg elveszett az egész, nem? Lehet, hogy lemondunk egy-két lehetőségről, de nem játszunk a házasságunkkal.
Pozsi!
Majd kialakul! Remélem, Ti átvészelitek.
Kádár Mónika Creative Commons License 2000.01.25 0 0 15
Jaj, jaj, szegény pozsi!:)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.25 0 0 14
én is eljátszottam ezt, azzal a külünbséggel hogy én mentem el Németországba...nemkem nem jött be

de ti mindenképp tartsátok a kapcsolatot irj!!!!!

fontos és küldjetek pl egymásnak kazettát a hangotokkal meg a kedvenc számaitokkal lényeg hogy ne szakadjatok el egymástol mindig mindig tudjatok egymásról...ja ne féltékenykedj nincs értelme a németek ( legalábbis a fiuk) nagyon hülyék voltak :)mit csinál kint a barátod?

Előzmény: Pozsi (-)
Medieval Creative Commons License 1999.09.07 0 0 13
Ha elutazna egy évre, akkor arra az időre választanék egy másikat. Amikor hazajön, akkor pedig győzzön a jobbik!
Pozsi Creative Commons License 1999.09.02 0 0 12
Ha busszal próbálék kijutni az kb 30.000ft, és az elég sok, pedig a busz a legolcsóbb. Azért egyszer biztosan sikerül, és Ő is hazajön talán közben.
originalqszi : Nem félsz, hogy elolvassa? :)
Tök jó érzés, hogy így figyelemmel kíséritek sorsom alakulását. Ha a folytatásra is kíváncsiak vagytok majd megírom. Aztán lehet, hogy én fogom írni a Dennise-t ezentúl. :)
kaviat Creative Commons License 1999.08.28 0 0 11
Pozsi Mester kitartás !! az a helyzet, hogy csak csak lehet valami megoldás találni hogy néha néha +látogassátok 1mást...

.kav]4t

originalqszi Creative Commons License 1999.08.28 0 0 10
Ugyan azt, amikor itthon van, csalom:DDDDDDDDDD
fasügér Creative Commons License 1999.08.28 0 0 9
egy ideig élvezném, hogy néha lehetek egyedül is (házasember vagyok..)
utána biztos hiányozna
fs
dzsadzsa Creative Commons License 1999.08.28 0 0 8
Tisztelem azokat akik kibírják, én már két hét távolléttől is megőrültem, egy évet biztos nem bírnék ki.
Ám én is azt tudom javasolni, hogy kösd le magad, példálul legyél velünk sokat.
Pozsi Creative Commons License 1999.08.28 0 0 7
Tulajdonképpen én is pont azon gondolkoztam, hogy lehet-e ezt egy évig kibírni. Nem is csak testileg, hanem a mindenféle csábításnak ellenállni. Bár most, hogy ő nincs itt, sokkal kevésbé érzek késztetést (egyelőre) mint egyébként.
Egyébként, ha minden jól megy lehet, hogy csak fél évig lessz kint, úgyhogy tessék velem örülni.

Üdv: Pozsi
Bocs, hogy nem reagáltam rögtön, de nem voltam netközelben az elmúlt két napban.

Törölt nick Creative Commons License 1999.08.26 0 0 6
Sajnos nem csak megtenném. Meg is tettem :-(((((((((((((((((((((( Szerintetek megérte egy igen kellemes óráért???? Már nem is vagyok benne olyan biztos.
getom Creative Commons License 1999.08.26 0 0 5
Úgy látom az egónk kitüremkedett a Skizo-topicból. Mars vissza!
én5 Creative Commons License 1999.08.26 0 0 4
Én elfoglalnám magam ÉNvelem.
Gawain Creative Commons License 1999.08.26 0 0 3
a rosszullét után én egyből félreléptem, aztán ezt hülye fejjel megírtam neki, aztán mondta, hogy akkor inkább ne is várjam, amitől mégrosszabb lett. ezután pedig félévig csajoztam, mint állat
Yfel Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2
Pozsi!

Fel a fejjel lesz ez meg rosszabb is. En Kanadaban elek ket eve, tavol a baratnomtol, es mindketten tiszta idegbetegek vagyunk tole ami nem csoda. Viszont most vegre ugy tunik talaltunk ra megoldast, hogy utanam johessen es ne kelljen meg ket evig nelkulozni...

Nektek meg a legjobbakat... es maradj hozza huseges!

Yfel

Pozsi Creative Commons License 1999.08.25 0 0 1
En mar most az vagyok :(((
Juiice Creative Commons License 1999.08.25 0 0 0
0 lennek :)))
Pozsi Creative Commons License 1999.08.25 0 0 topiknyitó
Mit tennetek(tesztek) ha elutazna a legkedvesebb fiu/lany/ferfi/asszony?

Baratnom nemreg utazott 1db evre nemetorszagba. Hogy en mit teszek? Rosszul erzem magam.

Udv: Pozsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!