Magyar Háziasszonyok!
Ez való nektek a 200 Ft-os tej, kenyér és benzin mellé! :)))
Nem akarok adakozni, engedjenek el! Nem akarok adakozni! Nem akaro...
Nem is beszélve az általam éppen most alakított Népnemzeti Front ISAURA Felszabadításáért c. mozgalmat, amely az egyetlen legitim képviselöje a szent ügynek...a többi sarlatán, társadalmon élösködö szervezet alávaló tagjai azonnal utalják át az én bankszámlámra az ö bankszámlájukra érkezett összegeket
Le az ISAURA Felszabaditasi Nemzeti Fronttal! Tiiii, Ti suttyomban fokaorrot arulok! Ti.....
Hazugok!
Mi vagyunk az ISAURA Felszabaditasi Front, es a vilagert sem vagyunk osszekeverendoek a ISAURA Nepi Fronttal!
Rohanok számlát nyitni valamelyik banknál, hogy én kezdhessem a gyűjtést.
Megalakitom az ISAURA Felszabaditási Frontot.
Alapítványt hozok létre a meggyötört brazil szépségek javára.
Remélem ezekből elég pénz jön össze ahhoz, hogy hátralévő éveimet bearanyozhassam.
Zsuzsa! Nem hiszem, hogy újra kitörne az Isaura-őrület, mert míg régen csak ez az egy csöpögös dél-amerikai szappanopera (újdonság) volt, addig ma már rendeteg van (Esmeralda, Luz Maria... stb. stb.)
Valószínűleg van rá kereslet, mert különben nem venné meg egyik TV sem :-( A sok nyugdíjas biztos véresre sírja a szemeit, mert a vetítési időpontokat tekintve gondolom ők nézhetik.
NE !!!!!!!!
Hol? Mikor? és Minek?
Csak nehogy odatevedjek a tv-n.
Ennek annyi ertelme van mint egy 1989-es Csepel SC-Obud SC baratsagos meccset megismetelni a tv-ben.
Most mondták be az MTV1-en, hogy a nagy sikerre való tekintettel 13 év után megismétlik a Rabszolgasors cimü brazil filmeposzt.Nekem mindegy, akkor se neztem, most se nezem /amúgy se érek még haza akkor/ de kevés ostobább dolgot tudok, mint az az Isaura-őrület volt annakidején . Szerintetek megint kitör?