Keresés

Részletes keresés

melimeli Creative Commons License 2006.08.20 0 0 147
De jo, hogy nem mentunk sehova.
színtartó Creative Commons License 2004.08.22 0 0 146

Saját ágyikómban......tv-én néztem volna,de itt (általában) mindig elalszom....

Pontatlanul adtam közzé az előző hsz-t....

Előzmény: nyman (144)
mkoteles Creative Commons License 2004.08.22 0 0 145

Én a Margit híd pesti hídfőjénél néztem. Tömeg nem volt, az tény, mint tavaly a Vigadó téren, de rendkívül gyenge volt. Itt sajna vagy 5 perccel hamarabb véget is ért, meg nem is volt annyi rakéta.

Szerintem - és hozzáteszem azért az árakkal némileg tisztában vagyok - 110 millióért elég kevés volt. Azon a bizonyos igen drága ~250 milliós tüzijátékon 5* annyi anyag ment el.  Nekem amolyan "újgazdagék kertipartyja tüzijátékkal" feelingje volt.

Na mindegy, majd veszek magamnak néhány rakétát, és fellövöm :)

nyman Creative Commons License 2004.08.22 0 0 144

Melyik rakparton aludtal?

;o)

Előzmény: színtartó (143)
színtartó Creative Commons License 2004.08.21 0 0 143
Csak az elejét láttam, azután elaludtam......ahogy az előttem szólókat olvastam valsz én jártam jobban??....
illona Creative Commons License 2004.08.21 0 0 142

Úgy tudom, negyedannyi vagy még kevesebb volt a tüzijátékre elköltött összeg.

Én ezzel egyetértek mert nem kell minden évben egyre többet költeni erre.

Előzmény: x Case x (139)
Steve the Great Creative Commons License 2004.08.21 0 0 141
Vmelyik tv-csatornán azt mondták, hogy felújítják a Citadellát, ezért nem lőnek onnan semmit sem...
Btw. a TV-követítések is egyre szörnyűbbek lesznek: elsősorban a kereskedelmi tv-k esetében... Az RTL vezetésében valamiért az a kényszerképzet uralkodik, hogy okvetlenül kommentálni kell az eseményt (PL. "Szerinted ez milyen színű volt?" "Szerintem aranyszín"). A tv2-n alkalmazott kvázi-kommentátor hölgyeménynek még azt sem tudták megtanítani, hogy a Himnusz ideje alatt illik csendben lenni...
Előzmény: x Case x (139)
cyber.greg Creative Commons License 2004.08.21 0 0 140

Én a Fővám téren álltam.

A lámpákat a Vámház körúton lekapcsolták, a Fővám téren viszont nem!

Milyen logika már ez?

x Case x Creative Commons License 2004.08.21 0 0 139
Szerintem borzaszto gyenge volt. Ami kulonlegesen zavaro volt, hogy a Citadellarol, ami ugye a tuzijatek tradicionalis kozpontjanak szamit iden nem lottek fel SEMMIT. Pont szemben alltunk a Gellert heggyel, kicsivel az Erzsebet hid mellett es onnan ugy tunt az egesz mintha ez csak a szokasos korites lett volna ahhoz ami a Citadellabol szokott menni. Par dolgot lodoztek fel a hegy oldalabol, de nagyreszt a Dunáról ment minden, de olyan alacsonyan, hogy az elvileg nagyon jo helyunkrol is alig lattunk belole valamit... Meg, hogy a végén a gorogtuz is elmaradt...? Nekem vegig az volt a tippem, hogy valami baj lehetett fent a Citadellai kilovokkel es azert nem ment onnan semmi, de egyenlore sehol nem talaltam erre semmi utalast. Amit viszont a Lanchid-nal tortentekbol lattunk onnan ahol alltunk az eleg jonak tunt, csak ha esetleg ugy gondolták a szervezok, hogy idén az a kozpont ezt esetleg kozolhettek volna elore, mert az eredmeny igy nagy futtykoncert es rengeteg csalodott ember volt.
nyman Creative Commons License 2004.08.21 0 0 138

Hat lehet, hogy fel kellet vona venni videora ;o)

A pesti oldalon altam, a Lanchidnal az interkontinental magassagaban. A lanchidi dogok jok votak, csak viszonylag rovidek. Meg a gellerthegyibol lehetett latnni vmit.

Szvsz a tavalyi jobban sikerult. Meg ha jol emlexem 2000-ben vagy mikor lovoldoztek alagzatokat is, persze vot kozbe voros csillag is asszem, akkor aszt aze kritizaltak.

Előzmény: Val Killer (137)
Val Killer Creative Commons License 2004.08.21 0 0 137
Legközelebb én is ott nézem...
Előzmény: illona (136)
illona Creative Commons License 2004.08.21 0 0 136
Mondjuk én a Duna tévé közvetítésében láttam és egész látványos volt így.
Előzmény: illona (134)
ply Creative Commons License 2004.08.21 0 0 135
A várból gyakorlatilag alig látszott valami. Az els? percekt?l megindult a népvándorlás, hogy honnan lehet valamit is megpillantani, mivel pár fa/épület/el?tted álló ember tökéletesen takart mindent. A koreográfia is ritka jellegtelen volt (tudjuk, monokróm meg színes figurák), nem csoda, hogy félid?ben elkezdtek az emberek hazaszállingózni. Amúgy tök jó, hogy egyre alacsonyabbra lövik a rakétákat, így ha valaki mégis látná ?ket, az frankón megsüketülhet :-(
illona Creative Commons License 2004.08.21 0 0 134
egész látványos és szép volt.
Val Killer Creative Commons License 2004.08.21 0 0 133
 Alig láttunk valamit, valamilyen erősítőből torzzá hangosított zene szólt, mindenki szemetelt és árulták a sok világítós műanyag vackot, és részegen kurjongattak a fiatalok. Amúgy király volt.
damogran Creative Commons License 2004.08.21 0 0 132
Sztem nagyon-nagyon szar volt. Ezt igazolja a szinte végig zengő füttykoncert is. Olyan gyenge volt hogy már én éreztem miatta kellemetlenül magamat. Pl: miért kell a Duna teljes vonalára széthúzni a tüzijátékot? Így az ember akárhova áll, kb az 1/5-ét láthatja az emiatt néha-néha fellőtt rakétáknak. Valamint: én az Erzsébet-híd pesti hídfője mellett álltam balra, de még így sem lehetett látni a töltetek szerintem legalább negyedét kitevő Gellért-hegy előtti tüzijátékot. Ezt vajon a rendező kinek tervezte? A legelső sorban állókon kívül ezt senki nem láthatta. Ilyen alacsony fellövéseknek, amik a hegy tetejét sem közelítik meg, semmi de semmi értelme. Gáz volt az egész. A tavalyi százszor jobb volt.
nyman Creative Commons License 2004.08.20 0 0 131

Hat nekem a mostani nem jott be.

Valszeg a torokbalinti is jobb lehetett ;o)

100Terriviera Creative Commons License 2003.04.19 0 0 130
Szerintem az agusztus 20.-a a sok valóságshow mániás chat függő szerencsétlen loosernek csak annyit jelent, hogy van vmi tüzijáték. Hála a ''drága'' kormányunknak köszönhetően az augusztus 20. kb 1 héttel 20.-a után volt megtartva. Szegény looserek, most jól össze lettek kavarva! :)
100Terriviera Creative Commons License 2003.04.19 0 0 129
A Sashegyről néztem. Láttam egy bokrot, 2 részeg csávót, akik azt mondták, hogy ha nem adok nekik tüzet, felnymoják a seggembe a maradék cigijüket. Amúgy nagyon jó volt...
lakos Creative Commons License 2002.09.03 0 0 128
Ne nézz túl sok rtl klubot, főleg ne a tüzijátékot, mert túlzottan felidegeled magad :)
Előzmény: dongenaro (127)
dongenaro Creative Commons License 2002.09.02 0 0 127
Kedves MIndenki!!!

Azért írok a sok tüzijétákos topic közül pont ide, mert most éppen ez van legfölül; nagyon szeretem az aug 20-i tüzijátékokat, főleg azért, mert ezen a napon tartom a névapom. A mostanit az RTL-Club (direkt c-vel) excluzív és "különleges kamerafelvételekkel sziporkázó" adásában volt szerencsém megtekinthetni... LEHANGOLÓ!!!!
Az augusztus 20-i tüzijáték egy Nemzeti Ünnep kifejezése, akkor is, ha ezt az RTL-Clubnál senki sem tudná.... S a közvetítés alatt mit kell látnom? Bármely légifelvétel jön, a Citadelláról, egész Budapestről, a felvétel mondanivalóját TÖNKRETEVŐ, OCSMÁNY FELIRAT, VAKÍTÓFEHÉR BETŰKKEL: "VODAFONE AIR TEAM"... Ki az a barom, aki az retekklubnál ezt az önreklámot egy ORSZÁGOS JELENTŐSÉGŰ ESEMÉNY közvetítése kapcsán engedélyezte????????????????????
Szeretném hangsúlyozni a retekklub összes nézői és "macherei" számára: Magyarország nem eladó, sem a nemzeti ünnepei, sem a műemlékei, egy ilyen MOCSOK cégnek sem, mint a vodafone!!!!!!!!!!!!!
Mit képzelnek ezek???? Tán azt hiszik, hogy ők koronázták meg Szent Istvánt, vagy ők teremtették meg az Új Kenyér Ünnepét????
Tönkretették azt az élményt, melynek megteremtéséért sok százan-ezren dolgoztak!!!!
Amennyiben ők bármiféle sponzorok voltak, miért nem elégedtek meg azzal, hogy a közvetítés végén megemlítik a nevüket?????????????? S ha nem, akkor a közvetítés jogán kívül mi a frász közük van augusztus 20-ához?????????????
Süllyedjenek el, és takarodjanak ki a magyar közéletből az ilyen vadkapitalista BARMOK, azt ajánlom!!!!!

dongenaro

chariot Creative Commons License 2002.09.02 0 0 126
Nos én a Nemzeti Szinháztól néztem, ami nem épp az optimális nézöpont, de totálra el voltam ragadtatva. Több különálló részre tagozódott (ez volt az, hogy néha nem is csináltak semmit :))))) ), minden részben más-más koncepcióval és szín/effekt összeállítással, + itthon eddig még soha, semmikor sem használt effektek tömkelegével. És azokból jó sokat, nem egyet-egyet mutatóba a plebsznek. Valamint kihasználták a Gellért-hegy magasságát és végre mertek löni 3-4 másoperc égésidejü remek hullócsillag tölteteket is és nem csak éppenhogy felvillanó majd elalvó kínai gagyit. Nekem ez valahol szakmám, és szerintem abból a ~40-60 tüzijátékból amit eddig láttam vagy csináltam messze ez volt a legszebb. Ha én egy ilyet megtervezhetnék!
MacFly Creative Commons License 2002.09.02 0 0 125
en is a felvonulasi terre tippelnek, ami nem zarja ki persze hogy ujpesten is volt valami
Előzmény: marv (122)
Csokis Creative Commons License 2002.09.02 0 0 124
Azért a Fix.tv sem volt piskóta. Saját zenét csináltak alá, nehogy má' ne legyenek egyéniek. VIcces volt! :-)
Előzmény: vivijúú (123)
vivijúú Creative Commons License 2002.09.02 0 0 123
Ha a retekklub "közvetítői" nem tudták megállni, hogy ne pofázzák szanaszéjjel az egészet. Rajtuk kívül még három csatorna közvetítette, azok érdekes módon hagyták, hogy a kedves néző a zenét is élvezze (már akinek persze tetszett).
Előzmény: Törölt nick (118)
marv Creative Commons License 2002.09.02 0 0 122
Bár a vasárnap esti tüzijáték lehet, hogy az Újpesti Városnapok miatt volt...
Előzmény: tion (121)
tion Creative Commons License 2002.09.02 0 0 121
Üdv döcögi!

Valami nagy rendezvény volt a Felvonulási téren (a Hősők terétől a plakát kiállításig végig volt sátrazva).
Én is láttam és szerintem is messze jobb volt mint a szombati.

Előzmény: döcögi (119)
villikissa Creative Commons License 2002.09.02 0 0 120
Én is a Petőfi hídról néztem, de nem vagyok igazán elégedett. A zene eléggé eklektikusra sikerült.:( Maga a tűzijáték nem volt rossz, csak 2 dolog zavart: egyrészt,hogy volt amikor egyszerre túl sok alakzat jelent meg, máskor meg percekig semmi, másrészt, hogy - persze ez adottság: én kicsi vagyok - nem mindig láttam, bár felfele néztem .. Előttem "nagy emberek" álltak. Tavaly a Ferenciek terénél mentem ki a vízpartra, az jobb volt.
döcögi Creative Commons License 2002.09.02 0 0 119
Tegnap (vasárnap) este is volt egy tüzijáték pesten, az erkélyről láttam, ami egész pofás volt, bizonyos részleteiben még látványosabb, profibb is mint a szombati. Milyen alkalomból volt ez tud valaki erről vmit?.
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.01 0 0 118
Én az RTL Klub közvetítését néztem - volna. Sajnos pár percen belül idegbajt kaptam attól, hogy a rendező állandóan egymásba úsztatta a kamerák képeit, ezzel teljesen tönkretéve a látvány térhatását, meggátolva hogy megértsem, mi hol történik. Amikor másodszor kezdett villogni a zöld lézer a Gellérthegy teteje fölött 100 méterre a semmiből, akkor letettem arról, hogy végignézzem a közvetítést. Nálam a 'gregorián'-etno-tüctüc se nagyon vált be.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!