3 CD? Akkor még a 2 CD-s játék miatt is majdnem elájultam mert nem tudtam hová telepíteni... Az kicsit sok nem? :) Nekem az eredeti is csak 1CD-n van fent... A hangulatban viszont össze sem lehet hasonlítani az oly divatos és a fiatalok által annyira istenített Splinter Cell-ekkel... Aki csak teheti, és nem érzékékeny a grafikára az játsza csak végig. (Egyébként ha ebben a játékban más lenne a grafika, elveszne a hangulat.) A 2. rész még hozta a színvonalat többé-kevésbé, a 3. már elvesztette a varázsát, úgy ahogyan a Deus Ex 2 is.
Tudom, hogy ez egy ultra regi jatek, de nekem anno nem sikerult befejeznem, pedig eleg sokaig eljutottam benne. 3 CD -s volt a jatek ha jol emlekszem. Megvannak a menteseim, es szeretnem vegigjatszani a 2 es 3 reszt is, de eloszor szeretnem hozza befejezni az 1 -est.
Ha esetleg valakinek megvan a 3CD -s valtozat, nem tudona megajandekozni vele ? Ha nem akkor fizetek is erte :)
Dobj legyszi egy mail-t, ha segiteni tudnal. Koszi.
khmm...hogy full cédés-e a játék az nem kérdéses, azt meg hogy eredeti-e nem tudom, Thief-ből még nem láttam olyat :)))
(persze csak a vonaton kértem kölcsön egy vadidegentől, nem az enyém...)
egyébként meg valóban nem szeretem az így tört játékokat, nagyon sokat dobnak a hangulaton az átvezető animációk, zenék etc. - főleg egy ilyen játéknál. szvsz azt a pár százast nem érdemes megspórolni rajta.
dobjon mar meg valaki egy linkkel, plz, ahonnet letolthetem a thief 1 feltort teljes verziojat!
en csak a demot ismertem, de az nagyon tetszett.
thief 2 teljes is van mar, vagy csak demo?
a patch-et én is próbáltam ugyanazzal az eredménnyel
(egyébként meg fogalmam sincs mire kell, így is minden működött nálam hiba nélkül)
matrox pedig sajna még a környéken sincs...
Valaki felrakta mar valaha az 1.33-as patchet, mivel nekem azt mondja miutan elinditottam, hogy modositja ezt a fajlt, mosdositja azt a fajlt, es aztan a vegeredmeny, hogy nem talalja a thief.exe es nem tudja kicserelni.
Nem tudom, hogy most velem van a baj, vagy a patch ugy ahogy van szar.
Ja es meg valami, ha valakinek sikerult elinditania Matrox G400-as kartyaval, akkor irja mar meg, hogy hogy csinalta.
pedig ezen kívül nincs igazán sok minden
van egy új tárgy, a fáklya, de aztán ezzel ki is merült talán az összes újítás :(
(talán a grafikus engine meg ilyesmi még, de ezt sem lehet igazán észrevenni)
erdekelnenek meg tovabbi valtoztatasok is az elso reszhez kepest, mert a screenshotokat megnezve nem nagyon lattam semmit, ez az egy-ket emlitett dolog meg kevesnek tunik egy uj verziohoz.
csak én jöttem ki a gyakorlatból, vagy tényleg _bonyolultabb_ lett a T2?
úgy elkeveredtem a háztetőkön, mint maci abban az ominózus málnásban
az újítások nagyon tetszenek, főleg az, hogy a villanógránát engem is tökre megvakít ha belenézek. az egyetlen dolog ami sajnálatomra ugyanaz maradt, az a használhatatlan térkép :(
ez nagyon jó :)))
annak idején én is ugyanígy csináltam meg, de akkor lehurrogtak érte, meg később én is megbántam, mert állítólag ez az egyik leghangulatosabb (értsd: besz*ratósabb) pálya az összes közül - újrakezdeni meg csak ezért nemigen volt kedvem :(
egyébként a demóra itt egy magyar link is:
ftp://ftp3.pganet.com/pub/game_demos/Thief2Demo.exe
A Return to Cathedral cimű pályát kb.2 perc alatt teljesen kód nélkül csináltuk végig
mégpedig:a főajtót (azt amelyiket a talizmánokkal kell kinyitni) ki kell támasztani az
előtte lévő koponyával vagy bordával,igy az nem tud újra bezáródni,miután a szemet
elloptuk.
Maga a játék elindul,meg játszható, de nem 3D-ben.
Elindulás előtt meg figyelmeztet, hogy a kártyám driverének teljesen kompatibilisnek kell lennie a DirectX 5(?)-tel vagy valamelyikkel. DX 6.1 volt a gépemen, legújabb Voodoo3 driver, upgrade-eltem 7-re, semmi változás.
Van valami megoldás?
Nekem a kapcsolokkal volt a legkevesebb bajom, ez viszonylagosan könnyen megy ha a terepet korabban elökeszitetted. Januar elejen kezdtem el es majusban fejeztem be.Kedvenc level a visszateres a katedralishoz, cimü resz Renault bruder es a többi szellemek.
Ui:Elkövettem egy nagy hibat, vegig experte modusban jatszottam es megtöbb idöt igenyel.