A Budapest Volmet (a Ferihegyi Repülőtér környező jelentősebb városokra vonatkozó automatikus időjárásjelentése), valamint a Neten található műholdképek alapján...
...szerintem 50%-nál nagyobb esélye van annak, hogy a totalitás sávjában a napfogyatkozás legfontosabb részét (a totalitást) felhőtlen égen nézzük.
Ígértek délutánra záporokat, zivatarokat. Ezek szerintem (ismerve a zivatarok kialakulásának feltételeit) nem túl valószínűek, de előfordulhatnak.
Szél viszont lesz. Meg hűvös is, de az az elmúlt napok gatyarohasztó ideje után úgyis jól gyön.
Prof
U.i.: Inkább esőért kellene imátkozni, meg borúlt égért. Akkor biztos sütni fog a nap. Illetve nem fog, de lássuk, hogy nem süt... :-)
Hali,
en latok par felhot itt budapest /XIIIker/ felett, de ezek szokatlanul gyorsan jonnek es mogotte nem latni ujatt, keletrol valaki mondja meg, hogy lat e ott valamit, vagy ott mar esik e?.......
Nyugalom emberek
A napfogyi mindenhonnan látszik
Csak nem 100%-ban tűnik el a Napcsi
hanem csak 95%-ban
De nyugi szerintem nem is ez a jó benne, hanem délben tök sötét lesz
Azt írja a Teletext, hogy az ország középső, északi és nyugati részén 60-65%-osan lesz derült az ég, délen és keleten 30-35 %-osan.
Úgyhogy aki lement Szegedre, az jól megszívja.
Momentan az RTL-Klub hiradoja horrort sugaroz az utakrol, a vonatokrol es a palyaudvarokrol is. Ugy tunik, Eros Antonia poen-szintu megjegyzese "auto helyett inkabb valami massal induljon el mindenki, pl. gyalog" eleg megalapozott... Mi lesz ebbol szerda este??? Kedves foruomosok, VIGYAZZATOK MAGATOKRA!
Hali,
gondolom sokan lattak mar idojaras jelentest....es biztos tudjak, hogy egy szemet felho jon felenk, mit fogtok csinalni, ha pont folottetek lesz?
Remelem latni fogunk valamit....
Az orszag nyugati reszen mar esik, mi lesz itt holnap ???? :(((
Ha valaki nyugaton lakik irja mar meg, hogy milyen az ido !
koszi