Keresés

Részletes keresés

Merci-autósbolt Creative Commons License 2013.02.11 0 0 15

Megszereztem:-)

Merci-autósbolt Creative Commons License 2012.12.31 0 0 14

ilyet keresek:

keszthelyipeter@freemail.hu

schuti Creative Commons License 2007.07.05 0 0 13

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Unokaöcsémnek, aki nagyon imádja a Star Wars-t, Darth Vader hangátlakítós maszkot keresnék. Sajnos már szinte az összes játékboltot felhívtam, de teljesen kifogytak. Nincs valakinek eladó példánya v. tudtok esetleg vmi más forrást, honnan lehetne beszerezni? Sajna elég sürgős lenne, ezért a netes rendelés sem jó most ebben az esetben.

Köszi előre is!

WACO Creative Commons License 2001.04.20 0 0 12
gamorrean guard
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.15 0 0 11
Most kivételesen egyetértek Anterissel.
Előzmény: Törőlt_nick (1)
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.01.14 0 0 10
Annyival tartozok a film készítoinek, hogy bevallom, valójában a gusztustalan, mindent elborító reklámhadjáratuk borított ki annak idején s nem annyira a film. Azóta megvettem, megnézegettem egy párszor itthon magamban és hát...azért annyira nem rossz. Persze szigorúan csak a light-sci-fi határain belül. De azt a Darth Vader=Jézus poénkodást azért én kihagytam volna belole.
-ris
Előzmény: Törőlt_nick (6)
bélféreg Creative Commons License 1999.10.12 0 0 9
Micu, ezzel nem tudok egyet érteni. Például az általam legutóbb látott magyar "filmipari" termék a Közel a szerelemhez, habár nem egy olyan nagyon-nagyon jó film, de a Star Wars-t már ez is felülmúlja. Egyébként Anteris-szel értek egyet, azt leszámítva, hogy nekem az előző részek sem tetszettek, bár ennek oka lehetett az is, hogy elaludtam - "kínos - mindenki engem néz..."
A szaksajtó tanúsága szerint pedig, a marketinghadjárat valójában még annál is gusztustalanabb volt, mint, amit mi halandók érzékelhetünk.
Előzmény: micu (5)
Angel Úr Creative Commons License 1999.10.12 0 0 8
Hali!
Egyet értek Laa-Yosh-al, a film nekem is tetszett, beleillett szerintem a többi rész közé, hangulatban, látványban. Csak a Jar-Jar-t nem kellett volna végigvinni benne, de ez a Disney st. követelménye volt, tőle eltekintve jó volt, fontolgatom, hogy megnézem mégegyszer. Az meg, hogy mi övezi az egészet, hogy milyen hamburgereket lehet enni, meg mittudom én, hogy hol lehet rátalálni még a szereplőkre az élelmiszerek között: NEM érdekel. Én a filmet megnéztem és élem tovább az életemet.
csá
Előzmény: Laa-Yosh (7)
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.10.12 0 0 7
Javaslat:
Kezdd el összeszedni, hogy
- mi történt a filmben (sztori; valójában igenis jó)
- mi tetszett a filmben, zene, jelenet, satöbbi
- mit nem láttál a filmben első megnézésre

Ha a lista hosszabb 5-6 bejegyzésnél, akkor érdemes még 1x megnézni, hátha tovább tudod bővíteni.

Ezt a filmet nem kell megpróbálni megérteni, kielemezni. Megnézni kell.

Ha neked a merchandising jár a fejedben a mozivászon előtt ülve, akkor nem a filmmel van baj, hanem veled - felnőttél.

Előzmény: Törőlt_nick (6)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.10.12 0 0 6
Az első három rész számomra kultuszfilm, azt se tudom hányszor néztem meg. Az volt a jó, hogy az ember megnézte a filmet és utána volt ideje rá, hogy feldolgozza magában, továbbfantáziáljon róla, helyére tegye a lelkében. Erre most nincs mód és idő. Megszünt az a rendhagyó intimitás is, ahogy a néző tisztán az érzelmeire hagyatkozva a szívébe zárta ezeket a filmeket. Már nem tudok úgy gondolni pl. R2-D2-re, mint eddig, mert számomra lesújtó az a gondolat, hogy talán éppen most zabálja le valaki a mcdonalds-ban ketcuppal. Vérlázító az, ahogyan kitalálják helyettem és megpróbálják belémprogramozni azt, hogy mit gondoljak vagy érezzek a látottakkal kapcsolatban.
Ami már régebben sem tetszett az az, hogy már előre eldöntik, hogy kit kell szeretnem és kit gyűlölnön. Már megint egy papruhába bújtatott ember jelenti az univerzum legsötétebb erőinek és eszméinek az entitását és a már bemutatott következő(?) részekben legfőbb segítőtársa a stilizált wermacht rohamsisakba bujtatott Darth Vader lesz. Igaz a végén megjavul Vader - a papnak pusztulnia kell - , ki érti ezt?
Manapság már senki nem esik hasra attól, hogy űrhajók repkednek és robotok masíroznak tökéletes illúziót keltve. A számítógépes trükkök elvesztették a hajdani varázsukat, megszoktuk őket, senki nem kap vértolulást a látványtól. Kizárólag csak szilikonlényekkel egyre kevésbé lehet majd eladni a filmeket, mert a közönség mindinkább élvezhető sztorira áhítozik a padsorok között.
És ez most elmaradt. Kaptunk helyette egy pofoznivaló Jar-jart és átélhetetlen virtuális valóságot.
dióhéjban ennyi a hasfájásom.
-ant-

Előzmény: micu (5)
micu Creative Commons License 1999.10.11 0 0 5
Még ezzel együtt is sokkal jobb, mint a Hollywoodi filmek 90%-a, és mint a magyar "filmipar" legtöbb terméke, amit állami támogatásból megcsinál a köcsög rendező cc 20-50 millióért, majd megnézi 10-2000 ember, esetleg nyer valami olyan fesztiválon, ahol állami támogatásból (nem a magyar, de akkor is), szponzorálásból (amit végül is TE fizetsz meg az adott termékben, akár tetszik akár nem lásd MATÁV) rendeznek. Inkább legyen valaki kalmár, mint élősködő.
Üdv: Micu
Előzmény: Törőlt_nick (1)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.10.11 0 0 4
passz! már az a topic sincs meg. valaki itt nagyon oda van Lucas-ért! támogatja az index-et, vagy mi?
Előzmény: Törőlt_nick (3)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.10.11 0 0 3
Na jó, nem túl szalonképes, az igaz. valahol már kifejtettem részletesebben, várjá' mingyá' megkeresem!
Előzmény: JT (2)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.10.10 0 0 1
Hiába lett kitörülve a februári topic - amibe tegnap este beírtam - George Lucas akkor is egy köcsög! Tönkre vágja a műjaft a rohadt kalmár-szellemével!!!
Anteris
joy Creative Commons License 1999.08.04 0 0 0
YÉÉ Egy0ás!
mm2018 Creative Commons License 1999.08.04 0 0 topiknyitó
Nekem sajnos nem tettszik ugyanaz a story mint az első résznek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!