Jobb is, ha nincs traubi-sziget ha van rajta mellszépségverseny.
Azt talán hagyjuk meg a proliknak az angyalföldi víg napokon vagy a motoros bunkóknak kelenföld-külsőn.
Röviden: (mint egy pöcs, oly' röviden) az ilyen primitív véglényeknek, mint te.
Hogy ki szervezte el? Talán hamarabb kellett volna elkezdeni az engedélyek megszerzését... + a Tarlósnak nem kéne kiskirályt játszania.
Múzsának: csalódott tömegek nem voltak, de azért szállingóztak arra emberek, akiknek aztán vissza kellett fordulni. Ami igazán szomorú, hogy volt köztük több vidéki is.
X, en arra lettem volna kivancsi, hogy ki ment oda mindennek ellenere. szal hogy voltak-e csalodott tomegek, vagy ahogy a beharangozas, ugy a lefujas is mindenkihez eljutott
Nos, látom nem fulladt volna érdektelenségbe a rendezvény. Az hülyeség, hogy a fellépők sem tudták, hogy játszanak-e.
Íme a tervezett program (most már csak sajnálni lehet, hogy mikről maradtunk le):
péntek: megnyitó, blues szám, Bunge Running, Plastik Ohara, Drums, Dj-k, Placidy, Balaton, Tereskova, Paparazzi
szombat: Lois Legs, Malacka és a Tahó, Miazma, Mellszépségversen (jó lett volna mi?), Negyvenkettő, Műszaki Hiba, Come the B, Ági és Fiúk, Morpheus, ef. Zámbó HDB, Korai Öröm ütősök
És: a Traubinak (akár az igazi, akár nem) nem kell bekapnia semmit sem, mert ők tehetnek arról a legkevésbé, hogy elmaradt. Egyébként minden szerencsétlent, aki nem értesült arról, hogy mégsem lesz, Traubival vártak a bejáratnál.
Amit pedig nem értek (nem tudom nektek világos-e), hogy miért kellett megvétózni egy kulturális rendezvényt, ami kisebb lett volna mint a Pepsi Sziget (semmi sátorozás, stb.), nem hallatszott volna ki, lévén nem szabadtéri, végre egy magyar cég mozdul rá valamire (nem egy amerikai).
Tehát: kinek állt ez érdekében? A Tarlósnak ez miért volt olyan jó? hisz messze még a választások! Vagy a Pepsi lefizette? (Na jó, tudom, ez demagóg eléggé).
Na jó nem írok tele egy egész oldalt, szerintem jó lett volna, ha lett volna.
(P.Zs.-nek: bocs, de veletek nem vesztettünk semmit...)
egy lehetséges fellépő (nem a mell szépségversenyen)
Most hívtam a Központi Jegyirodát, ahol a hölgy közölte, hogy sajnos nem lesz megtartva a program. Elmarad.
Sajnos, sajnos. Most mi legyen ezzel a két estével?
A PestiEst szerint lesz Balaton, ef. Zámbó, Tereskova, Paparazzi, Malacka, Ági és a fiúk, Drums, Korai ütősök.
Plakáton láttam még Műszaki hibát, Miazmát, Negyvenkettőt. Másra nem nagyon emlékszem...
Az Árpád-híd budai hídfőjétől kell menni egy kicsit a sziget felé, és ott van egy kis híd. Azon kell átmenni, aztán átvágni a téren, és ott balra lesz még egy híd. Azon túl még nem jártam, de már ott lehet valahol.
Gondolom úgyis kiírják valahogy, vagy valakitől meg lehet majd kérdezni.
Ja, az a 322-es epulet az biztos az, ahol a Levis "mosd-ki-hogy-radtapadjon"
bemutatoja volt. Elegge a sziget elejen van es tulkeppen valami kibuheralt
hangar-csarnok-eroditmenyfeleseg. Az Arpad-hid felol jove a kozelebbi hidon
kell behajtani.
Semmi szabadteri cucc. Csak akkor hogy lesz negy szinpad?
A BAHIA-nal azt irjak, hogy az Agi es a fiuk, a Balaton, a Paparazzi es a Tereskova mind kint lesz. Most mi igaz ebbol ? Tud valaki valami bovebbet a fellepokrol ?
Felhívtam telefonon a Jegyirodát, ahol a következőket mondták:
-Igen, meg lesz tartva, nem marad el.
-Igen, van jegy még bőven.
-Két napra 500.- (ötszáz)
-Részletes programot a jegy hátulján lehet olvasni, most ezt nem olvasnám be Önnek, ne haragudjon. Katt.
Szóval: Színházak Központi Jegyirodája 1061 Bp., Andrássy út 18. Tel: 312-0000
Hajrá, hurrá, előre!!!
Egyébként nem tudja valaki, hogy lehet megközelíteni a Hajógyári Sziget
322. épületet? Ott lesz.
És van még itt egy kis hír a kóser traubiról: (linkezni nem tudok, kopizzatok): http://www.c3.hu/~szombat/h9904k.htm
Polgártársak, infokat!!!
Baahia@ nem válaszol...senki nem tud semmit, kedves P.Zs. , mint valamivel tájékozottabbnak vélt polgártársam, mondj má' valamit!
xpt
A Pepsi-szigeten Tereskova azzal búcsúzott, hogy aug. 27-én játszanak a sziget túlsó végében a Traubi-szigeten, menjünk, jó buli lesz.
Tehát VAN olyan fellépő, aki már tud arról, hogy szerepelni fog. Nyomuljunk még infó ügyben, mert sürget az idő...
olvasom kulonbozo ujsagok koncerthirei kozott, hogy az anima sound system jatszik a traubi-banzajon. Nos, amelyik traubi-szervezo leadta ezt az aranyos hirt,az elmegy a jo budos francba. A zenekarhoz ugyanis a mai napig meg csak felkeres sem erkezett. Ugyhogy most hallok a dologrol eloszor.
Én egész jó forrásból tudni vélem, hogy igenis lesz Traubi-sziget, csak nem a meghírdetett helyen (de a hajógyári-szigeten).
Az, hogy kik fognak fellépni és mikor, annyira misztikus, hogy még a fellépők sem tudják...
Amikor az ember még csak kisgyerek
Akkor sem kell tudományos ismeret
A természet ajándéka énnekem
Minden cseppjét külön élvézeeeem
Felfrissít a dupla buborék
Sok lehet de sohasem eléég
Épp ezért a legkedvesebb slágerem
Traubi Traubi Traubi
Traubi Traubi Traubi
Traubi Traubi Traubiszóda húúáááááá...
Bocs, de már nem Osztrák-Magyar Monarchia van, hogy azt mondhassuk a Traubira, hogy a mienk. Ugyanis osztrák a lé (Traubisoda - szép magyar név, ugye? - = szénsavas szőlőlé osztrákul {=/= németül}).
Mondjuk a Kristálykeserű, vagy a Sztár tonik (szerintem mindkettő sokkal jobb volt, mint bármelyik nyugati tonik), az a mienk is volt, meg jó is, kár, hogy nemigen lehet kapni (bár Kristálykeserűt Borsodban már tudtam venni, 2l-es visszaváltható kiszerelésben).
Csabus polgártárs,
nekem olyan rémképeim vannak, hogy 500 ft a beugró (talán rádióban hallottam), a Bahia honlapján mindenesetre ott figyel ez: ColorStar: aug. 27., péntek, Traubi Sziget, Hajógyári Sziget, Budapest.
Most akkor mi van???
xpt
Még mindig semmi infó?
Korábban azt lehetett hallani, hogy ingyenes lesz, de a PestiEst-ben már valami más van. Meg a zenekarok is. Most akkor kik fognak fellépni? Négy színpadra, két napra egy kicsit kevés az a 6-8 név...